Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Здравейте. Моля препоръчайте ми електронан цигара или изпарител... Не съм много запознат с терминологията. Изпарявам повече от година (никотинови течности), но все си купувам модели, за които няма части. Или няма батерия от къде да се купи, или катомайзер или изпарителна глава и т.н. Интересува ме модел, з акоито мога да намирам консумативи. По възможност да има контрол на волтажа и въздушния поток. С преференция са по-ниско бюджетни предложения. Благодаря ви предварително.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Здравейте отново. Закупих си Joyetech eGo AIO, но имам проблем. Индигатора на изпарителя свети чувам го как "пържи" има някакъв слаб аромат, но няма никакъва пара при дръпки. Устройството е чисто ново но не знам какъв е проблема :(

мод едит:

Линковете към други магазини НЕ СЕ толерират !!!

Публикувано на
On 11/29/2018 at 10:40 PM, FlashSniper said:

Дам, прочетох инструкцийте, и изпълних всичко. Накапах изпарителната глава, стоя поне 2 часа преди да се опитам да изпарявам.

Хайде сега лееко коригирай локацията в профила. България не е квартал все пак.А какво Ви е продал пушком....не е ясно.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...