Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Привет,

Имам желание да премина на електронна цигара, с цел спиране на нормалните цигари.

Намерението ми е да премина на вариант, със 0мм никотин, някой има ли опит с такава директна промяна? Предполагам че винаги мога да мина на течност с никотин ако не ми се получи?

Може ли да ме посъветвате за вариант за начинаещи, със сравнително проста поддържка (да не трябва да изчета една енциклопедия преди да мога да го ползвам/поддържам нормално)? За предпочитане артикули от магазина на гигадринкс.

Също така, в магазините на гигадринкс мога ли да получа такава информация/съвети? Някой има ли такъв опит?

Това, което си мисля че предпочитам е - нормално плътно пушене през уста (не инхалация), подобно на цигара. От батерия/W не разбирами нищо практично(само на теория), поддръжка и намотки - също. Всякакъв съвет или литература ще са полезни.

Благодаря! Извинявам се предварително ако не формулирам въпросите си напълно коректно. 

Публикувано на

Joyetech AIO (малко въздух наподобява цигара)

http://www.gigadrinks.com/product/6084/joyetech-aio-1500mah-kit.html

поддръжка на 2-3 седмици отвиваш изпарителя и завиваш нов
http://www.gigadrinks.com/product/6087/joyetech-cubis-aio-coil-head.html

За течноста по-добре си вземи 9мг (ако ти е силна можеш да е разредиш)

Публикувано на (редактирано)

Моят съвет е да преминеш на течност с никотин и постепенно да намаляш докато стигнеш до 0. Аз като спирах цигарите, понеже изпаряването е съвсем различно, първоначално все още изпушвах по 2-3 цигари на ден, но след няколко седмици ги спрях напълно и продължих с изпаряване на 12 мг никотин. Постепенно свалях дозата и сега съм на 1,6 мг никотин, което е почти нищо. Сигурен съм че мога и без никотин вече, но преценявам че така ми е добре. Та според мен, по-лесно се спират цигарите по този начин, без никакъв стрес. Свикнеш ли веднъж на електрониката, няма да си помислиш даже да се върнеш на онази смрад. 

Редактирано на от haiku

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...