Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди (редактирано)

От време-на време когато купувам нещо онлайн намирам в пратката разни рекламни или сувенирни подаръци най-често химикалки и календарчета с логото и/или името на търговеца. Нищо ама като са направени тертеплийски ме гъделичкат приятно отвътре. Зачудих се дали Гигата ще се заинтересова от подобна идея по отношение на вайпинга.

Примерно:
- за всеки закупил онлайн и/или от магазин над опеделена сума химикалче, календарче, ключодържател, плакат, самозалепващ се стикер
- за клиенти които знаете, че имат заведения самозалепващ се стикер "Изпаряването Разрешено" или "Vaping Allowed"
- игри/томболи - фланелка, шапка, изпарител, утешителни награди евентуално - дреболийки
- томбола за всички пазарували онлайн през декември или през следните месеци (3 април до 18 юни да речем)
- томбола с награди за клиенти и/или участници във форума които имат ранг минимум....(вие си го определете) - няколко шапки, няколко фланелки

....и така нататък. Вече трябва да сте в коловоза на мисълта ми - въображението ви е вашия локомотив.
Снимките по-долу както и тези на линка (в .zip архив) са от интернет колкото да илюстрират идеята ми. Собствен дизайн е препоръчителен.   СНИМКИ

NoYes.jpg.4ed0e017cee513119311f00cefba5d43.jpgserveimage5.jpg.84e856c24c690a7522c144bba694d43f.jpgАко вече сте минали през подобни неща изтрийте темата.

Редактирано на от opensource

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...