Elusion Публикувано преди 26 Март, 2017 Отчет Публикувано преди 26 Март, 2017 (редактирано) Здравейте! Нов съм тук във форума, нов съм и във вейпинга. Реших сам да си забъркам аромат, взех база VPG 60/40 0mg (безникотинова) и аромат Astro 10ml. Искам ако може някой да ми обясни колко капки от концентрата да сложа в базата и горе-долу колко време трябва да отлежи? Четох в други теми, но до колкото разбрах за всеки аромат е много относително и ще е по-добре някой компетентен да ми обясни. Благодаря предварително! Редактирано на 26 Март, 2017 от Elusion Отговор
Nikolay Публикувано на 26 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 26 Януари, 2018 Добре е да вземеш от аптеката една спринцовка и по принцип слагам 5 % от аромата в базата ( VPG ) след което друсаш яко На 100 мл. база 5 мл. аромат, но ако искаш по-добре не рискувай с цялата база и си направи в едно шишенце 30 мл. база с 1.5 мл аромат и виж дали ще ти хареса ! Отговор
Topper Публикувано на 29 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 29 Януари, 2018 А най-добре процента да е според препоръките на производителя.Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk Отговор
Krystio Krystev Публикувано на 22 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 22 Февруари, 2018 До колкото виждам тук в сайта пише: За почитателите на плодовите аромати - чудесен микс от ябълки, праскова и ягода.Препоръчителна дозировка: 7-8%. И аз съм на мнение, че е по-добре да смесиш по-малко количество от течноста. За 30мл (6.8% аромат) Слагаш 28мл VPG + 2ml Astro За 50мл (6.8% аромат) Слагаш 46мл VPG + 4ml Astro Така мисля, че ще ти бъде най-лесно да си ги сметнеш за по-голямо количество. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.