Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

С електрона цигара съм от 4г. Първото Его взех точно от магазина на Хр. Ботев. И може би ако тогава в този магазин не беше момчето, което по думите от първия пост се изразява с "няа" още щях да съм на миризливките. Както в този магазин така и в склада на Гигадринкс винаги съм получавал найстина перфектно обслужване. Винаги посещавам магазините с голямо удоволствие точно заради отношението на хората работещи във фирмата. За тези 4г веднъж си тръгнах от склада недоволен и въпреки, че вината не беше тяхна получих лично извинение от Димитър. Явно човекът написал първия пост си мисли, че щом той не "вдига шишенца от 10 грама" е нещо повече от други и трябва да му се слугува, но и тогава едва ли държанието на екипа би било подобно на описаното в поста.

Публикувано на

Ъъъъъъ..... първо подпалих и щях употребя леко нецензурни епитети, ама преброих до 10.....

Да кажа, че винаги пазарувам при Боян от магазина на Христо Ботев.... е освен бурен смях тая тема не предизвиква друго в мен.

Как пък веднъж не се случи тоя човек да не се усмихне като вляза, как веднъж не се случи да не се върне и да ме обслужи, въпреки, че е излизал в почивка.... как не се случи да се почувства кофти като излизам от тоя магазин. Винаги когато съм влизал там съм оставал с впечатлението, че клиента е специален. Как не се случи да е намръщен.... 

Как пък винаги ми прави дребни отстъпки или подаръци.... за някакви дребни неща.... ми да кажа винаги ми е кеф да мина през магазина и да обелим по някой лаф.

За този недоволният с колана по таекуондо и висшето университетско образование само ще кажа, че явно комплексите яко го тресат и очаква като влезе някъде и до земята да му се кланят, е да ама не... аре стига толкова, че ще взема да го пратя на майната му пък... това ще мине границите на добрия тон, който ми се струва в случая не е съвсем заслужен.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...