нов вайпър Публикувано преди 29 Януари, 2018 Отчет Публикувано преди 29 Януари, 2018 Какво ви е мнението за въпросната цигара. Доколкото разбирам може да се изпaрявa със всички oбслужваеми изпарители RTA и картомайзери ? Отговор
Nikolay Публикувано на 30 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 30 Януари, 2018 (редактирано) Не съм го пробвал, нo 15 вата максимална мощност ми се струва много слабо ! Пробвал съм Eleaf iJust S 3000mAh преди време и бях много доволен . Успех, но мисля, че за 115 лв. можеш да избереш нещо далеч по-добро ! Добър вариант също е Eleaf iPower 5000mAh 80W TC с атомайзер Eleaf iJust S Atomizr ( обща цена към 130 лв. ). Не знам какво точно търсиш в една електронна цигара ( компактност, издръжливост, мощност ) , но аз лично не бих си купил Sigelei ZMax Telescope Stainless Steel Body v5 ! Редактирано на 30 Януари, 2018 от Nikolay Отговор
нов вайпър Публикувано на 30 Януари, 2018 Автор Отчет Публикувано на 30 Януари, 2018 (редактирано) Благодаря за мнението , не е 115лв а е намелен тука във сайта на 65лв а й аз не виждам разлика ( Sigelei ZMax Telescope Stainless Steel Body v5 ! ) ( Steel Body ) освен глезотиите за зареждане от телефона и изчисляване на дръпките то напрежението и мощносттa при двете е еднакво, но има хора тази опция им е ок, аз си нося двете батерии и нямам проблеми Иначе търся мнение за подобни ел.цигари подобен вид и да мога да ползвам картомайзери на които мога аз да им правя намотките и да им навивам главите. Cега ползвам Ego Aio Pro C изпарявам 18мг никотин, но мисля да свалям никотина, та да има по силен удaр и да мога да нагласям различно напрежение и мощност. А и друго, предпочитам MTL изпаряне. Редактирано на 30 Януари, 2018 от нов вайпър Отговор
mad-max Публикувано на 30 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 30 Януари, 2018 За Сигелей или хубаво...или нищо Аз не съм човека който може да се слуша де. Всички знаят , че съм лют фен на Сигелей и моето мнение не е добре да се взима за 100%. Това е марката която успя да достигне нивото на Смок...и.......всичко свърши. Незнам дали политика......дали нещо друго /ама най вече пари/ . Модът е мнооого добър. За моя радост аз още ползвам и в перфектно здраве най-първите З-макас и В-макс /благодарение на Димитър и на Васко от Варна/. Точно моделите "телескоп" не ми се вписаха в идеята за тръба за изпаряване. Но като хардуер и елементна база са 1:1 със стандартната. Изключение прави последната версия която за времето си има въпросните глезотии като заряд за телефон и бла-бла-бла. Това е софтуерно решение все пак. Хардуерът си е същият. Ако те устройват 15 вата това е чудесен мод. Шим регулатор на изхода.....просто идеално. Отговор
Людо Публикувано на 30 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 30 Януари, 2018 Аммм със събома кво праим? Ако навие под 1.5 ома обслужваемия? Отговор
Nikolay Публикувано на 30 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 30 Януари, 2018 (редактирано) 2 hours ago, нов вайпър said: А и друго, предпочитам MTL изпаряне. Точно за това писах, че не знам какво търсиш ! Иначе има MTL coil за IJustS цък . Аз не си падам по MTL ! Успех ! Редактирано на 30 Януари, 2018 от Nikolay Отговор
mad-max Публикувано на 31 Януари, 2018 Отчет Публикувано на 31 Януари, 2018 Людо, нали ще навива ? Навива между 1,5 и 1,8 Ома и е перфектен. Аз карам на 1,6 и си е екстра с Руснака ЕДИТ Да не забравя това на 9 до 10 вата. Ако навия 1,5 Ома работи добре и на 8 вата. Но всеки опитно си установява на колко му е най-добре. Отговор
нов вайпър Публикувано на 31 Януари, 2018 Автор Отчет Публикувано на 31 Януари, 2018 Ego Aio Pro C на кoлкo вата изпарява, ако мога да си преценя дали ще ме устройват 15вата ? Наистина сега като се замисля 15вата може да са ми малко, със KangerTech при инхалиране на 10-12мг на 30вата ми е слабо. Също ще ми препоръчате ли oбслужваеми картомайзери зa MTL изпаряне. Отговор
mad-max Публикувано на 1 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 1 Февруари, 2018 Главите 0.6 Ома SS316 MTL изискват от 15-28 Вата. Но те са навити с дебел проводник /по спомен 0.3 или 0.35 / и се изисква мноооого мощност за да "запалят" . Ако навиваш обслужваем изпарител с Кантал/Нихром 0.2-0.25 и се придържаш към 1,5 до 1,8 Ома няма да намериш особенна разлика дори на 10 Вата. На 15 направо ще ти прегаря . Отговор
нов вайпър Публикувано на 1 Февруари, 2018 Автор Отчет Публикувано на 1 Февруари, 2018 От това което прочетох доста хвалите Kayfun 3 Mini , доколкото разбрах е тип инхалатор и уста/дроб изпарител, регулира се въздуха. Дали ще е ок да се ползва със Sigelei ZMax ? Отговор
Людо Публикувано на 1 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 1 Февруари, 2018 Kayfun 3 Mini e 100% mtl изпарител. Нищо общо с инхалирането. Ако навиваш над 1.5 ома няма да имаш проблем. Дано да случиш на читаво копие ако не си се насочил към оригинал . Аз имах 3 от които само 1 се държеше добре. Другите трябваше 'откитайчване' да им правя. Отговор
нов вайпър Публикувано на 2 Февруари, 2018 Автор Отчет Публикувано на 2 Февруари, 2018 А тия оригиналните от странство ли се взимат ? Гледам тука във магазина пише clone. Отговор
Людо Публикувано на 3 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 3 Февруари, 2018 Нямам оригинал, само клонки. Отговор
Topper Публикувано на 3 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 3 Февруари, 2018 Като помислиш добре и се запознаеш с работата, обслужването и особеноститр, си вземи от официален сайт оригинал. Да, има вероятност да не е твоето, но заради цената ще.помислиш добре.Иначе влизаш в една спирала, купуваш клоуни на кило, понеже са "евтини", ама после почват доработки, сменяш това, онова, което се купува, изнервяш се и пак в спиралата да купиш нов клоун, ама него го хвалят, ще вземеш х3 за части, да има....накрая се оказваш с 3-4 вида изпарители по 5-6 броя, като цена на 2 оригинала, ама в работата все нещо липсва.Така че помисли, информирай се, гледай ревюта, питай (ама не - тоя хубав ли е, че БМВ ли, Ауди ли, Мерцедес, за всеки има различно хубаво) и ще направиш избора си.Изпратено от моят HUAWEI BLA-L29 с помощта на Tapatalk Отговор
Людо Публикувано на 3 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 3 Февруари, 2018 И моите наблюдения на там клонят. Единствено 'руснака' се държи читаво. Ама той май не е прост клон. Китаеца все някъде се дъни. Я ще са Оринговете, я контрола на въздух или течност. Имам и един с крива площадка която опира в камбаната. Отговор
нов вайпър Публикувано на 3 Февруари, 2018 Автор Отчет Публикувано на 3 Февруари, 2018 (редактирано) . Редактирано на 3 Февруари, 2018 от нов вайпър Отговор
нов вайпър Публикувано на 3 Февруари, 2018 Автор Отчет Публикувано на 3 Февруари, 2018 преди 8 минути, нов вайпър написа: Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.