Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди (редактирано)

Добър ден,колеги. 
Изпарявам вече от 7 месеца. Ползвам Eleaf Pico и Joytech Cubis pro с LVC глава. Опитах се няколко пъти да мина на обслужваем изпарител, но не се справям много добре с намотките.

Сега се чудя какъв мод и изпарител да си взема, за да може пикото да остане като резерва,а Cubis-a ще отиде в кофата, защото резбите на капачката се развалиха. Бюджета, който смятам да заделя е около 200лв. за двете. На този етап не търся големи мощности. Смятам, че 100W биха ми били достатъчни. Най-добре да бъде с батерии 18650.Какво актуално бихте ми препоръчали?

Редактирано на от Shash
Публикувано на

Също можеш да се спреш на Вапоресо Небула 100w TC става или с една 18650 батерия или с една 26650 батерия разликата е че с по малката батерия ти позволява до 75w,а за изпарител и аз бих ти препоръчал кайфун мини в.3

Публикувано на

Мода има един проблем - инструкциите за обновяване на firmware-a са неправилни и могат да доведат до безвъзвратното му скапване. Силно съветваме да не се правят обновявания!

Иначе самия мод е с много добро КПД. В сравнение с Joyetech Ocular, Alian-a изкарва повече от 2 пъти по-дълго време с едни и същи батерии сравнени на двата мода.

Публикувано на

И да се внимава с фланеца, защото превърта и става досадно. Но се ремонтира. Аз го имам от по малко време от магазина, към който е форума и мога да кажа, че пасва много добре в ръката за двубатериен мод. Но все пак скок на 220вата двубатериен ми се струва излишен. Това е Мод за дрипки/инхалатори с чудовищни мощности. До сега не съм го пускал над 38вата с инхалатор. Веднъж до 80 да видя какво е и изпарителя не смогна....

Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk

Публикувано на (редактирано)

Много подробни обяснения за плюсове и минуси за мода Алиен от колегите.Моя приятел не се е занимавал да обновява софтуера но съм сигурен че и на него ще му е от полза написаното от Димитър и Topper 

Редактирано на от elfar
Публикувано на

Малко извън темата, ама от скора имам Алиен-а и се чудя батериите как са вързани, успоредно или последователно? Токът на дисплея за една ли е или за двете общо?Иначе съм мнаго доволен засега.

• 2 седмици по-късно...

И аз да се включа в темата.В момента съм с ''iSmoka iStick 30w'' + ''Eleaf GS Tank'' и всичко си беше наред докато не пре*бах батерията и сега не става за ремонт даже.Въпроса е с какъв мод да го заменя. Ако може предложение ще съм благодарен. :)

PS: Eleaf iStick Pico 75W не е лош като вариант според мен.

Редактирано на от Nightwind

Само такъв диаметър изпарител ли ще използваш пикото е ограничено за изпарител с по голям диаметър без специален преходник.Обърни внимание на мода evic VTC Vtwo mini 

Редактирано на от elfar

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...