Alexandar Dimitrov Публикувано преди 6 Март, 2017 Отчет Публикувано преди 6 Март, 2017 Здравейте донесаха ми въпросния мод и си нямам идея какви батерии трябва да му купя. Може ли да ми препоръчате, защото разбрах,че има значение ампеража за по-високи ватове. Благодаря Отговор
Junkey Публикувано на 6 Март, 2017 Отчет Публикувано на 6 Март, 2017 Сони ВТЦ6 биха били идеални за негоVape on Отговор
Bathory Публикувано на 27 Септември, 2017 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2017 Изключително съм разочарован от този мод! Изпарявах с него около 4 месеца и сдаде душа. Първо лошо впечатление ми направи боята, която се олюпи доста бързо въпреки, че го ползвах само със силиконов калъф. На третия месец буксата отказа да зарежда и да се свързва мода за ъпдейт без видима причина. А четвъртия месец пусковия бутон също отказа. Пари хвърлени на вятъра, сега се върнах на доброто старо Пико, което има над година експлоатация и въпреки многото изпускания работи безотказно. От танка, който ползвах на него(TFV 12 rba)също нямам добри впечатления, плюсовия пин много ме мъчеше с лошата си изолация. Повече на SMOK нищо няма да взимам. Отговор
Димитър Публикувано на 27 Септември, 2017 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2017 Толкова брак, колкото с тия Елиъни, през времето, с което се занимаваме с електронни цигари не съм виждал! От всичките модове, които сме продали само един все още работи, като миналия ден Ненко успя да спаси и един заминал... поне за сега - преди няколко месеца един влезе в сервиза и уж го закърпихме, но след два дни и него сменихме! Има клиенти, на които сме сменяли по 2, като на третия вече искат нещо друго... Брака сигурно е над 95%! Не знам как можем да предупредим желаещите, някои които и в момента питат кога ще е наличен отново, да бягат далече от това недоразумение... Отговор
Soupel Публикувано на 28 Септември, 2017 Отчет Публикувано на 28 Септември, 2017 Много реклама му хвърлиха в ю тюб , затова. Аз си карам на илииф. И те здават багажа по някое време, но са по-здрави и евтини. Сега си събирам парички за Дани25, да мога да си гъзарея Отговор
Topper Публикувано на 2 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 2 Октомври, 2017 Аз ремонтирах 3 пъти фланеца на един (купен е от Китай м/у другото) и накрая се принудих да го взема аз, защото той прекарваше повече време при мен. След още един ремонт ми свършиха нервите и му смених фланеца с модърски. Иначе с електрониката, за сега, няма проблем. Отговор
pioneer 306c Публикувано на 3 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 3 Октомври, 2017 Аз пък съм супер доволен от Елиъна. Никакви ядове ....то моя май е единствения оцелял от всички ...хахаха Отговор
Bathory Публикувано на 7 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 7 Октомври, 2017 Пусковия бутон се оправи от самосебеси. Тамън взех отверката да го разглобявам и взе, че запали, сигурно е влезнала течност или кой знае какво. Отговор
Bathory Публикувано на 18 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 18 Октомври, 2017 Е сега взе ,че изгоря окончателно Отговор
mad-max Публикувано на 23 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 23 Октомври, 2017 Ефектно с полагащият се пушек ??? Или мирно и тихо ? Отговор
Mitazi Публикувано на 23 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 23 Октомври, 2017 Преди 2 часа, mad-max написа: Ефектно с полагащият се пушек ??? Или мирно и тихо ? Електрическите устройства работят с бял дим. Когато той излезе, те спират да работят Отговор
Bathory Публикувано на 24 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 24 Октомври, 2017 Мирно и тихо с отвратителна миризма на изгоряла електроника. Отговор
mad-max Публикувано на 29 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2017 Е значи Пайнер-а ще му е майстор. Явно им е фен Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.