Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Здравйте !
Търся от доста време Blue/Black Berry доближващо се максимално до Atmos , надявам се някой го е пробвал тук ( наситен и с лек разхлаждащ оттенак при инхейл ) .
Ако някой има предложения  рецептичка или друг производител който да се доближава до вкуса , ще съм много благодарен !!

Публикувано на

За вкуса не мога да ти кажа, но щом има охлаждащ ефект, това значи, че има добавка. Ако има ментов вкус, значи е с добавка на някаква мента, ако няма ментов привкус, значи е използвана добавка от сорта на Koolada на TPA или Polar Blast на FA.

Публикувано на

Мина ми това но поне аз не осещам ментов вкус .
Някакви предложения за горски плодове който е наличен тук ще е супер , че нямам доверие на други места :)

Публикувано на
Мина ми това но поне аз не осещам ментов вкус .
Някакви предложения за горски плодове който е наличен тук ще е супер , че нямам доверие на други места [emoji4]
Blackcurrant произведен от домакина на форума е определено най-добрият касис,който съм пробвал,а също така и любим мой аромат.Моите препоръчителни % са 2,защото е силничък.Има ми и послевкус леко на чийзкейк,затова и го засилвам с такъв на ТПА,а в добавка с Noble Jack става прекрасна рецепта.
Иначе Raspberry на Inawera e друго много добро попадение.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...