Jump to content
GigaDrinks.com форум
Nikolina_P

Евентуален проблем с Joyetech AIO D22 XL 2300mAh ?

Recommended Posts

Здравейте на всички. Нова във вейпинга. Активен пушач от 20 години. Средно по кутия и половина на ден, стигала съм и до 2+, като сила на никотин - 8 -10. 

Зарибих се от колежката, която си взе горепосоченият модел и реших да пробвам и аз :)  След "канене" от около 2-3 месеца , един ден отидох в магазина на ул."Кирил и Методий"32 в Бургас. Тук е момента да поздравя за изключително доброто и професионално обслужване от момчето и колежката му. Сигурно съм задавала изключително тъпи въпроси, но ме изтърпяха стоически :D  След подробни обяснения и показване нагледно, станах горд собственик на електронна цигара :) Която не е слизала от ръката ми от тогава ( 7 дена вече) . Говорили сме си с една приятелка, че няма да влезем в Биг Брадър не заради глада, камерите или резила, а  само защото ако останем без цигари ще настане Ада на Земята :D :D И ако някой ми беше споменал преди година, че ще мина на електронна, щях да му се изсмея в лицето. 

Та така. Опъвам стабилно като водосмукателна помпа, макар, че ме предупредиха да не прекалявам в началото и ако трябва, да ги комбинирам известно време с обикновените. 10 мл готова течност G - Vape ( 6мг никотин) ме изкараха точно за 24 часа, после след консултация в магазина, реших да си взема една 6-ца  и една 12-ка, и да ги смеся.Получи се идеалното ниво :) Първите 3 дена съм изпушила към 4-5 обикновени, днес е 4-ти ден и съм единствено на електронната. Не ми и липсват въобще :) Насищам се перфектно. В момента хабя 10 мл за 3 дни.  Няма такова яко усещане :) Нищо общо с онези л*йна ( чак аз си се чудя в момента, че го пиша) .

Има нещо обаче, което ме притеснява донякъде ( забравих да питам онзи ден, когато ходих да си взимам течност). При дърпане се чува къркорещ звук, припукване, все едно когато пиеш със сламка и си стигнал дъното на чашата. Не при всяко дърпане, понякога е по-силно, друг път по-слабо. Няма значение силата на всмукването. При припукването мундщука се нагрява и усещането е, все едно те "бие" ток за секунда. Главата е накапана в магазина, всичко първоначално е направено там, резервоара не съм го оставяла без течност. Не знам на какво се дължи, притеснявам се да не и направя нещо, ако продължа да я ползвам при това положение, а да има някакъв проблем.

 

 

 

 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарежда...

×
×
  • Създай нов...