Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

От доста време искам да си взема нов мод и все не стигат пари.Момента с парите най-после дойде и рекох да се поогледам пак,да си сверя часовника дет се вика.Бях си харесъл RX200s,гледам сега излезнал

Rx200 2/3 и си викам той ще е.Но "задълбах" с ровенето из нета и попаднах на:

RX300s или Smok GX350

И сега се чудя кой да избера!?

Клоня към Smok,защото предлага и вариянт за работа с две или 4 батерии,пък и дизайна му повече ми харесва.Но не знам нищо повече и за двата мода.Дали правят проблеми бутони,капаци,софтуер и т.н.

Помагайте ако знаете или сте чували нещо.

Предварително благодаря на отзовалите се.

Публикувано на (редактирано)

Колкото и на мен ми бяха нужни 150 вата.За това сега предпочитам да си навия намотката на 1 ом и повече и да си пуфтя на 15-20 вата.Ако може и на 10 вата ще ми е екстра.

Редактирано на от fu4ko
Публикувано на

Здравейте

Относно мощността разбира се,че 350 вата на SMOK са си доста и в момента са неизползваеми може би.Но с един такъв мод се покриват всички излезли изпарители до момента а дори и някои,които още не са измислени :)В момента съм с Eleaf 100W  и съм супер доволен.Изпарявам на 20-40W с TFV4 само,че този мод не поддържа ТС контрол и за това искам да си купя и мод,който поддържа ТС контрол.Идеята ми е,че взимайки си SMOK-а(към него съм се насочил за сега) + GeekVape Griffin 25 Plus и изпаряване на 50W примерно,с тези 4 батерии ще изкарва повече време,ще имам ТС контрол а и след време ако излезе изпарител "чудовище" и ме ухапе кучето да го пробвам,ще имам тази възможност. И те така де`т се вика :)

Не зная нищо за двата мода и за това пуснах темата,ако някой случайно си е взел накой от модовете да сподели мнение.Изгледах доста клипчета и за двата и за сега повече ми харесва SMOK-а.

Публикувано на

Здравей колега,
Малко не мога да схвана мисълта, но ето едно обяснение, 4-ри батерии си тежът доста за носене олл дей.
GX350 има възможност за работа и само с 2 батерии, като макс мощността е 220W.
Преди няколко дни си закупих G-Priv и съм доволен от него.
Това, което търсех за себе си е 2 батериен мод с мощност около 100-150W, това ми допадна и напълно достатъчно, пафкам на 90 вата и издържа около 2 дни.
Имай предвид, че ако вземеш 4-ри батериен трябва да купиш 4-ри батерии и да го ожениш за него, това са си още едни 60-70лв отгоре.
Поздрави.

Vape on

Публикувано на

Напоследък и аз се заглеждам по RXa,трябва ми мод за 25мм изпарител и с по голяма автономност. Както се казва мощния мод може да работи като по слаб, но слабия като мощен не. Теглото, зиме не е проблем, а лятото винаги си нося чантичка. Като гледам ревютата,използван с две батерии е що годе компактен.Колегата изпарява на 90W и карал почти два дена с двубатериен мод,аз димя на 16-20W и сменям 3-4 батерии на ден с еднобатериен. Всичко строго персонално и завси от начин на изпаряване.

Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk

Публикувано на (редактирано)

Аз също изпарявам с еднобатериен мод на 16вата и с 2 батерии са ми напълно достатъчни за деня.А по темата толкова мощен мод и с 4 батерии ми се вижда безмислена покупка за сега но всеки си решава сам

Редактирано на от elfar
Публикувано на

Батериите, не трябва да ги гледате в часове, а в изпарени мл течност, казах около 2 дни, тъй като не мога да ги сметна точно, но грубо казано издържа около 15-20мл течност.
Една батерия, независимо на колко вата я ползвата издържа средно около 7мл течност.
Поздрави.

Vape on

Публикувано на

Здравейте

Тежестта на мода не е проблем.Аз съм едър човек с големи "лапи" :) 

И аз загледах G-Priv  но се спрях на Smok GX350  именно заради възможността му да работи с две или 4 батерии.Носиш едновременно 4 батерии без да имаш необходимост от допълнителни кутийки а когато отидеш някъде на "къра" вадиш две батерии и ги слагаш да се зареждат в колата а с другите две си пафкаш през това време.

А за батерии да,трябва да се дадат още едни 70-80 лева но е инвестиция,която не се прави често а батерии си трябват.Между другото тук в гига се предлагаше едно LG кафяво 30-35А мисля,което си бях харесал,някой знае ли защо сега не го предлагат?

Публикувано на

Кафявото LG е добра батерия, но е 20А, а според някой тестъри малко по-малко.

Мисля , че новото Сони VTC 6 ще ти даде същия пърформънс, като разбира се предполагам , че нямаш намерение да изпаряваш на 300 вата :)

Публикувано на

И аз смятам да си взема Sony-то а и зарядно ще ми трябва.До сега си зареждам батериите направо на мода.Казват че не било хубаво и даже опасно,но аз не съм имал проблем до този момент.

Не съм много на ти с английския но от това което разбрах в описанието на  Smok GX350 се казва,че USB-то служи само за ъпдейт и не може да се зарежда през него.

Публикувано на

Аз също си зареждам батериите само в мода, но повечето производители препоръчват да се ползват външни зарядни.

Smok са известни с това, че някои от модовете им не предлагат зареждане през USB (още при Koopor). Но и при модове, които са с повече от 2 батерии е препоръчително да се зареждат батериите на външно зарядно, понеже балансирането им става по-трудно в мода и не е много сигурно.

Публикувано на

Здравейте отново

Днес се наложи да си поръчвам мод по спешност понеже моя се запали.

Дааа ... причината: попаднала течност в бутона,от там самоактивация и те така.Ползвам мода със силиконов калъф и не съм разбрал за теча а вероятно е имало и предишни и така.Стана към 14:30ч. днес и набързо разгледах наличните модове тук,хванах един за ушите и си поръчах Joyetech Cuboid TC 150W .

Поръчал съм си и Smok-а де.Така,че сега вече ще имам два мода.един за рвзерва а другия за постоянно.

Дано не съм збъркал с избора си на Joyetech Cuboid TC 150W но нямаше време за четене,защото нямам резервен мод и трябваше да поръчвам.А до утре ще изкарам някак си със старите картомайзери :)

Публикувано на

Кубоида е добър вариант според мен. Новите версии са с фабрично оправен проблем на пластините. Аз имам такъв и си зареждам батериите направо вътре, като след всяко зареждане ги замервам как са като капацитет и дали са добре балансирани. До сега не съм отчитал по-големи разлики от 0.02-0.04 волта, което според мен е в рамките на нормалното.

Публикувано на

Взех мода и първите ми впечатления са много добри.Ще видя как е и Smok-а когато пристигне,но си мисля,че май този ще ми е за "ол дей" а Smok-а за експерименти.

Един въпрос,който може и спам да е,за което предварително се извинявам.

Къде да търся ъпдейта за този мод?

Предполагам на сайта на Joyetech,не съм се занимавал с подобни неща до сега.

• 1 месец по-късно...
Публикувано на

Аз съм с HCigar VT75 (DNA Evolve 75 chip) и съм МЕГА доволен. Вярно - с 26650 батерия е. Има и мини версия с 18650 батерия. Изпарявам МНОГО ама МНОГО течност на ден (30 мл. не ми мърдат). 2-3 батерии на ден :) . Ефест 4200 mah 26650. Не ползвам мода в ТС режим, а само в ватов режим. Намтоки изключително от медицинска стомана. 0.5 ома. Силно го препоръчвам. като цена - ем, не е ниска, но е най-ефтиния мод с този чип.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...