Shash Публикувано преди 8 Октомври, 2018 Отчет Публикувано преди 8 Октомври, 2018 (редактирано) Добър ден,колеги. В момента използвам Eleaf Pico. За година и половина мода е преживял доста, но не се предава. Искам да го заменя с нещо по-актуално. Единственото ми изискване е да използва батерии 18650 и да е здрав, колкото Pico-то. Препоръчайте и какви батерии да взема към него. Също си търся и добър обслужваем изпарител. Бюджетът ми е около 200-250лв. за мода и изпратиеля(без батериите).. Какво бихте ми препоръчали? Редактирано на 8 Октомври, 2018 от Shash Отговор
haiku Публикувано на 11 Октомври, 2018 Отчет Публикувано на 11 Октомври, 2018 (редактирано) Aegis Legend & Zeus Dual RTA by GeekVape. По-корав е от пикото, използва 2x18650 и ще ти излезе към 200лв. Бивш ползвател съм на пико, в момента съм на 100 ватовия Aegis със 26650 батерии. Много съм доволен и като дойде време да го бракувам ще взема горното. Редактирано на 11 Октомври, 2018 от haiku Отговор
Shash Публикувано на 30 Октомври, 2018 Автор Отчет Публикувано на 30 Октомври, 2018 Благодаря за мнението, колега. Взех Hcigar WildWolf 235 и Zeus с един нагревател. За сега съм доволен от избора си. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.