face2face Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Здравейте. Нов съм във форума и не знам дали темата е за тук. От 20 дена притежавам EGO AIO Pro C с глава -BF- SS316 0.6 ома. Реших да драсна няколко реда с цел да помогна на хората при които течовете, хвърлянето на капки през мундщука, хъркането и липсата на пара са на лице. Да се запознаем с начина на действие: 1. Обмокрянето на памука става чрез двете каналчета в долната част на главата. 2. При всмукване от мундщука въздуха постъпва от отворите за регулиране, преминава през външната тръбичка на тялото и навлиза в изпарителната глава през прорезите в горната част на главата, преминава през нагревателя и получената пара/въздух излиза през тънката тръбичка а след това от мундщука. Проблемните места са: 1. Каналите за въздух в главата. Ако там влезе течност започва бълбукане. 2. Силиконовото уплътнение в горната част на главата. Ако уплътнението е скъсано или не уплътнява добре главата се пренапоява, има силно и дразнещо бълбукане придружено с парещи пръски и почти липсва пара. 3. При поява на трудно всмукване (липса на въздушен поток) проблема е в долната част на главата. Премахва се металната тапа със силиконовото уплътнение(делящо плюс и маса на нагревателя). Много често памука там запушва двете каналчета за въздух и трудно се дърпа от цигарата. Ако се следи за тези проблеми Айо-то работи безотказно дори и без спиралния мундщук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donpatrona Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Как се решава проблема с не добре уплътняващос силиконово уплътнение на главата на eGo AIO D22XL ... нов съм в електронните цигари и реших да започна с него ... но май от много играчка го позагрях и сега си мисля че не уплътнява добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad-max Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Не се сещам как не уплътнява. Какво точно се случва ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donpatrona Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Бълбука, пука ... имам чувството че сурова течност ми влиза в устата и 2мг се "изпаряват" за нула време ... с това темпо 10мг шишенце от Гигадринкс няма да ме изкара и ден... Почти съм сигурен че прецаках уплътнението ... Май ще ходя да търся подобно по авто магазините Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad-max Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Сменяш главата. Може да си я прегорил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donpatrona Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Смених я ... същата работа ... да не би да трябва да карам с 1ом ? Тия май са 0.6 ... аз като не разбирам и каквото ми дадоха в магазина ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donpatrona Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Имам една стара с онези - картомайзерите ... с главата с конците ... по-добре е от това в момента ... яд ме е че избързах и не купих нещо по-добро ... това ще излезе баси боклука ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad-max Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 На 0.6 работи идеално. Незнам как я ползваш но това е правилното. С 1 Ом ще гъргори. Тръскаш я като термометър /вероятно си я удавил/ и ще тръгне както трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donpatrona Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 ем значи е уплътнението ... както е писал колегата в 1-вия пост ... Пак да си кажа ... аз бая я позагрях ... или попрегрях при първото ползване ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
publicrelations Posted November 21, 2023 Report Share Posted November 21, 2023 това е полезна информация и аз имах подобен проблем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts