Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Здравейте аз съм нов тук и имам проблем с ел-цигара, която си купих преди седмица, моделът е Еgq-u 1300 mA.Ta пуших 2 3 дни от нея и в четвъртия ден дръпнах 1,2 часа кат си пиех кафето и спря да нагрява, натисках бутона и премигваше 8 пъти и угасваше, вклчих я да се зарежда 3 часа но все така премигваше, снощи я оставих да се зарежда цяла нощ но пак не подейства , днес пробвах пак не стана и се отчаях 

Моля , ако знаете проблема ми обяснете как да го оправя!

Публикувано на

Проблема може да е от това че е изкл. батерията след като си я заредил пробвай да натиснеш 5 пъти бързо  копчето и би трябвало да се вкл и да нямаш проблеми надявам се това да е проблема друг вариант е да отидеш до някой магазин ако имаш възможност 

Публикувано на

Най-вероятно пина, който прави контакт с изпарителя ти е потънал или прекъснал. Пробвай да го повдигнеш леко нагоре, с някоя тънка права отверка и виж дали ще тръгне да се зарежда. Но ако е прекъснат ще трябва да се презапои. Друг вариант е зарядното ти да е сдало багажа. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...