neXus Публикувано преди 20 Август, 2018 Отчет Публикувано преди 20 Август, 2018 Здравейте, Скоро видях, че предлагате вече и Никотинови Соли, така и не успях да намеря много ясна информация за какво иде реч. Моля дайте малко повече информация за новия си продукт. Каква е разликата между Smooth и Hit вариантите и тн. Мисля, че би било полезно. Благодаря. Отговор
kazo Публикувано на 21 Август, 2018 Отчет Публикувано на 21 Август, 2018 http://gigadrinks.com/blog-article/3/nikotinovi-soli-za-veyp-za-kakvo-e-tselia-shum.html Отговор
Димитър Публикувано на 21 Август, 2018 Отчет Публикувано на 21 Август, 2018 Най-сбито мога да кажа, че основното предимство на никотиновите соли спрямо стандартните течности е, че много по-бързо се усвояват от организма, т.е. никотиновото задоволяване или никотиновия удар (да не се бърка с удара в гърлото) се усещат почти веднага, като по този начин се приближават максимално до тютюневите цигари. Другото предимство (за някои потребители), е че удара в гърлото е по-слаб в сравнение със стандартна никотинова течност. Това означава, че ако на човек му трябва по-висока концентрация на никотин, но не успява да я изпарява заради дразненето в гърлото, успеха с никотиновите соли ще е по-голям. Отговор
neXus Публикувано на 22 Август, 2018 Автор Отчет Публикувано на 22 Август, 2018 Благодаря за информацията, господа! Значи за мен нямат голямо предимство Отговор
Димитър Публикувано на 22 Август, 2018 Отчет Публикувано на 22 Август, 2018 Да, по-скоро плюса ще е при пушачите на тютюневи цигари, които искат да преминат по-лесно на електронни цигари. Със солите прехода става много по-плавен - няма го давенето в началото, а никотиновия удар се случва много по-бързо, от колкото от стандартните никотинови течност. Аз лично смятам да пробвам да намаля малко потреблението, което отива около и над 10мл на ден, като за целта ще пробвам да кача никотина от 6мг стандартни течности на 10мг с никотинови соли. Още чакам отлежаване на течностите обаче и не мога да кажа, какво ще се случи. Отговор
Stoevmobile Публикувано на 25 Януари, 2019 Отчет Публикувано на 25 Януари, 2019 След толкова години все повече се убеждавам че навика е силен, не никотиновата зависимост и мерака за аромати и тръпки разни. Постепенно ги намалих до 100ml 18mg VPG на 400ml безникотинова VPG, не смятам колко е концентрацията на крайната течност, с по десетина капки аромат на всеки 100ml по навик, не залагам периоди да зрее. Много зависи и от хардуера, с който се изпарява - дали ни задоволява. За мен е важно да е дурако-устойчив, че го използвам и при екстремни ситуации (работа на височина и в ограничени пространства), докато съм на бачкане и трябва да носи и на изпадане от джоба.... Шибаните глави Joyetech Cubis LVC Coil Head след седмица започват да се задръстват и не съм намерил още начин да ги направя използваеми за дълъг период от време, както предишните поколения глави чрез драй бърн.. Трябва да намаля потреблението, че и аз като Митака гоня 10ml на ден , а със сигурност не е полезно това...... Отговор
gogo63 Публикувано на 1 Февруари, 2019 Отчет Публикувано на 1 Февруари, 2019 Вече над 9 години 20мг/мл. Между 80 и 100 мл месечно. По едно време около и над150 мл, ама се уталожиха нещата с повечето ватове. Явно солите не са за мен. И аз като мобилния Стоев, навик и мързел за нови неща и идеи Отговор
haiku Публикувано на 22 Февруари, 2019 Отчет Публикувано на 22 Февруари, 2019 (редактирано) Еха, на мен 500 мл течност да не ми стига за месец си мислех си, че е нормално. Редактирано на 22 Февруари, 2019 от haiku Отговор
dodosaurus Публикувано на 11 Март, 2019 Отчет Публикувано на 11 Март, 2019 Аз лично гледам да се ограничат на литър на месец. Никотин - 1.8 мг/мл (да точката я има) Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.