Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Здравейте. Нов съм във форума и не знам дали темата е за тук. От 20 дена притежавам EGO AIO Pro C с глава -BF- SS316 0.6 ома. Реших да драсна няколко реда с цел да помогна на хората при които течовете, хвърлянето на капки през мундщука, хъркането и липсата на пара са на лице. Да се запознаем с начина на действие: 

1. Обмокрянето на памука става чрез двете каналчета в долната част на главата.

2. При всмукване от мундщука въздуха постъпва от отворите за регулиране, преминава през външната тръбичка на тялото и навлиза в изпарителната глава през прорезите в горната част на главата, преминава през нагревателя и получената пара/въздух излиза през тънката тръбичка а след това от мундщука.

Проблемните места са: 

1. Каналите за въздух в главата. Ако там влезе течност започва бълбукане.

2. Силиконовото уплътнение в горната част на главата. Ако уплътнението е скъсано или не уплътнява добре главата се пренапоява, има силно и дразнещо бълбукане придружено с парещи пръски и почти липсва пара.

3. При поява на трудно всмукване (липса на въздушен поток) проблема е в долната част на главата. Премахва се металната тапа със силиконовото уплътнение(делящо плюс и маса на нагревателя). Много често памука там запушва двете каналчета за въздух и трудно се дърпа от цигарата.

Ако се следи за тези проблеми Айо-то работи безотказно дори и без спиралния мундщук.

• 9 месеци по-късно...
Публикувано на

Как се решава проблема с не добре уплътняващос силиконово уплътнение на главата на eGo AIO D22XL ... нов съм в електронните цигари и реших да започна с него ... но май от много играчка го позагрях и сега си мисля че не уплътнява добре.

Публикувано на

Бълбука, пука ... имам чувството че сурова течност ми влиза в устата

и 2мг се "изпаряват" за нула време ... с това темпо 10мг шишенце от Гигадринкс няма да ме изкара и ден... :(
Почти съм сигурен че прецаках уплътнението ... :( Май ще ходя да търся подобно по авто магазините :)

• 5 години по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...