FlashSniper Публикувано преди 15 Ноември, 2018 Отчет Публикувано преди 15 Ноември, 2018 Здравейте. Моля препоръчайте ми електронан цигара или изпарител... Не съм много запознат с терминологията. Изпарявам повече от година (никотинови течности), но все си купувам модели, за които няма части. Или няма батерия от къде да се купи, или катомайзер или изпарителна глава и т.н. Интересува ме модел, з акоито мога да намирам консумативи. По възможност да има контрол на волтажа и въздушния поток. С преференция са по-ниско бюджетни предложения. Благодаря ви предварително. Отговор
FlashSniper Публикувано на 29 Ноември, 2018 Автор Отчет Публикувано на 29 Ноември, 2018 Здравейте отново. Закупих си Joyetech eGo AIO, но имам проблем. Индигатора на изпарителя свети чувам го как "пържи" има някакъв слаб аромат, но няма никакъва пара при дръпки. Устройството е чисто ново но не знам какъв е проблема мод едит: Линковете към други магазини НЕ СЕ толерират !!! Отговор
нов вайпър Публикувано на 29 Ноември, 2018 Отчет Публикувано на 29 Ноември, 2018 Преди да ползваш изпарителя намокри ли изпарителна глава ? Накапваш малко и изчакваш 2-3мин и тогава изпаряваш. Отговор
FlashSniper Публикувано на 29 Ноември, 2018 Автор Отчет Публикувано на 29 Ноември, 2018 Дам, прочетох инструкцийте, и изпълних всичко. Накапах изпарителната глава, стоя поне 2 часа преди да се опитам да изпарявам. Отговор
mad-max Публикувано на 7 Декември, 2018 Отчет Публикувано на 7 Декември, 2018 On 11/29/2018 at 10:40 PM, FlashSniper said: Дам, прочетох инструкцийте, и изпълних всичко. Накапах изпарителната глава, стоя поне 2 часа преди да се опитам да изпарявам. Хайде сега лееко коригирай локацията в профила. България не е квартал все пак.А какво Ви е продал пушком....не е ясно. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.