Jump to content
GigaDrinks.com форум

Проблеми с EGO AIO

Recommended Posts

Здравейте. Нов съм във форума и не знам дали темата е за тук. От 20 дена притежавам EGO AIO Pro C с глава -BF- SS316 0.6 ома. Реших да драсна няколко реда с цел да помогна на хората при които течовете, хвърлянето на капки през мундщука, хъркането и липсата на пара са на лице. Да се запознаем с начина на действие: 

1. Обмокрянето на памука става чрез двете каналчета в долната част на главата.

2. При всмукване от мундщука въздуха постъпва от отворите за регулиране, преминава през външната тръбичка на тялото и навлиза в изпарителната глава през прорезите в горната част на главата, преминава през нагревателя и получената пара/въздух излиза през тънката тръбичка а след това от мундщука.

Проблемните места са: 

1. Каналите за въздух в главата. Ако там влезе течност започва бълбукане.

2. Силиконовото уплътнение в горната част на главата. Ако уплътнението е скъсано или не уплътнява добре главата се пренапоява, има силно и дразнещо бълбукане придружено с парещи пръски и почти липсва пара.

3. При поява на трудно всмукване (липса на въздушен поток) проблема е в долната част на главата. Премахва се металната тапа със силиконовото уплътнение(делящо плюс и маса на нагревателя). Много често памука там запушва двете каналчета за въздух и трудно се дърпа от цигарата.

Ако се следи за тези проблеми Айо-то работи безотказно дори и без спиралния мундщук.

• 9 months later...

Как се решава проблема с не добре уплътняващос силиконово уплътнение на главата на eGo AIO D22XL ... нов съм в електронните цигари и реших да започна с него ... но май от много играчка го позагрях и сега си мисля че не уплътнява добре.

Бълбука, пука ... имам чувството че сурова течност ми влиза в устата

и 2мг се "изпаряват" за нула време ... с това темпо 10мг шишенце от Гигадринкс няма да ме изкара и ден... :(
Почти съм сигурен че прецаках уплътнението ... :( Май ще ходя да търся подобно по авто магазините :)

Имам една стара с онези - картомайзерите ... с главата с конците ... по-добре е от това в момента ... яд ме е че избързах и не купих нещо по-добро ... това ще излезе баси боклука ... :(

На 0.6 работи идеално. Незнам как я ползваш но това е правилното. С  1 Ом ще гъргори.

Тръскаш я като термометър /вероятно си я удавил/  и ще тръгне както трябва. ;)

• 5 years later...