opensource Публикувано преди 21 Септември, 2017 Отчет Публикувано преди 21 Септември, 2017 (редактирано) От време-на време когато купувам нещо онлайн намирам в пратката разни рекламни или сувенирни подаръци най-често химикалки и календарчета с логото и/или името на търговеца. Нищо ама като са направени тертеплийски ме гъделичкат приятно отвътре. Зачудих се дали Гигата ще се заинтересова от подобна идея по отношение на вайпинга. Примерно: - за всеки закупил онлайн и/или от магазин над опеделена сума химикалче, календарче, ключодържател, плакат, самозалепващ се стикер - за клиенти които знаете, че имат заведения самозалепващ се стикер "Изпаряването Разрешено" или "Vaping Allowed" - игри/томболи - фланелка, шапка, изпарител, утешителни награди евентуално - дреболийки - томбола за всички пазарували онлайн през декември или през следните месеци (3 април до 18 юни да речем) - томбола с награди за клиенти и/или участници във форума които имат ранг минимум....(вие си го определете) - няколко шапки, няколко фланелки ....и така нататък. Вече трябва да сте в коловоза на мисълта ми - въображението ви е вашия локомотив. Снимките по-долу както и тези на линка (в .zip архив) са от интернет колкото да илюстрират идеята ми. Собствен дизайн е препоръчителен. СНИМКИ Ако вече сте минали през подобни неща изтрийте темата. Редактирано на 21 Септември, 2017 от opensource Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.