fubarov Posted November 2, 2017 Report Share Posted November 2, 2017 Здравейте, след 2-3 дни ще привърши pre-order периода за новия GeekVape Zeus RTA , демек ще се появи по магазините. Искам да попитам, дали Gigadrinks отдела който се занимава с vape нещата има ли планове да бъде внесен и в българия? Разбира се, ако да, то кога можем да го очакваме? Питам, ако се очаква да бъде зареден и продаван в gigadrinks, да не се занимавам с бавни доставки и неясно кога получаване (20-30 работни дни), а да си го взема от тук, било то и на малко по-висока цена, но отиваш в магазина, купуваш и пушиш, а не трепнеш в очакване с месеци кога ще пристигне. Иначе, за момента отзивите в ютюб са много, много добри, самия танк изглежда перфектно. Все още големите имена (Rip Trippers, GrimmGreen, Suck My Mod, VapingwithTwisted420) не са пуснали ревютата си в youtube, но може би чакат да свърши pre-order-a, че да могат да пуснат с ревюто си и купони за отстъпки (и да припечелят някой долар комисионна от рекламирането) Това е, просто се интересувам дали е попаднал в полезрението на gigadrinks този бъдещ хитов танк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fubarov Posted February 16, 2018 Author Report Share Posted February 16, 2018 Вече и в българия, понеже от друг сайт го купих (65лв), на лично който го интересува да пита (scratch & check кода беше одобрен на сайта за автентичен) Ето и снимки, набързо го сглобих, малко единия оринг ми стърчи, ама нямах търпение да го пробвам, та не си играх да пасне хубаво. Стана супер компактно цялото нещо, преди с грифина бая си стърчеше нагоре. Танка е 4мл, не е по евро санкциите. Гори vg като за световно, сложих едната от намотките в комплекта, с подкъсяването стана на 0.31 ома, цялата операция отне под минута, въпреки, че изглежда труден дека, се оказа доста по-лесен дори от велосити-то на грифина (отделно и памука 100 пъти по-лесно се слага). Малко имаше дъх на машинно масло в кутията, така че, първо го натопих за 15 минути във вода със препарат за съдове. За момента мога да кажа, че въпреки 1-та намотка и странния 3d air flow, вкусът е доста по-отчетлив... толкова, че на tnt-то от g-vape вече му усещам и ябълката... до сега с грифина при всякакви конфигурации и т.н., освен ягодата можеше единствено малко и прасковата да се усети, за ябъка не ставаше и дума. Може да споделя ако се сетя по-натам как се справя и с течовете, ужким се води невъзможно да протече... та се надявам след 2 години разхождане навсякъде с кърпички или кухненска хартия по джобовете, да попивам течовете от грифина (от 100+ смени за тия две години на памука, по различни начини, все си течеше по малко), най-накрая да се почувствам и аз човек, а не ходещ с мазни никотинови ръце мърляч.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fubarov Posted March 8, 2018 Author Report Share Posted March 8, 2018 (edited) Малък ъпдейт Танка не тече! Нито капка!!! Преродих се с тоя танк, напълно вярно си е това което се казва в рекламата му. ~20 дни го ползвам, около 10-15мл на ден минават през него, нито капчица не е потекла. Смяната на памука, както казах, е направо детска игра и даже започнах по-често да си го сменям, а не отлагам както преди, по седмица и нещо, щото не ми се занимава да си играя със сложнотията на първия грифин.. усетя ли, че нещо се променя вкуса - сменям, даже 1-2 пъти сменях и на смяна на аромат - толкова е лесно. За момента, все още кусури не му намирам. Единствената забележка която имам е, не е свързано с танка, че приложените към него намотки са пълен боклук.. и двете изгоряха за тия 20 дни, като втората изгоря за има няма 1 час... дърпам, ама нищо не става, гледам висмека ми вика, atomizer short А принципно намотките си ги ползвам по 2-3 месеца с редовно сухо горене и почистване и ги хвърлям, не щото са изгорели, а защото така или иначе имам много на брой и поне да се ползват, а не да седят в кутийката неизползвани, пари съм давал все пак Малко несериозно geekvape да сложат такива намотки в комплекта, ама нали си е китайска работа, не знам що съм очаквал друго... Edited March 8, 2018 by fubarov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Петър Шенков Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 За DL вейпване как е колега? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fubarov Posted March 16, 2018 Author Report Share Posted March 16, 2018 Само за dl става, дори почти затворено, въздухът е в повечко за mtl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lars Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 На каква мощност ги пържи готовите намотки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkosjazz Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Колега какви са ви наблюденията какви намотки ползваш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fubarov Posted March 27, 2018 Author Report Share Posted March 27, 2018 clapton на 0.79 ома (2.5 диаметър) в момента, на 50W Тва ми е последния клаптън който остана от когато пушех geekvape griffin (първия) и с две такива намотки ставаше към 0.35-0.39 в зависимост как ги окастриш.. След месец като заизхвърлям намотката ще пробвам UD staggared fused clapton на UD (0.2 ома) от тия дето продават в сайта на гигадринкс. Принципно обичам по ниските омове, като в комплекта двете намотки дето ми изгоряха, бяха на 0.29-0.31 и с тях беше доста по-добре от тоя 0.8 клаптън в момента... А не помня на колко ги пържих, но макс на 80 да съм ги дърпал, може и по-малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lars Posted April 15, 2018 Report Share Posted April 15, 2018 На 27.03.2018 г. at 12:19, fubarov написа: Принципно обичам по ниските омове, като в комплекта двете намотки дето ми изгоряха, бяха на 0.29-0.31 и с тях беше доста по-добре от тоя 0.8 клаптън в момента... А не помня на колко ги пържих, но макс на 80 да съм ги дърпал, може и по-малко За тях четох, че е хубаво да са на 50 вата макс. Иначе прегаря оплетката, затова питах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Labbii Posted April 17, 2018 Report Share Posted April 17, 2018 (edited) От днеска и аз съм с такава глава..е няма такъв аромат, това ми е първата обслужваема глава, сложих едната намотка, която е в комплекта, на 0.28 ома и на 35 вата го изпарявам, но съм изключително доволен за момента. Edit: Малко ми "спитва", дали трябва да увелича или намаля ватовете? Edited April 17, 2018 by Labbii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fubarov Posted April 18, 2018 Author Report Share Posted April 18, 2018 Вече дава на късо намотката.. и при мен така почна изведнъж да плюе и после си изгоря мирно.. Взимай читави намотки, тия в комплекта не струват, плюенето колкото и да бараш ватовете, ако дава на късо, няма да се оправи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Labbii Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 (edited) Това Как изглежда за първи опит? Явно е доооооооооооста зле, понеже leak-ва и spit-ва на поразияяя Продължаваме напред с гледанията на клипчета в youtube Edited April 18, 2018 by Labbii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Labbii Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 (edited) Втори опит, сложих повече памук, стана на 0.21 ома, на 30-40вата ми спитва, на 45вата мисля, че е добре за момента. При 0.21 на какви ватове е хубаво да се изпарява? И това че спитва и лииква, означава че не съм си направил намотките както трябва ли? Извинявам се за малоумните въпроси, ама за първи път го правя:) Другото “положително” е, че съм болен в момента така че ни аромат усещам, а и гърлото ме боли... Edited April 18, 2018 by Labbii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Labbii Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 Ъпдейт: Бях в магазина на Гигадринкс в Лозенец ( голямо евала на пича ), 1 час се опитвахме да я оправим, проблема е, освен, че спитва остава течност в мундщука, и не, не е конденз, а понякога направо и капки по езика ми отиват...тааа Спрях да го занимавам, прибрах се в нас, като си купих от този новият "Bacon cotton" ( уникален е! ), направих си наново памука - работи ОК, няма спит, няма нищо. Напълних я с течност, тръгвам да дърпам и веднага пак течност в мундщука, след 5-10 дръпки се оправи? Някакви идеи? Изпарявам на 0.22 Ома и 30 вата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar Bahchevanov Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 вдигни ватовете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Posted April 19, 2018 Report Share Posted April 19, 2018 Преди 11 часа, Labbii написа: Някакви идеи? Изпарявам на 0.22 Ома и 30 вата. На това съпротивление, по-добре ще е да го пробваш на около 50-60 вата. Когато аз правя такива намотки, прилагам следния начин - вдигам постепенно ватовете, докато не усетя, че вкуса започва да отива към прегоряло, след което свалям няколко вата надолу. Така си гарантирам, че всеки път ще изпарявам количеството постъпило в намотката, без да се стига до давене и преомокряне на намотката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Labbii Posted April 19, 2018 Report Share Posted April 19, 2018 9 hours ago, Димитър said: На това съпротивление, по-добре ще е да го пробваш на около 50-60 вата. Когато аз правя такива намотки, прилагам следния начин - вдигам постепенно ватовете, докато не усетя, че вкуса започва да отива към прегоряло, след което свалям няколко вата надолу. Така си гарантирам, че всеки път ще изпарявам количеството постъпило в намотката, без да се стига до давене и преомокряне на намотката. Пробвах... просто изпразвам си танка ( не го пресушавам), да кажем остава на 20-30%, пълня течност и независимо дали е на 20 вата или 60, първите 5-10 дръпки направо имам течност по езика и целия мундщук се пълни с течност... след това нямам проблеми. Не знам...ще пробвам с повече памук уикенда, но каква е логиката да го прави в началото, а после не? Друго интересно, което забелязах пълня си танка догоре, като завия капачката и след 3 секунди е на 80% пълен...предполагам това има нещо общо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts