Jump to content
GigaDrinks.com форум

Съвет за първи изпарител.


Recommended Posts

Здравейте. Нов съм в изпаряването. Обмислям покупката на първия си мод и изпарител. Понеже искам MTL за по стегната дръпка,съм се ориентирал към Innokin Prism T22 , Aspire Nautilus(Nautilus 2 , Nautilus mini) и kayfun v3 mini. Кой от тях ще ми препоръчате.. Благодаря предварително. 

Link to comment
Share on other sites

Помисли си какво искаш измежду капацитет в мл., контрол на въздуха, колко лесно се обсужва, диаметър на танка, пари за 2 изпарителни глави на месец (примерно) и купувай смело.

Edited by opensource
Link to comment
Share on other sites

Препоръчвам ти да помислиш за капацитета - ако пушиш средно 10-15 цигари, изпарител с 2мл е на границата на две пълнения на ден, особено ако се опитваш да изпаряваш течности по-малко никотин, което води до по-голям разход от гледна точка на изпарените милилитри. Ако пушиш по кутия и над, по-добрия вариант ще бъде изпарител с по-голям капацитет. Моя съвет е да пробваш Призъм изпарителите - чудесни MTL изпарители с лесно пълнене, добър капацитет и сравнително евтин консуматив. По мнения на голяма част от потребителите, на които го препоръчваме, изкарва около 70мл с една изпарителна глава, като много от тях казват, че и над 100мл стига, но тук е относително, защото има много неща, които оказват влияние на живота - гъстотата на течността, цвета, мощността на която се ползва и дори това, дали се внимава да не падне нацяло течността преди да бъде долята отново.

Между Наутилс/Призъм и Кайфун 3 има и друга разлика - Кайфуните са обслужваеми изпарители, които ти сам ще трябва да стъкмяваш. Ако си много упорит и не се притесняваш от първоначалните неуспехи при стъкмяването на намотката и съответно риска да оставиш вейпинга заради тях, може да се метнеш директно на Кайфуна. Ако обаче предпочиташ да не се занимаваш с правенето на намотки и нямаш проблеми месечния ти разход да се движи около 8лв за консуматива в лицето на изпарителните глави, тогава се насочи към изпарители с готови такива.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...