Jump to content
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Здравейте. Нов съм в сферата на електронните цигари и като за първи мод си взех Vaporesso target mini. Но за съжаление от където го взех не предлагат Изпарителна глава 0.5ohm за "инхалация". Ако някой знае от къде мога да намеря моля да сподели защото старата глава съм 100% сигурен че е изгоряла.
В краен случай ако някой знае дали може на на това Target Mini да се сложи друг резервоар с друга глава.

Link to comment
Share on other sites

Здравей,
за съжалени това е много непопулярен мод в България. Към момента единствените, за които знам, че предлагат такива глави са колегите от la-vape. Изпарителя ползва специфични глави, които са съвместими единствено с него и няма алтернатива.

Хубавото е, че резбата на свръзката между мода и изпарителя е стандарта и всеки изпарител с 510 резба ще ти свърши работа. :)

Link to comment
Share on other sites

Мерси за отговора. La-vape Имат 0.6ohm за MTL но нямат 0.5ohm. Предполагам ще трябва нов резервоар и глава. Мисля че мода е непопулярен не само в БГ но цяла източна европа. До колкото намерих чак от Англия трябва да поръчвам ако искам такива. Много кофти.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Здравейте отново. Започнах да забелязвам малки пукнатини по танка на vaporesso target mini-ти ми и реших че е време като цяло да го сменя заедно с испарителната глава  с някой по - "вървежен" с който няма да имам проблеми при намиране на консумативи за подмяна. Трябва ми да става за инхалации и да не е обслужваем. Да знам че обслужваемите са препоръчани от повечето хора във форума но на мен лично не ми допада да се заигравам толкова. 
Заглеждам се по 
http://www.gigadrinks.com/product/6421/eleaf-melo-300-3-5ml-atomizer.html но пише че е най-добре да се използва в 100w до 300w а target mini-то е само 40w затова се загледах и по този http://www.gigadrinks.com/product/6340/eleaf-ijust-s-atomizr-black.html . 
Ако може да си кажете мнението или да предложите друг модел. 
п.с. (Възможно е да съм сбъркал някой друг термин но при новаците е така :D

Edited by Berv
Link to comment
Share on other sites

Привет, силно ти препоръчвам Eleaf Melo 3.

Страхотен изпарител.

Освен това е популярен в България, почти навсякъде се предлагат изпарителни глави за него. Почти не съм имал течове, а го ползвам като основен изпарител вече повече от година.

 

Link to comment
Share on other sites

Да Мело 3 също изглежда хубав вариант. Да го разбирам ли последователността на Мело 1,2,3 означава по-нов модел ? Тоест по-усъвършенстван ?

Link to comment
Share on other sites

Е не е нов модел, щом го имам от година. И едва ли е усъвършенстван т.к. има по-нови изпарители с глави с по 8, 10 и дори 12 намотки дето работят на огромни ватове и правят големи облаци.

Главите на Мело 3 дават хубав вкус. 

В момента съм с 0,5 омовата и на 35 вата е убиец. Държи така по цял месец(около 80-100 мл. изпарена течност).

Разбира се това е само един вариант. Има много модели но за твоите изисквания - инхалатор с готови глави и мощност до 40 вата, мисля че е подходящ. Мело 300 е огромен и ще изглежда нелепо на толкова малък мод. Ijust s пък няма въздушен контрол.

Не мога да дам коментар за други модели, защото не съм ги ползвал. 

Имам и един Smok tfv4, но го ползвам само с РБА главата. 

Е нядявам се да съм ти помогнал с нещо.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Взех си мело 3 изглежда добре но имам въпрос. Главите с които идва какви са? SS, Titan, ceramic ? Неможах да намеря информация а до колкото знам е важно за мода за да ползвам точните настройки.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...