Twick Публикувано преди 22 Септември, 2018 Отчет Публикувано преди 22 Септември, 2018 Здравейте, Търсих дали има обща тема за препоръки, но не намерих и реших да пусна нова. Та направо на въпроса - в момента имам Vaporesso Target(Такъв), но се оказа, че електрониката му е дефектна и като падне батерията под някакъв заряд модът загрява. Отделно и изпарителят си тече през отворите за въздух от време на време. Реших, че ми е крайно време да си взема нещо ново. Общо взето ми се иска модът да е VW, да не е боядисан(на сегашният му се олющи черната боя и стана много грозен), не държа да е с две батерии, а за изпарителя много ми се иска да се пълни отгоре(т.е. да не се налага да развивам основата всеки път като пълня), да е с готови глави и да не тече(ако въобще има такова животно). Цената не ми е проблем. Искам нещо, което няма да очаквам да ми изгори дънките, докато е в джоба ми и няма да подгизва. Не държа на комплект и май предпочитам широка дръпка(сегашният изпарител е отворен докрай) Благодаря предварително! Отговор
opensource Публикувано на 24 Септември, 2018 Отчет Публикувано на 24 Септември, 2018 В повечето случаи сребристите на цвят модове са без боя ако са изработени от алуминии или стомана. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.