Berv Публикувано преди 26 Февруари, 2019 Отчет Публикувано преди 26 Февруари, 2019 Quote Това е Кола, брато! Най-уникалния вкус познат на човечеството! Както Купчето на Рубик, този вкус ни оставя озадачени. Как течност може да бъде толкова шипяща?! За пореден път се подлъгвам да взема да пробвам нещо ново и да се прецакам заради липса на информация. В описанието никъде не е описано че от течността има и ментов вкус и то доста силен при това. Има и други продукти с подобни описания които звучат като евтина телевизионна реклама вместо да предоставят нужна информация (като остри миризми). Интересно ми е има ли и други които се подвеждат от това или само аз съм не разбралият. Отговор
Димитър Публикувано на 27 Февруари, 2019 Отчет Публикувано на 27 Февруари, 2019 Със сигурност има и други, които се подвеждат, но за съжаление няма какво да направим. За вносните течности просто се превеждат описанията дадени от производителите. И на мен не ми харесва този начин на описание, но щом всички го правят, явно са преценили, че е правилния от търговска гледна точка. А за конкретното описание - предполагам, че визираш Get Cubed на Vampire Vape. В течността според мен няма мента а кулада, която придава студено усещане, но без аромата на мента. Най-вероятно идеята е била да се получи охлаждащия ефект на Кола с лед. Отговор
Berv Публикувано на 28 Февруари, 2019 Автор Отчет Публикувано на 28 Февруари, 2019 Разбирам но не мисля че няма какво да се направи. Може да добавите на страницата на продукта място където клиентите които са го закупили да го оценят и да дадат мнение. Наскоро разбрах че имате система за оценяване на продукта тъй като е много "навряна". Коментара който се оставя също не се вижда от потребителите. Определено ще е добре за всички хората които са пробвали да могат да изкажат мнение и да е видно за всички. Под "колада" предполагам имаш на предвид "Пина Колада" ? Ако е така течността няма вкус нито на Ром нито на кокос нито на ананас. А освежаващият ефект е толкова силен че определено бие на Мента. п.п. Извинявам се знам как звуча отстрани. Отговор
Димитър Публикувано на 1 Март, 2019 Отчет Публикувано на 1 Март, 2019 За системата за оценяване - така я е направил разработчика и въпреки, че вече изминаха 10 версии, от както започнахме работа с тях, все още няма промяна по въпроса... Куладата (Koolada) е добавка, която придава усещането за студенина в гърлото, но няма аромат и вкус. Така можеш да направиш някои аромати да изглеждат "по-свежи", като същевременно запазиш вкусовите характеристики. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.