face2face Публикувано преди 15 Март, 2017 Отчет Публикувано преди 15 Март, 2017 Здравейте. Нов съм във форума и не знам дали темата е за тук. От 20 дена притежавам EGO AIO Pro C с глава -BF- SS316 0.6 ома. Реших да драсна няколко реда с цел да помогна на хората при които течовете, хвърлянето на капки през мундщука, хъркането и липсата на пара са на лице. Да се запознаем с начина на действие: 1. Обмокрянето на памука става чрез двете каналчета в долната част на главата. 2. При всмукване от мундщука въздуха постъпва от отворите за регулиране, преминава през външната тръбичка на тялото и навлиза в изпарителната глава през прорезите в горната част на главата, преминава през нагревателя и получената пара/въздух излиза през тънката тръбичка а след това от мундщука. Проблемните места са: 1. Каналите за въздух в главата. Ако там влезе течност започва бълбукане. 2. Силиконовото уплътнение в горната част на главата. Ако уплътнението е скъсано или не уплътнява добре главата се пренапоява, има силно и дразнещо бълбукане придружено с парещи пръски и почти липсва пара. 3. При поява на трудно всмукване (липса на въздушен поток) проблема е в долната част на главата. Премахва се металната тапа със силиконовото уплътнение(делящо плюс и маса на нагревателя). Много често памука там запушва двете каналчета за въздух и трудно се дърпа от цигарата. Ако се следи за тези проблеми Айо-то работи безотказно дори и без спиралния мундщук. Отговор
donpatrona Публикувано на 4 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 4 Януари, 2018 Как се решава проблема с не добре уплътняващос силиконово уплътнение на главата на eGo AIO D22XL ... нов съм в електронните цигари и реших да започна с него ... но май от много играчка го позагрях и сега си мисля че не уплътнява добре. Отговор
mad-max Публикувано на 4 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 4 Януари, 2018 Не се сещам как не уплътнява. Какво точно се случва ? Отговор
donpatrona Публикувано на 4 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 4 Януари, 2018 Бълбука, пука ... имам чувството че сурова течност ми влиза в устата и 2мг се "изпаряват" за нула време ... с това темпо 10мг шишенце от Гигадринкс няма да ме изкара и ден... Почти съм сигурен че прецаках уплътнението ... Май ще ходя да търся подобно по авто магазините Отговор
mad-max Публикувано на 4 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 4 Януари, 2018 Сменяш главата. Може да си я прегорил. Отговор
donpatrona Публикувано на 4 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 4 Януари, 2018 Смених я ... същата работа ... да не би да трябва да карам с 1ом ? Тия май са 0.6 ... аз като не разбирам и каквото ми дадоха в магазина ... Отговор
donpatrona Публикувано на 4 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 4 Януари, 2018 Имам една стара с онези - картомайзерите ... с главата с конците ... по-добре е от това в момента ... яд ме е че избързах и не купих нещо по-добро ... това ще излезе баси боклука ... Отговор
mad-max Публикувано на 4 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 4 Януари, 2018 На 0.6 работи идеално. Незнам как я ползваш но това е правилното. С 1 Ом ще гъргори. Тръскаш я като термометър /вероятно си я удавил/ и ще тръгне както трябва. Отговор
donpatrona Публикувано на 4 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 4 Януари, 2018 ем значи е уплътнението ... както е писал колегата в 1-вия пост ... Пак да си кажа ... аз бая я позагрях ... или попрегрях при първото ползване ... Отговор
publicrelations Публикувано на 21 Ноември, 2023 Отчет Публикувано на 21 Ноември, 2023 това е полезна информация и аз имах подобен проблем Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.