Shash Публикувано преди 22 Май, 2017 Отчет Публикувано преди 22 Май, 2017 (редактирано) Добър ден,колеги. Изпарявам вече от 7 месеца. Ползвам Eleaf Pico и Joytech Cubis pro с LVC глава. Опитах се няколко пъти да мина на обслужваем изпарител, но не се справям много добре с намотките. Сега се чудя какъв мод и изпарител да си взема, за да може пикото да остане като резерва,а Cubis-a ще отиде в кофата, защото резбите на капачката се развалиха. Бюджета, който смятам да заделя е около 200лв. за двете. На този етап не търся големи мощности. Смятам, че 100W биха ми били достатъчни. Най-добре да бъде с батерии 18650.Какво актуално бихте ми препоръчали? Редактирано на 22 Май, 2017 от Shash Отговор
Topper Публикувано на 22 Май, 2017 Отчет Публикувано на 22 Май, 2017 Eleaf Pico с Кайфун Мини в3Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk Отговор
elfar Публикувано на 22 Май, 2017 Отчет Публикувано на 22 Май, 2017 Също можеш да се спреш на Вапоресо Небула 100w TC става или с една 18650 батерия или с една 26650 батерия разликата е че с по малката батерия ти позволява до 75w,а за изпарител и аз бих ти препоръчал кайфун мини в.3 Отговор
Shash Публикувано на 23 Май, 2017 Автор Отчет Публикувано на 23 Май, 2017 (редактирано) От къде е най-добре да взема Кайфуна? Мнения за този мод: http://gigadrinks.com/product/6393/smok-alien-220w-tc-mod.html ? Редактирано на 23 Май, 2017 от Shash Отговор
elfar Публикувано на 23 Май, 2017 Отчет Публикувано на 23 Май, 2017 Според мен мода на Smok Alien 220w е доста добър мод мой приятел го ползва вече почти 3 месеца и е много доволен за мод с две батерии 18650 ! Отговор
Димитър Публикувано на 24 Май, 2017 Отчет Публикувано на 24 Май, 2017 Мода има един проблем - инструкциите за обновяване на firmware-a са неправилни и могат да доведат до безвъзвратното му скапване. Силно съветваме да не се правят обновявания! Иначе самия мод е с много добро КПД. В сравнение с Joyetech Ocular, Alian-a изкарва повече от 2 пъти по-дълго време с едни и същи батерии сравнени на двата мода. Отговор
Topper Публикувано на 24 Май, 2017 Отчет Публикувано на 24 Май, 2017 И да се внимава с фланеца, защото превърта и става досадно. Но се ремонтира. Аз го имам от по малко време от магазина, към който е форума и мога да кажа, че пасва много добре в ръката за двубатериен мод. Но все пак скок на 220вата двубатериен ми се струва излишен. Това е Мод за дрипки/инхалатори с чудовищни мощности. До сега не съм го пускал над 38вата с инхалатор. Веднъж до 80 да видя какво е и изпарителя не смогна....Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk Отговор
elfar Публикувано на 24 Май, 2017 Отчет Публикувано на 24 Май, 2017 (редактирано) Много подробни обяснения за плюсове и минуси за мода Алиен от колегите.Моя приятел не се е занимавал да обновява софтуера но съм сигурен че и на него ще му е от полза написаното от Димитър и Topper Редактирано на 24 Май, 2017 от elfar Отговор
Bathory Публикувано на 24 Май, 2017 Отчет Публикувано на 24 Май, 2017 Малко извън темата, ама от скора имам Алиен-а и се чудя батериите как са вързани, успоредно или последователно? Токът на дисплея за една ли е или за двете общо?Иначе съм мнаго доволен засега. Отговор
Nightwind Публикувано на 5 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 5 JЮни, 2017 (редактирано) И аз да се включа в темата.В момента съм с ''iSmoka iStick 30w'' + ''Eleaf GS Tank'' и всичко си беше наред докато не пре*бах батерията и сега не става за ремонт даже.Въпроса е с какъв мод да го заменя. Ако може предложение ще съм благодарен. PS: Eleaf iStick Pico 75W не е лош като вариант според мен. Редактирано на 5 JЮни, 2017 от Nightwind Отговор
Soupel Публикувано на 5 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 5 JЮни, 2017 Колко мм е изпарителя , който ползваш? Отговор
Nightwind Публикувано на 5 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 5 JЮни, 2017 (редактирано) Eleaf Gs Tank Капацитет: ~ 3мл.На ден според зависи го пълня един или два пъти. PS:Прочел съм мЛ....моя грешка.Нямам идея за мм-те Изпарител Редактирано на 5 JЮни, 2017 от Nightwind Отговор
elfar Публикувано на 5 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 5 JЮни, 2017 (редактирано) Само такъв диаметър изпарител ли ще използваш пикото е ограничено за изпарител с по голям диаметър без специален преходник.Обърни внимание на мода evic VTC Vtwo mini Редактирано на 5 JЮни, 2017 от elfar Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.