pesho_pr Публикувано на 7 Април, 2017 Отчет Публикувано на 7 Април, 2017 Обслужването в Гигадринкс е страхотно! Винаги коректни и учтиви! Отговор
radiwwww Публикувано на 8 Април, 2017 Отчет Публикувано на 8 Април, 2017 С електрона цигара съм от 4г. Първото Его взех точно от магазина на Хр. Ботев. И може би ако тогава в този магазин не беше момчето, което по думите от първия пост се изразява с "няа" още щях да съм на миризливките. Както в този магазин така и в склада на Гигадринкс винаги съм получавал найстина перфектно обслужване. Винаги посещавам магазините с голямо удоволствие точно заради отношението на хората работещи във фирмата. За тези 4г веднъж си тръгнах от склада недоволен и въпреки, че вината не беше тяхна получих лично извинение от Димитър. Явно човекът написал първия пост си мисли, че щом той не "вдига шишенца от 10 грама" е нещо повече от други и трябва да му се слугува, но и тогава едва ли държанието на екипа би било подобно на описаното в поста. Отговор
Myth Публикувано на 13 Април, 2017 Отчет Публикувано на 13 Април, 2017 Ъъъъъъ..... първо подпалих и щях употребя леко нецензурни епитети, ама преброих до 10..... Да кажа, че винаги пазарувам при Боян от магазина на Христо Ботев.... е освен бурен смях тая тема не предизвиква друго в мен. Как пък веднъж не се случи тоя човек да не се усмихне като вляза, как веднъж не се случи да не се върне и да ме обслужи, въпреки, че е излизал в почивка.... как не се случи да се почувства кофти като излизам от тоя магазин. Винаги когато съм влизал там съм оставал с впечатлението, че клиента е специален. Как не се случи да е намръщен.... Как пък винаги ми прави дребни отстъпки или подаръци.... за някакви дребни неща.... ми да кажа винаги ми е кеф да мина през магазина и да обелим по някой лаф. За този недоволният с колана по таекуондо и висшето университетско образование само ще кажа, че явно комплексите яко го тресат и очаква като влезе някъде и до земята да му се кланят, е да ама не... аре стига толкова, че ще взема да го пратя на майната му пък... това ще мине границите на добрия тон, който ми се струва в случая не е съвсем заслужен. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.