Jump to content
GigaDrinks.com форум

Разликата във въздушния поток AIO, AIO pro


Recommended Posts

Изпарявам от около 3 седмици чета постоянно форума и следя всички компетентни мнения, но ми изникна следния въпрос и поредната главоблъсканица. Имам eGo AIO което като го пуша го държа на максимално затворен въздухопоток, но от време на време ме хващат лудите отварям на макс въздуха слагам по-гъста течност( тоест с повече ВГ )  без никотин, ей така за забавление за пушеци ( не са големи но пак радват :) ) но това е рядко на настроения е. В последствие ми попадна  eGo AIO PRO по големичък с вградената батерия 4 мл. танк който си е мн. удобен. Затворих въздухопотока на минимум и имаше още по приятна и стегната дръпка, за пушеци незнам да ли е по добре( не е мой за да го тествам ) . Та идва следния въпрос реших да взема МОД за сега с 1 батерия тъйкато съм основно МТЛ и не ми трябват големи ватове, но пък като ми се прииска искам да мога и да си попушва. Имам за опити и пико с мело 3( с по нисък никотин 6мг, защото с 12 си изхвърлих брлия дроб)  танка, но друпката е доста въздушна за разлика от АИО, а от АИО ПРО си е направо в друг град. Та идеята е някой ако знае за изпарител с такава плътна дръпка да ми каже да е със сменяеми глави Освен прослувутия кайфун 3 :).

Edited by DevilWoW
Link to comment
Share on other sites

При нас има два варианта, ако търсиш MTL - Innokin Prism и Cuibis Pro. Cubis-a е реално AIO Pro, но с възможност за използване на LVC главите (понеже си с мод), които според повечето потребители са най-добрите от серията за Cubis/AIO. Prism-а е добър и евтин, с евтин консуматив MTL изпарител и аз лично ти препоръчвам да пробваш него. Главите му карат много прилично, като според отзивите се въртят средно около 100мл изпарена течност.

Също така може да пробваш и ECL 0.75 главите за Melo 3, които ги дават за MTL, но реално дръпката е една идея по-свободна от на чистите MTL изпарители.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...