Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Здравейте донесаха ми въпросния мод и си нямам идея какви батерии трябва да му купя. Може ли да ми препоръчате, защото разбрах,че има значение ампеража за по-високи ватове.
Благодаря

• 6 месеци по-късно...
Публикувано на

Изключително съм разочарован от този мод!

Изпарявах с него около 4 месеца и сдаде душа. Първо лошо впечатление ми направи боята, която се олюпи доста бързо въпреки, че го ползвах само със силиконов калъф. На третия месец буксата отказа да зарежда и да се свързва мода за ъпдейт без видима причина. А четвъртия месец пусковия бутон също отказа. Пари хвърлени на вятъра, сега се върнах на доброто старо Пико, което има над година експлоатация и въпреки многото изпускания работи безотказно.

От танка, който ползвах на него(TFV 12 rba)също нямам добри впечатления, плюсовия пин много ме мъчеше с лошата си изолация.

Повече на SMOK нищо няма да взимам.

Публикувано на

Толкова брак, колкото с тия Елиъни, през времето, с което се занимаваме с електронни цигари не съм виждал! От всичките модове, които сме продали само един все още работи, като миналия ден Ненко успя да спаси и един заминал... поне за сега - преди няколко месеца един влезе в сервиза и уж го закърпихме, но след два дни и него сменихме! Има клиенти, на които сме сменяли по 2, като на третия вече искат нещо друго... Брака сигурно е над 95%! Не знам как можем да предупредим желаещите, някои които и в момента питат кога ще е наличен отново, да бягат далече от това недоразумение...

Публикувано на

Много реклама му хвърлиха в ю тюб , затова. Аз си карам на илииф. И те здават багажа по някое време, но са по-здрави и евтини. Сега си събирам парички за Дани25, да мога да си гъзарея :)

Публикувано на

Аз ремонтирах 3 пъти фланеца на един (купен е от Китай м/у другото) и накрая се принудих да го взема аз, защото той прекарваше повече време при мен.

След още един ремонт ми свършиха нервите и му смених фланеца с модърски. Иначе с електрониката, за сега, няма проблем.

• 2 седмици по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...