Jump to content
GigaDrinks.com форум

Неподходяща опаковка

Recommended Posts

Днес получих поръчаните от мен пет 30-милилитрови Chubby-бутилки и меш 400.

Едната от бутилките и меша са доста смачкани. Бутилката е неизпозваема, както и част от меша.

Разочарован съм, досега вземам пратките, без да се възползвам от правото на преглед, но вече ще го правя задължително!

Очевидно тези пликове, които използвате напоследък, не са подходящи за някои артикули!

IMG_20190618_105948.jpg

Edited by J_Bauer

Като гледам как е смазано шишето и то точно в най-твърдата му част (това няма как да се сгъне така на ръка, колкото и да се опитва човек), се съмнявам опаковката, била тя и от дебел картон, да е можела да спаси положението. Жалко, че не си погледнал външното състояние на плика когато си го взимал, но най-много ме е яд, че от Еконт са се направили на две и половина и не са се обадили да ни кажат, че е имало проблем с пратката! 

Не се притеснявай - днес ще пратим повреденото за наша смекта! :)

Благодаря, но нямаше нужда, не е болка за умиране. И през ум не ми е минало, че ще изпратите нещата в този вид. Усъмних се в надеждността на опаковката :)

Аз лично също се съмнявах първоначално, че ще върши работа, но е факт, че имаме повече оплаквания от твърдите опаковки, от колкото от хартиените пликове. Причината според мен е психологическа - куриерите виждат, че опаковката е по-мека и не си правят експерименти да слагат други неща върху нея. :D