Димитър Публикувано преди 2 Февруари, 2017 Отчет Публикувано преди 2 Февруари, 2017 Без да искаме изтрихме старата тема и заради фунцкионалните промени в новата версия на форума не можем да я възстановим. Налага се да направим нова такава, която да продължи традицията на старата. Последните въпроси относно наличностите бяха свързани с базите - очакваме да са налични отново в понеделник. Отговор
Valeo Публикувано на 4 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2017 Днес 04.02 поръчах на приятел да ми вземе малко жица и аромат от магазина Ви срещу Военна болница /Пловдив/ ...нямало стомана, нито Ягодов шейк от Вашата серия. Това и в двата магазина работещи в събота. Моментна липса или по принцип е така?!Send via my Honor 4c using Tapatalk Отговор
danilov Публикувано на 5 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 5 Февруари, 2017 Очаква ли се скоро да има СОХО? Отговор
krazio Публикувано на 7 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 7 Февруари, 2017 Какво стана с базите на инавера от онзи ден рефрешвам да не ги изпусна Отговор
Димитър Публикувано на 11 Февруари, 2017 Автор Отчет Публикувано на 11 Февруари, 2017 На 2/4/2017 at 12:37, Valeo написа: Днес 04.02 поръчах на приятел да ми вземе малко жица и аромат от магазина Ви срещу Военна болница /Пловдив/ ...нямало стомана, нито Ягодов шейк от Вашата серия. Това и в двата магазина работещи в събота. Моментна липса или по принцип е така?! Send via my Honor 4c using Tapatalk Моментно е. Ще говоря с колегата, за да започне да поддържа по-големи количества от някои продукти, защото склада не работи вече в събота и това ще се отрази на физическите магазини. На 2/5/2017 at 11:35, danilov написа: Очаква ли се скоро да има СОХО? Не мога да кажа със сигурност кога ще е наличен, но скоро ще пуснем поръчка. На 2/7/2017 at 8:15, krazio написа: Какво стана с базите на инавера от онзи ден рефрешвам да не ги изпусна С Инавера още не можем да вземем решение, но в близките 2-3 седмици не се очаква тяхна доставка. Отговор
elfar Публикувано на 13 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 13 Февруари, 2017 Много ни липсват базите на Инавера Отговор
Димитър Публикувано на 18 Февруари, 2017 Автор Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2017 Ако Инавера не пуснат скоро бази в 10мл шишета, най-вероятно няма да ги зареждаме повече или ще заредим еднократно само най-търсените им бази - 0, 6, 12 и 18, защото от май месец ще са нелегални за продажба и трябва да сме ги изчистили до тогава. Отговор
Valeo Публикувано на 22 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 22 Февруари, 2017 В магазина Ви на Одрин/Сф положението със стомана 0.25/30/35 е същото като в Пловдив....няма, както и в този на Д.Хаджикоцев 4 /само 0.35-2м./. Ако не се бях обадил предварително щях да си обиколя Сф за нищо. И това ли е моментно?! За официалните партньори да не говорим,но там нямате отговорност. Ще трябва за нужните ми 3м. да поръчам онлайн и да платя за доставка,колкото струва поръчката. Това каква политика е?! Не че не мога да поискам от колега,но.... Ако ги добавя към поръчка с аромати над 50лв. пак плащам доставка,защото имало и друго с ароматите. Е, как да не поръчвам китайски „боклуци„ на кг?! П.с.критиката е градивна! Нищо лично!Send via my Honor 4c using Tapatalk Отговор
Димитър Публикувано на 22 Февруари, 2017 Автор Отчет Публикувано на 22 Февруари, 2017 Тя критиката е градивна, за което благодаря, но е и леко хаплива. Доставката е 2.80лв до офис на Еконт и пристигна на следващия ден след поръчката - не знам дали е най-евтината куриерска услуга, но със сигурност е една от най-евтините такава за България. В момента имаме над 5000 различни артикула (ако се броят разните продуктови разновидности), някои от които дори не са качени в сайта, а ежедневно минават не малко хора през магазините и просто няма как във всеки едни момент да има абсолютно всичко - дори за склада е невъзможно. Китайските магазини, за които изобщо не коментирам сроковете за самата доставка, за много от продуктите пишат, че се изпращат след 7-мия ден на поръчката, като съм виждал и случи с по повече от 2 седмици - и това е само за срока на изпращането, а отделно чакането по самата доставка, която в най-добрия случай ще е 2 седмици...е, вярно че ще е безплатна... Та това е в общи линии - опитваме се да имаме поне най-търсените неща по нашите магазини (за контрагентите не можем да отговаряме), но за съжаление, както казах, е практически невъзможно да има всичко във всеки един момент. Отговор
Valeo Публикувано на 22 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 22 Февруари, 2017 Ако Ви се струва хаплива, то поднасям извинения! Почти съм съгласен с обясненията, но ...както и да е. Ще се докопам до жиците които ми трябват....по един или друг начин. Ако нещо се търси и свършва бързо би трябвало да се реагира преди това на база статистиката/продажбите, а не при свършен факт. Не за това е темата,нито аз съм специалист,затова спирам. Send via my Honor 4c using Tapatalk Отговор
FCBICO Публикувано на 22 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 22 Февруари, 2017 Преди 4 часа, Valeo написа: Ако Ви се струва хаплива, то поднасям извинения! Почти съм съгласен с обясненията, но ...както и да е. Ще се докопам до жиците които ми трябват....по един или друг начин. Ако нещо се търси и свършва бързо би трябвало да се реагира преди това на база статистиката/продажбите, а не при свършен факт. Не за това е темата,нито аз съм специалист,затова спирам. Send via my Honor 4c using Tapatalk Колега,магазинът и услугите на домакина са повече от коректни и го заявявам смело.Наистина беше малко хаплив. Лично мнение е,че 2.80 за доставка са нищо пари.Знам че въпросът е принципен,но като знаеш къде и в какво положение живеем,може да цениш повече коректните търговци,защото са кът. Отговор
Valeo Публикувано на 22 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 22 Февруари, 2017 Няма спор относно магазина, качеството и обслужването колега. Да не продължаваме....извиних се. Ако толкова има значение....не купувам от други магазини.Send via my Honor 4c using Tapatalk Отговор
FCBICO Публикувано на 18 Март, 2017 Отчет Публикувано на 18 Март, 2017 (редактирано) Искам да попитам дали няма някъде останало шише Licorice (FA) ? Ако не - очаква ли се зареждане на дадения аромат ? Не искам Black Fire Поздрави ! Редактирано на 18 Март, 2017 от FCBICO Отговор
Valeo Публикувано на 19 Март, 2017 Отчет Публикувано на 19 Март, 2017 Напоследък забелязвам,че много от ароматите на ФА не са в наличност. Има ли връзка с предстоящите ограничения това и ако ДА , ще спрете ли да ги предлагате или има план Б?!Send via my Honor 4c using Tapatalk Отговор
Tino Публикувано на 19 Март, 2017 Отчет Публикувано на 19 Март, 2017 Ароматите не влизат под ударите на закона, така че ще ги има. Проблема идва от това, че ако преди се поръчваха и готови течности, бази и аромати, сега ще трябва да е само аромати, защото италианците имат някакви безумни изисквания за готовите течности, които да отговарят на евродирективата. Така, че е временно с ароматите, да не излъжа, Димитър ще потвърди, но мисля, че заявката за ароматите би трябвало да е пред довършване от италианците. Отговор
Димитър Публикувано на 20 Март, 2017 Автор Отчет Публикувано на 20 Март, 2017 Поръчката за ароматите е в процес на производство вече. Предния път я получихме за около 2 седмици, като ако спазят сроковете и този път, следващата седмица ще са налични. FCBICO, не сме поръчали Licorice, защото последните два пъти им изтича срока, въпреки че не поръчваме по много и решихме да го пропуснем този път. Ще проверя дали има останало някъде и ще ти пиша допълнително. Отговор
FCBICO Публикувано на 20 Март, 2017 Отчет Публикувано на 20 Март, 2017 Преди 6 часа, Димитър написа: Поръчката за ароматите е в процес на производство вече. Предния път я получихме за около 2 седмици, като ако спазят сроковете и този път, следващата седмица ще са налични. FCBICO, не сме поръчали Licorice, защото последните два пъти им изтича срока, въпреки че не поръчваме по много и решихме да го пропуснем този път. Ще проверя дали има останало някъде и ще ти пиша допълнително. Благодаря ! Знам че не е търсен аромат затова си и питам.Малко сме хората,на които да ни харесва Отговор
Димитър Публикувано на 22 Март, 2017 Автор Отчет Публикувано на 22 Март, 2017 Пробвал ли си Инаверската алтернатива? http://gigadrinks.com/product/4362/licorice-aromat-za-nikotinova-technost-inawera-10ml.html Отговор
FCBICO Публикувано на 22 Март, 2017 Отчет Публикувано на 22 Март, 2017 Преди 5 часа, Димитър написа: Пробвал ли си Инаверската алтернатива? http://gigadrinks.com/product/4362/licorice-aromat-za-nikotinova-technost-inawera-10ml.html Не.На Инавера съм се осмелил да пробвам само Кактус (прекрасен за мен),но след като няма друга алтернатива сигурно ще се насоча натам. Не бях проверил че имат и те. Благодаря ! Отговор
tbk515 Публикувано на 22 Март, 2017 Отчет Публикувано на 22 Март, 2017 Обмислям покупка на нов мод... Има ли някакви модели, които не са качени в онлайн магазина? Цени? Отговор
Tino Публикувано на 22 Март, 2017 Отчет Публикувано на 22 Март, 2017 Има да, най-добре е да посетиш някой магазин или в склада директно, че не са малко Отговор
Димитър Публикувано на 30 Март, 2017 Автор Отчет Публикувано на 30 Март, 2017 Днес получихме съобщение, че ароматите на ФА пътуват, така че следващата седмица около вторник-сряда ще бъдат налични. Отговор
elfar Публикувано на 30 Март, 2017 Отчет Публикувано на 30 Март, 2017 Искам да направя запитване имате/ще имате ли модове с DNA 75 в близкия месец максимум. Благодаря! Отговор
Димитър Публикувано на 30 Март, 2017 Автор Отчет Публикувано на 30 Март, 2017 Не за съжаление... Отговор
krazio Публикувано на 1 Април, 2017 Отчет Публикувано на 1 Април, 2017 Моят въпрос е за след месец какво ще стане с ароматите интересува ме по специфично трибеката примерно, след влизане на забраната? Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.