Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на (редактирано)

Не съм го пробвал, нo 15 вата максимална мощност ми се струва много слабо ! Пробвал съм Eleaf iJust S 3000mAh преди време и бях много доволен . Успех, но мисля, че за 115 лв. можеш да избереш нещо далеч по-добро ! Добър вариант също е Eleaf iPower 5000mAh 80W TC с атомайзер Eleaf iJust S Atomizr ( обща цена към 130 лв. ). Не знам какво точно търсиш в една електронна цигара ( компактност, издръжливост, мощност ) , но аз лично не бих си купил Sigelei ZMax Telescope Stainless Steel Body v5 !

Редактирано на от Nikolay

Благодаря за мнението , не е 115лв а е намелен тука във сайта на 65лв а й аз не виждам разлика  (  Sigelei ZMax Telescope Stainless Steel Body v5 ! )  ( Steel Body )  освен глезотиите за зареждане от телефона и изчисляване на дръпките то напрежението и мощносттa  при двете е еднакво, но има хора  тази опция им е ок,  аз си нося двете батерии и нямам проблеми :D

Иначе търся мнение за подобни ел.цигари подобен вид и да мога да ползвам картомайзери на които мога аз да им правя намотките и да им навивам главите. Cега ползвам Ego Aio Pro C  изпарявам 18мг никотин, но мисля да свалям никотина, та да има по силен удaр и да мога да нагласям различно напрежение и мощност. 

А и друго, предпочитам MTL изпаряне.

Редактирано на от нов вайпър
Публикувано на

За Сигелей или хубаво...или нищо :)

Аз не съм човека който може да се слуша де. Всички знаят , че съм лют фен на Сигелей и моето мнение не е добре да се взима за 100%. Това е марката която успя да достигне нивото на Смок...и.......всичко свърши. Незнам дали политика......дали нещо друго /ама най вече пари/ .

Модът е мнооого добър. За моя радост аз още ползвам и в перфектно здраве най-първите З-макас и  В-макс  /благодарение на Димитър и на Васко от Варна/.  Точно моделите "телескоп" не ми се вписаха в идеята за тръба за изпаряване. Но като хардуер и елементна база  са 1:1 със стандартната. Изключение прави последната версия която за времето си има въпросните глезотии като заряд за телефон и бла-бла-бла. Това е софтуерно решение все пак. Хардуерът си е същият. :)

Ако те устройват 15 вата това е чудесен мод.  Шим регулатор на изхода.....просто идеално.

2 hours ago, нов вайпър said:

А и друго, предпочитам MTL изпаряне.

Точно за това писах, че не знам какво търсиш ! Иначе има MTL coil за IJustS цък . Аз не си падам по MTL ! Успех !

Редактирано на от Nikolay
Публикувано на

Людо,  нали  ще навива ? Навива между 1,5 и 1,8 Ома и е перфектен. Аз карам на 1,6 и си е екстра с Руснака :victory:

ЕДИТ

Да не забравя това на 9 до 10 вата.

Ако навия 1,5 Ома работи добре и на 8 вата. Но всеки опитно си установява на колко му е най-добре.

Публикувано на

Ego Aio Pro C  на кoлкo вата изпарява, ако мога да си преценя дали ще ме устройват 15вата ?

Наистина сега като се замисля 15вата може да са ми малко, със KangerTech при инхалиране на 10-12мг на 30вата ми е слабо.

Също ще ми препоръчате ли oбслужваеми картомайзери зa MTL изпаряне.

Публикувано на

Главите 0.6 Ома SS316 MTL изискват от 15-28 Вата. Но те са навити с дебел проводник /по спомен 0.3 или 0.35 / и се изисква мноооого мощност за да "запалят" .

Ако навиваш обслужваем изпарител с Кантал/Нихром  0.2-0.25  и се придържаш към 1,5 до 1,8 Ома няма да намериш особенна разлика  дори на 10 Вата. На 15 направо ще ти прегаря .

Публикувано на

От това което прочетох доста хвалите Kayfun 3 Mini , доколкото разбрах е тип инхалатор и уста/дроб изпарител, регулира се въздуха. Дали ще е ок да се ползва със Sigelei ZMax ?

Публикувано на

Kayfun 3 Mini e 100% mtl изпарител. Нищо общо с инхалирането. Ако навиваш над 1.5 ома няма да имаш проблем. Дано да случиш на читаво копие ако не си се насочил към оригинал . Аз имах 3 от които само 1 се държеше добре. Другите трябваше 'откитайчване' да им правя.

Публикувано на

Като помислиш добре и се запознаеш с работата, обслужването и особеноститр, си вземи от официален сайт оригинал. Да, има вероятност да не е твоето, но заради цената ще.помислиш добре.
Иначе влизаш в една спирала, купуваш клоуни на кило, понеже са "евтини", ама после почват доработки, сменяш това, онова, което се купува, изнервяш се и пак в спиралата да купиш нов клоун, ама него го хвалят, ще вземеш х3 за части, да има....накрая се оказваш с 3-4 вида изпарители по 5-6 броя, като цена на 2 оригинала, ама в работата все нещо липсва.
Така че помисли, информирай се, гледай ревюта, питай (ама не - тоя хубав ли е, че БМВ ли, Ауди ли, Мерцедес, за всеки има различно хубаво) и ще направиш избора си.

Изпратено от моят HUAWEI BLA-L29 с помощта на Tapatalk

Публикувано на

И моите наблюдения на там клонят. Единствено 'руснака' се държи читаво. Ама той май не е прост клон. Китаеца все някъде се дъни. Я ще са Оринговете, я контрола на въздух или течност. Имам и един с крива площадка която опира в камбаната.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...