ALIEN Posted May 16, 2018 Report Share Posted May 16, 2018 Здравйте ! Търся от доста време Blue/Black Berry доближващо се максимално до Atmos , надявам се някой го е пробвал тук ( наситен и с лек разхлаждащ оттенак при инхейл ) . Ако някой има предложения рецептичка или друг производител който да се доближава до вкуса , ще съм много благодарен !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Posted May 16, 2018 Report Share Posted May 16, 2018 За вкуса не мога да ти кажа, но щом има охлаждащ ефект, това значи, че има добавка. Ако има ментов вкус, значи е с добавка на някаква мента, ако няма ментов привкус, значи е използвана добавка от сорта на Koolada на TPA или Polar Blast на FA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALIEN Posted May 18, 2018 Author Report Share Posted May 18, 2018 Мина ми това но поне аз не осещам ментов вкус . Някакви предложения за горски плодове който е наличен тук ще е супер , че нямам доверие на други места Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FCBICO Posted May 18, 2018 Report Share Posted May 18, 2018 Мина ми това но поне аз не осещам ментов вкус . Някакви предложения за горски плодове който е наличен тук ще е супер , че нямам доверие на други места [emoji4] Blackcurrant произведен от домакина на форума е определено най-добрият касис,който съм пробвал,а също така и любим мой аромат.Моите препоръчителни % са 2,защото е силничък.Има ми и послевкус леко на чийзкейк,затова и го засилвам с такъв на ТПА,а в добавка с Noble Jack става прекрасна рецепта.Иначе Raspberry на Inawera e друго много добро попадение.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts