tpenkovski Публикувано преди 17 Февруари, 2017 Отчет Публикувано преди 17 Февруари, 2017 От доста време искам да си взема нов мод и все не стигат пари.Момента с парите най-после дойде и рекох да се поогледам пак,да си сверя часовника дет се вика.Бях си харесъл RX200s,гледам сега излезнал Rx200 2/3 и си викам той ще е.Но "задълбах" с ровенето из нета и попаднах на: RX300s или Smok GX350 И сега се чудя кой да избера!? Клоня към Smok,защото предлага и вариянт за работа с две или 4 батерии,пък и дизайна му повече ми харесва.Но не знам нищо повече и за двата мода.Дали правят проблеми бутони,капаци,софтуер и т.н. Помагайте ако знаете или сте чували нещо. Предварително благодаря на отзовалите се. Отговор
Topper Публикувано на 17 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 17 Февруари, 2017 Наистина ли са ти нужни чак такива мощности ? Отговор
fu4ko Публикувано на 17 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 17 Февруари, 2017 (редактирано) Колкото и на мен ми бяха нужни 150 вата.За това сега предпочитам да си навия намотката на 1 ом и повече и да си пуфтя на 15-20 вата.Ако може и на 10 вата ще ми е екстра. Редактирано на 17 Февруари, 2017 от fu4ko Отговор
tpenkovski Публикувано на 18 Февруари, 2017 Автор Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2017 Здравейте Относно мощността разбира се,че 350 вата на SMOK са си доста и в момента са неизползваеми може би.Но с един такъв мод се покриват всички излезли изпарители до момента а дори и някои,които още не са измислени :)В момента съм с Eleaf 100W и съм супер доволен.Изпарявам на 20-40W с TFV4 само,че този мод не поддържа ТС контрол и за това искам да си купя и мод,който поддържа ТС контрол.Идеята ми е,че взимайки си SMOK-а(към него съм се насочил за сега) + GeekVape Griffin 25 Plus и изпаряване на 50W примерно,с тези 4 батерии ще изкарва повече време,ще имам ТС контрол а и след време ако излезе изпарител "чудовище" и ме ухапе кучето да го пробвам,ще имам тази възможност. И те така де`т се вика Не зная нищо за двата мода и за това пуснах темата,ако някой случайно си е взел накой от модовете да сподели мнение.Изгледах доста клипчета и за двата и за сега повече ми харесва SMOK-а. Отговор
Junkey Публикувано на 18 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2017 Здравей колега,Малко не мога да схвана мисълта, но ето едно обяснение, 4-ри батерии си тежът доста за носене олл дей.GX350 има възможност за работа и само с 2 батерии, като макс мощността е 220W.Преди няколко дни си закупих G-Priv и съм доволен от него.Това, което търсех за себе си е 2 батериен мод с мощност около 100-150W, това ми допадна и напълно достатъчно, пафкам на 90 вата и издържа около 2 дни.Имай предвид, че ако вземеш 4-ри батериен трябва да купиш 4-ри батерии и да го ожениш за него, това са си още едни 60-70лв отгоре.Поздрави.Vape on Отговор
sotarz Публикувано на 18 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2017 Напоследък и аз се заглеждам по RXa,трябва ми мод за 25мм изпарител и с по голяма автономност. Както се казва мощния мод може да работи като по слаб, но слабия като мощен не. Теглото, зиме не е проблем, а лятото винаги си нося чантичка. Като гледам ревютата,използван с две батерии е що годе компактен.Колегата изпарява на 90W и карал почти два дена с двубатериен мод,аз димя на 16-20W и сменям 3-4 батерии на ден с еднобатериен. Всичко строго персонално и завси от начин на изпаряване. Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk Отговор
elfar Публикувано на 18 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2017 (редактирано) Аз също изпарявам с еднобатериен мод на 16вата и с 2 батерии са ми напълно достатъчни за деня.А по темата толкова мощен мод и с 4 батерии ми се вижда безмислена покупка за сега но всеки си решава сам Редактирано на 18 Февруари, 2017 от elfar Отговор
Junkey Публикувано на 18 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2017 Батериите, не трябва да ги гледате в часове, а в изпарени мл течност, казах около 2 дни, тъй като не мога да ги сметна точно, но грубо казано издържа около 15-20мл течност.Една батерия, независимо на колко вата я ползвата издържа средно около 7мл течност.Поздрави.Vape on Отговор
tpenkovski Публикувано на 18 Февруари, 2017 Автор Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2017 Здравейте Тежестта на мода не е проблем.Аз съм едър човек с големи "лапи" И аз загледах G-Priv но се спрях на Smok GX350 именно заради възможността му да работи с две или 4 батерии.Носиш едновременно 4 батерии без да имаш необходимост от допълнителни кутийки а когато отидеш някъде на "къра" вадиш две батерии и ги слагаш да се зареждат в колата а с другите две си пафкаш през това време. А за батерии да,трябва да се дадат още едни 70-80 лева но е инвестиция,която не се прави често а батерии си трябват.Между другото тук в гига се предлагаше едно LG кафяво 30-35А мисля,което си бях харесал,някой знае ли защо сега не го предлагат? Отговор
Soupel Публикувано на 19 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 19 Февруари, 2017 Кафявото LG е добра батерия, но е 20А, а според някой тестъри малко по-малко. Мисля , че новото Сони VTC 6 ще ти даде същия пърформънс, като разбира се предполагам , че нямаш намерение да изпаряваш на 300 вата Отговор
elfar Публикувано на 19 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 19 Февруари, 2017 В Гигата има кафявото LG Отговор
tpenkovski Публикувано на 20 Февруари, 2017 Автор Отчет Публикувано на 20 Февруари, 2017 И аз смятам да си взема Sony-то а и зарядно ще ми трябва.До сега си зареждам батериите направо на мода.Казват че не било хубаво и даже опасно,но аз не съм имал проблем до този момент. Не съм много на ти с английския но от това което разбрах в описанието на Smok GX350 се казва,че USB-то служи само за ъпдейт и не може да се зарежда през него. Отговор
Димитър Публикувано на 20 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 20 Февруари, 2017 Аз също си зареждам батериите само в мода, но повечето производители препоръчват да се ползват външни зарядни. Smok са известни с това, че някои от модовете им не предлагат зареждане през USB (още при Koopor). Но и при модове, които са с повече от 2 батерии е препоръчително да се зареждат батериите на външно зарядно, понеже балансирането им става по-трудно в мода и не е много сигурно. Отговор
tpenkovski Публикувано на 20 Февруари, 2017 Автор Отчет Публикувано на 20 Февруари, 2017 Здравейте отново Днес се наложи да си поръчвам мод по спешност понеже моя се запали. Дааа ... причината: попаднала течност в бутона,от там самоактивация и те така.Ползвам мода със силиконов калъф и не съм разбрал за теча а вероятно е имало и предишни и така.Стана към 14:30ч. днес и набързо разгледах наличните модове тук,хванах един за ушите и си поръчах Joyetech Cuboid TC 150W . Поръчал съм си и Smok-а де.Така,че сега вече ще имам два мода.един за рвзерва а другия за постоянно. Дано не съм збъркал с избора си на Joyetech Cuboid TC 150W но нямаше време за четене,защото нямам резервен мод и трябваше да поръчвам.А до утре ще изкарам някак си със старите картомайзери Отговор
Димитър Публикувано на 20 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 20 Февруари, 2017 Кубоида е добър вариант според мен. Новите версии са с фабрично оправен проблем на пластините. Аз имам такъв и си зареждам батериите направо вътре, като след всяко зареждане ги замервам как са като капацитет и дали са добре балансирани. До сега не съм отчитал по-големи разлики от 0.02-0.04 волта, което според мен е в рамките на нормалното. Отговор
tpenkovski Публикувано на 20 Февруари, 2017 Автор Отчет Публикувано на 20 Февруари, 2017 Предполагам,че и този,който поръчах днес от тук е с оправени пластини.Някъде из темата за него четох,че всички модове от гига са с оправени пластини. Отговор
Димитър Публикувано на 20 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 20 Февруари, 2017 Да, този е от новата версия с фабрични корекции. Преди това ги оправяхме ние по примера от темата за Кубоид. Отговор
tpenkovski Публикувано на 21 Февруари, 2017 Автор Отчет Публикувано на 21 Февруари, 2017 Взех мода и първите ми впечатления са много добри.Ще видя как е и Smok-а когато пристигне,но си мисля,че май този ще ми е за "ол дей" а Smok-а за експерименти. Един въпрос,който може и спам да е,за което предварително се извинявам. Къде да търся ъпдейта за този мод? Предполагам на сайта на Joyetech,не съм се занимавал с подобни неща до сега. Отговор
sotarz Публикувано на 21 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 21 Февруари, 2017 http://www.joyetech.com/mvr-software/?sid=171Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk Отговор
tpenkovski Публикувано на 21 Февруари, 2017 Автор Отчет Публикувано на 21 Февруари, 2017 Благодаря Отговор
dodosaurus Публикувано на 22 Март, 2017 Отчет Публикувано на 22 Март, 2017 Аз съм с HCigar VT75 (DNA Evolve 75 chip) и съм МЕГА доволен. Вярно - с 26650 батерия е. Има и мини версия с 18650 батерия. Изпарявам МНОГО ама МНОГО течност на ден (30 мл. не ми мърдат). 2-3 батерии на ден . Ефест 4200 mah 26650. Не ползвам мода в ТС режим, а само в ватов режим. Намтоки изключително от медицинска стомана. 0.5 ома. Силно го препоръчвам. като цена - ем, не е ниска, но е най-ефтиния мод с този чип. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.