Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Здравейте вайпъри,  от 2 месеца съм и аз в отбора. Joyetech evic vtc mini + cubis pro ми е комплекта и дойде време да вдигна нивото. Купих си преди 2 дена smok tfv8 cloud beast но не знам какъв мод да си взема за този атомайзер.Ще се радвам някой по опитен пушач да ме посъветва какво да взема, мой познат ми каза да се ориентирам нещо което е с Dna 250 чип но не виждам къде е разликата между Дна и стандартен мод с висока мощност. Благодаря предварително за информацията!!! 

Публикувано на (редактирано)

Изобщо не съм опитен, обаче да сипя малко меродия в манджата. Според мен няма чак толкова значение кой мод ще избереш. Разбира се има някои с фабрични недостатъци, затова проучи възможностите. Не знам колко надълбоко смяташ да навлизаш в съб-оминга, но всеки 100 ватов ще ти свърши работа. Дори и с този джойстик да си останеш, който мисля беше 60 ватов, може спокойно да си мъглиш на 0,2 - 0,3 ома. Аз съм така и вкъщи глицерина ми се маже по джамовете, жената мрънка и не знам още колко време ще издържа на това напрежение, буквално и преносно. 

Редактирано на от haiku
Публикувано на

Малко оф топик, ама това с конденза на парата по джамовете зимно време е бич Божии! Вече съм заплашван няколко пъти от жената, че ще спя в колата, ако продължавам.

Публикувано на
Че тя и колата е същата [emoji16]

Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk

Хмм. Това обеснява, защо стъклата зимно време са все мокри :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Публикувано на

Не знам с какво се почистват прозорците в домовете ви, но аз да ви кажа понеже такава ми е профисията - мияч на джамове. Купувате си от сайта на КАМАК 1л. от техния професионален препарат за почистване на стъкла/витрини и миете прозорците с него. Ако инвестирате още малко пари за професионални инструменти за почистване на стъкла (гумата в случая е от критична важност - да е мека) ефекта ще е още по-добър и дълготраен. Разбира се препарата няма да спре напълно налепа по стъклото, но ако досега се е налагало примерно всеки месец жените ви да мият прозорците по веднъж - с този препарат ще им се налага да ги мият отвътре веднъж на минимум 2-3 месеца при условие, че почти през цялото време в стаята е осезаема мъгла.

Публикувано на (редактирано)

По темата - Иво, мод с ДНА чип не съм ползвал досега. Това, което знам за тях е ,че ще ти върши същата работа като минито + екстри които можеш да променяш по свой вкус ако си свалиш на компа софтуера за работа с този чип и се научиш да работиш с него. Предполагам в Тубата ще намериш клипове по този въпрос. Лично за мене чак толкова придиряне не е необходимо - мод с 2 батерии, правилната жица + добър памук и течност овкусена както ти харесва и си бомба.

Също така е хубаво да вземеш в предвид, че има модове с 1 и 2 батерии които гълтат ток като лами и то за нищо (малък брой активации). Висмек п80 е добър пример за това - предатора (2 батерии) едва ли ще е нещо по-различно. Експириънса ми с п80 показа следното в сравнение с втц мини - един и същ атомайзер ползван на двата мода , една и съща батерия и еднакъв брой дневни активации , втц мини 2 дни пълни и останал заряд в батерията около 15-20 % - п80 1 ден и 6 часа приблизително и останал заряд в батерията 5%. Батерия 3 000 ма/ч заредена на макс. Тъй като всичко в п80 си работеше нормално и само лакомията му ме бъркаше много реших, че това съвсем не е случаен производствен дефект за който да предявявам гаранционното си право - и го шитнах!

Редактирано на от opensource
Публикувано на

Благодаря за информацията група,  проблема ми е че атомайзера е с изпарители които работят на по 90-150 вата.Спрях се на Eleaf invoke 220w, надявам се да съм направил точният избор.

Публикувано на

Нещо, което никой не спомена, ама тя е такава и темата - с ДНА250 правиш 250 вата но с е батерии, две само 166. И такава е реалността, поне Еволв в това не лъжат.

PS:аз лично бих се спрял на iKonn Eleaf заради активацията с "преса бутон".

Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...