Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди (редактирано)

Здравейте! Нов съм тук във форума, нов съм и във вейпинга. Реших сам да си забъркам аромат, взех база VPG  60/40 0mg (безникотинова) и аромат Astro 10ml. Искам ако може някой да ми обясни колко капки от концентрата да сложа в базата и горе-долу колко време трябва да отлежи? Четох в други теми, но до колкото разбрах за всеки аромат е много относително и ще е по-добре някой компетентен да ми обясни. Благодаря предварително!

Редактирано на от Elusion
  • 10 месеци по-късно...
Публикувано на

Добре е да вземеш от аптеката една спринцовка и по принцип слагам 5 % от аромата в базата ( VPG ) след което друсаш яко :) На 100 мл. база 5 мл. аромат, но ако искаш по-добре не рискувай с цялата база и си направи в едно шишенце 30 мл. база с 1.5 мл аромат и виж дали ще ти хареса !

• 4 седмици по-късно...
Публикувано на

До колкото виждам тук в сайта пише:

За почитателите на плодовите аромати - чудесен микс от ябълки, праскова и ягода.

Препоръчителна дозировка: 7-8%.

И аз съм на мнение, че е по-добре да смесиш по-малко количество от течноста. 

За 30мл (6.8% аромат) Слагаш 28мл VPG + 2ml Astro 

За 50мл (6.8% аромат) Слагаш 46мл VPG + 4ml Astro 

Така мисля, че ще ти бъде най-лесно да си ги сметнеш за по-голямо количество.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...