J_Bauer Публикувано преди 18 JЮни, 2019 Отчет Публикувано преди 18 JЮни, 2019 (редактирано) Днес получих поръчаните от мен пет 30-милилитрови Chubby-бутилки и меш 400. Едната от бутилките и меша са доста смачкани. Бутилката е неизпозваема, както и част от меша. Разочарован съм, досега вземам пратките, без да се възползвам от правото на преглед, но вече ще го правя задължително! Очевидно тези пликове, които използвате напоследък, не са подходящи за някои артикули! Редактирано на 18 JЮни, 2019 от J_Bauer Отговор
Димитър Публикувано на 19 JЮни, 2019 Отчет Публикувано на 19 JЮни, 2019 Като гледам как е смазано шишето и то точно в най-твърдата му част (това няма как да се сгъне така на ръка, колкото и да се опитва човек), се съмнявам опаковката, била тя и от дебел картон, да е можела да спаси положението. Жалко, че не си погледнал външното състояние на плика когато си го взимал, но най-много ме е яд, че от Еконт са се направили на две и половина и не са се обадили да ни кажат, че е имало проблем с пратката! Не се притеснявай - днес ще пратим повреденото за наша смекта! :) Отговор
J_Bauer Публикувано на 19 JЮни, 2019 Автор Отчет Публикувано на 19 JЮни, 2019 Благодаря, но нямаше нужда, не е болка за умиране. И през ум не ми е минало, че ще изпратите нещата в този вид. Усъмних се в надеждността на опаковката Отговор
Димитър Публикувано на 20 JЮни, 2019 Отчет Публикувано на 20 JЮни, 2019 Аз лично също се съмнявах първоначално, че ще върши работа, но е факт, че имаме повече оплаквания от твърдите опаковки, от колкото от хартиените пликове. Причината според мен е психологическа - куриерите виждат, че опаковката е по-мека и не си правят експерименти да слагат други неща върху нея. Отговор
J_Bauer Публикувано на 20 JЮни, 2019 Автор Отчет Публикувано на 20 JЮни, 2019 С втората пратка всичко е наред. Уникално добро отношение към клиента. Благодаря! Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.