Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди (редактирано)

Здравейте имате ли мнение за тези модове SMOK T-PRIV 220W TC , 75W Eleaf iStick Pico, Eleaf iStick Pico 21700 100W TC , Joyetech CUBOID TAP 228W Kit, Joyetech OCULAR C 150W, SMOK G-PRIV 2 230W Touch Screen TC, Tarot pro v13 ? Мнение за рта изпарители, кой ползвате и сте доволни, rta, rdta, dl, mtl? Зарядно Golisi S4 2.0A with LCD Screen ? Батерии прочетох Sony VTC6 и LG HG2 INR, други добри има ли? Другият ми въпрос е имам ли нужда от мод с 2 батерии, какви са предимствата и недостатъците, модовете с 1 батерия нямат ли достатъюно мощност да хранят почти всеки изпарител?

Редактирано на от ivokomandos
Публикувано на

Аз бих препоръчал с две ръце Oumier Bombus RTA и Digiflavor Pilgrim GTA. По последния въпрос може да се каже много за това накратко аз предпочитам пластмасови модове с 1 батерия - по-малки са, по-леки и за моите нужди са идеалните.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...