Nikolay Публикувано преди 29 Януари, 2018 Отчет Публикувано преди 29 Януари, 2018 (редактирано) Wismec RX200S проблем - както си седи мода и започва да "зарежда" Пробвал съм :* update на firmware ( и по-стари версий) * други батерий * рестарт на мода * почистване на usb-то за зареждане * друг атомайзер * изпразване на кондензаторите ( ако има такива ) като дам на късо "+" и "-" с кабел след като съм махнал батерийте * затягане на скритото винтче за масата Мисля, че няма wireless charging Иначе мода си работи без проблем ( просто почва да свети от време на време ) Благодаря ви предварително ! Редактирано на 29 Януари, 2018 от Nikolay Отговор
opensource Публикувано на 30 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 30 Януари, 2018 (редактирано) Под рестарт преполагам имаш в предвид РЕСЕТ на мода? Преди 17 часа, Nikolay написа: както си седи мода и започва да "зарежда" А защо го оставяш да седи ? Случвало ми се е някой електроники (не конкретно модове) да се държат странно ако са изложени на по-ниска или по-висока температура. Ако е още в гаранция може да се възползваш от нея, ако ли не - знам ли....Интересен бъг наистина. А обърнал ли си внимание след тази необичайна дейност дали отчита правилно заряда на батерията, т.е батерията е на същото положение в което си оставил мода? Редактирано на 30 Януари, 2018 от opensource Отговор
Nikolay Публикувано на 30 Януари, 2018 Автор Отчет Публикувано на 30 Януари, 2018 Не е в гаранция вече. За щастие започва да го прави все по-рядко и за по-кратко време ( мисля, че му минава ) дано е бил настинал ! Отговор
mad-max Публикувано на 30 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 30 Януари, 2018 Може да има влага. Нещо шашка чипа който следи на USB порта дали се случва нещо. Има няколко случая в които самият чип се поврежда /случвало се е когато основно се зарежда през порта/. Все пак електрониката за заряд която е в устройствата е доста по-мижава от стандартното зарядно за да се остави място за тази с основното предназначение. Нямам спомен дали беше WQFP-8 или WSON-8 или C-QFN-12. Явно се разпознава от компа защото казваш , че си го префлашвал. Проблеми с Check battery да е имало ? Отговор
Nikolay Публикувано на 30 Януари, 2018 Автор Отчет Публикувано на 30 Януари, 2018 (редактирано) 1 hour ago, mad-max said: Явно се разпознава от компа защото казваш , че си го префлашвал. Проблеми с Check battery да е имало ? Разпознава го компютъра. Не съм имал проблем с "Check battery" досега, нито на този нито на другия "wismec rx200s". Не е постоянно с тази голяма батерия ( като на снимката ). Работи си без проблем и нормално, но мига горе малката батерия, че "зарежда" след което като го оставя и минат около 20 секунди изгасва дисплея както е нормално и после излиза голямата батерия, че зарежда което също е нормално ако е включено зарядно. Ще изчакам няколко дена да се оправи ( ако проблема е от влага или нещо подобно ) и после го отварям за основно почистване ! Редактирано на 30 Януари, 2018 от Nikolay Отговор
mad-max Публикувано на 30 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 30 Януари, 2018 Задължително една промивка с Изопропилов алкохол . Няма да му навреди. Но задължително после го подсуши добре и го остави да си замоизсъхне за поне 30 минути. После събиране и ще кажеш дали има аномалии . Отговор
Nikolay Публикувано на 6 Февруари, 2018 Автор Отчет Публикувано на 6 Февруари, 2018 След основно разглобяване и почистване, вече нямам никакви проблеми !Темата може да се заключва ! Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.