Jump to content
GigaDrinks.com форум

GeekVape Aegis MOD Kit with Geekvape Zeus RTA 4ml Tank Atomizer

Recommended Posts

Аз имам такъв мод (вейп означава пара, не знам да си купил пара). Много здрав, много стабилен във вариват режим, малко изкривява в двата края на обхвата му. Лично ми харесва, че се заключват настройките с ± бутоните едновременно. Като недостатък - няма вграден контролер за зареждане, трябва ти отделно зарядно.

Зевса си има фенове, но на мен не ми допада и не съм имал този изпарител.

Изпратено от моят HUAWEI BLA-L29 с помощта на Tapatalk

Благодаря за изчерпателният отговор колега.Нямам идея какво е това ще ми е първият вейп...няма търпение да дойде...ако има как приемам съвети за течностите и намотките на лично,че изобщо ;) (че изобщо не съм в час омове различни намотки,готови,течности,рецепти с PG-та VG-та основи,аромати,).Благодаря ви предварително колеги :)

Лични във форум го обезсмисля. Най-малкото идеята е информацията да остава, видима за всички и последващо ползване.
Има теми, огледай се, писано е за всички по хиляда пъти. Събери информация, опитай няколко пъти и ако имаш проблем...питай в темата.
Ако ще продаваш такива устройства и консумативи, лично аз смятам, че ще ти трябват доста познания и практически опит.

Изпратено от моят HUAWEI BLA-L29 с помощта на Tapatalk

От скоро имам Aegis със Shield танк, обаче доста ми лийква от въздухопровода. Сменях рингове, затягах, малко се подобри но все още си протича и се дразня. Някой съвет?

На 16.03.2018 г. at 1:21, Петър Шенков написа:

...ако има как приемам съвети за течностите и намотките на лично,че изобщо ;) (че изобщо не съм в час омове различни намотки,готови,течности,рецепти с PG-та VG-та основи,аромати,)

Доста нанагорно може да ти дойде. Дано си се заредил с достатъчно търпение и любопитство, за да четеш защото може да се окаже първи и последен комплект за изпаряване. Успех.