Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Здравейте,

Скоро видях, че предлагате вече и Никотинови Соли, така и не успях да намеря много ясна информация за какво иде реч. Моля дайте малко повече информация за новия си продукт. Каква е разликата между Smooth и Hit вариантите и тн. Мисля, че би било полезно.

Благодаря.

Публикувано на

Най-сбито мога да кажа, че основното предимство на никотиновите соли спрямо стандартните течности е, че много по-бързо се усвояват от организма, т.е. никотиновото задоволяване или никотиновия удар (да не се бърка с удара в гърлото) се усещат почти веднага, като по този начин се приближават максимално до тютюневите цигари.

Другото предимство (за някои потребители), е че удара в гърлото е по-слаб в сравнение със стандартна никотинова течност. Това означава, че ако на човек му трябва по-висока концентрация на никотин, но не успява да я изпарява заради дразненето в гърлото, успеха с никотиновите соли ще е по-голям.

Публикувано на

Да, по-скоро плюса ще е при пушачите на тютюневи цигари, които искат да преминат по-лесно на електронни цигари. Със солите прехода става много по-плавен - няма го давенето в началото, а никотиновия удар се случва много по-бързо, от колкото от стандартните никотинови течност.

Аз лично смятам да пробвам да намаля малко потреблението, което отива около и над 10мл на ден, като за целта ще пробвам да кача никотина от 6мг стандартни течности на 10мг с никотинови соли. Още чакам отлежаване на течностите обаче и не мога да кажа, какво ще се случи.

• 5 месеци по-късно...
Публикувано на

След толкова години все повече се убеждавам че навика е силен, не никотиновата зависимост и мерака за аромати и тръпки разни. Постепенно ги намалих до 100ml 18mg VPG на 400ml безникотинова VPG, не смятам колко е концентрацията на крайната течност, с по десетина капки аромат на всеки 100ml по навик, не залагам периоди да зрее.

Много зависи и от хардуера, с който се изпарява - дали ни задоволява. За мен е важно да е дурако-устойчив, че го използвам и при екстремни ситуации (работа на височина и в ограничени пространства), докато съм на бачкане и трябва да носи и на изпадане от джоба....

Шибаните глави Joyetech Cubis LVC Coil Head след седмица започват да се задръстват и не съм намерил още начин да ги направя използваеми за дълъг период от време, както предишните поколения глави чрез  драй бърн..

Трябва да намаля потреблението, че и аз като Митака гоня 10ml на ден , а със сигурност не е полезно това......  ;)

Публикувано на

Вече над 9 години 20мг/мл. Между 80 и 100 мл месечно. По едно време около и над150 мл, ама се уталожиха нещата с повечето ватове.

Явно солите не са за мен. И аз като мобилния Стоев, навик и мързел за нови неща и идеи

• 3 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...