Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Здравейте Колеги, мисля че мога си позволя това обръщение, защото почти две години съм изпарявал, още в зората на доброто старо Ego C.

След това пак минах на аналогови, но сега съм повече от убеден ,че трябва да се откажа от тази гадост.Да но, виждам че нещата по отношение на технологии

са се променили тотално, а аз понеже си падам по новостите,няма как да остана по назад. 

За да не досаждам с излишни, най вероятно многократно задавани тук въпроси, ще се постарая да бъда съвсем конкретен , Смятам да направя поръчка, но все пак

реших да се посъветвам. Избрал съм ето това ...Joyetech eVic VTwo Mini with CUBIS Pro Kit. Избора ми е базиран единствено на добрите отзиви и по компактните размери(предполагам), но мога да да приема и други предложения,не се съобразявам много с бюджета.Имам няколко въпроса, които са свързани конкретно с поръчката.

Трябва ми батерия 18650, това е ясно...една или две обаче и каква марка е за предпочитане.

В комплекта има включени три вида различни изпарителни глави.1 x NotchCoil 0.25 ohm DL;1 x BF SS316-0.5ohm DL;1 x LVC Clapton-1.5 ohm
Трябва ли да поръчам допълнителни глави за проба или тези са достатъчни за да преценя.Не знам изобщо какво е това инхалиране и каква е разликата

с обикновеното дърпане, но разбрах че е пряко свързано с изпарителната глава, не само с начина на изпаряване.

Предпочитам да сменям главите ,вместо да навивам намотки и сменявам памуци, това ограничава ли избора ми.

Трябва ли ми друг изпарител освен Joyetech Cubis Pro Atomizer, , който е в комплекта ,за да направя съответно разлика и избор впоследствие.

И какво изобщо трябва да допълня в комплекта , за да може преценката ми да е по правилна,че магазина за цигари ми е на една ръка разстояние:D

С течностите съм в час, може би ще трябва уцеля подходящото никотиново съдържание.

Ясно ми е ,че тези въпроси за повечето от вас са повече от аматьорски , но ако все пак някой се отзове , благодаря предварително  

Публикувано на

Здравей,
насочил си се към добър вариант. Другото, което мога да препоръчам е същия мод, като към него да вземеш изпарител Innokin Prism T22. И двата изпарителя (Cubis Pro и Prism) са насочени предимно към хора търсещи нормалното изпаряване, което според мен е по-добрия вариант за теб. Относно главите за Cubis-a според мен ще ти хареса само LCV главата, за която по-голямата част от потребителите на тези изпарители казват, че е най-добрата от наличните. Все пак пробвай всичките изпарителни глави в комплекта, преди да решиш коя е твоята. Ако решиш да пробваш инахалиране, ще ти трябва друг тип изпарител обаче (Cubis Pro-то не е най-доброто от тази гледна точка). Най-добре е ако можеш да пробваш такъв преди да купиш, примерно от познат, за да не се окаже че си взел нещо, което няма да ти върши работа. Все пак мода позволява използването на всякакви изпарители, така че за в бъдеще ще можеш да му закачиш, каквото си решиш.

За батерия препоръчвам Samsung Q30, LG HG2 или Sony VTC6. Която и да вземеш от тези няма да сбъркаш.

Към комплекта не ти трябва нищо друго освен батерия и течност. За течностите обаче трудно се препоръчва нещо конкретно, понеже става въпрос за вкус, а там всичко е индивидуално. Обикновено на потребители, които минават тепърва от тютюневи към електронни цигари препоръчваме Camelus, Tribeca, RY4, Maxx-Blend, но щом ще минеш през физически магазин, ще можеш да го пробваш на място, което е най-добрия вариант. За никотиново съдържание - ако ползваш цигари с около 0.5мг никотин, вземи течност с 12мг никотиново съдържание.

Публикувано на

Благодаря за отговорите на колегите,обещавам много бързо да ви " настигна", по отношение на компетентност . Разбира се ,че ще ми възникнат въпроси и

се надявам на отзивчивост . 

Весели Празници на всички!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...