Jump to content
GigaDrinks.com форум

Dovpo College DNA60 - Моделна кутия с един чип Evolv DNA60


vapesourcing
 Share

Recommended Posts

Новият College DNA60 Mod е сътрудничество между Dovpo и компания на име Deer Vape. Що се отнася до производителността с Dovpo College DNA60, скоро ще разберете, че това не е вашият обикновен мини мод. Устройството е проектирано с ПДЧ от DN60 на Evolv, което се отличава с патентован контрол на температурата, патентован контрол на мощността, невероятен OLED екран и синхронно коригиране, за да се осигури максимален живот на батерията с по-малко генериране на топлина. Това означава, че модът на Dovpo College DNA60 работи с Escribe - колекцията на настолен софтуер на Evolv, която позволява да се правят промени в настройките на мода. Този софтуер е наличен за Windows и Mac.

College Mod работи с единична батерия 18650, която е достъпна чрез горната капачка на батерията, което превръща размяната на клетката в един лек бриз. Можете също да презаредите клетката чрез USB порт, което ще отнеме около 2 до 3 часа от началото до края. И, важно е да се отбележи, че 510 конекторът до капачката на батерията е съвместим с пулверизатори до приличните 24 мм. По отношение на дизайна, Dovpo твърди, че всеки детайл на College DNA60 е перфектен. Те твърдят, че vape mod има не само невероятен външен вид, но и че идеално се вписва в ръката. Плюс това, той е малък с размери само 82 мм х 54,5 мм х 27 мм. Наличните цветни покрития включват пушка, черно, червено и сребристо.

Последният уникален аспект на Dovpo College DNA60 е, че дисплеят е разположен в долната част. Това може би е направено, за да се поддържа модът възможно най-малък, тъй като няма място на контролното лице за голям екран. Данните за Vape в менюто на дисплея включват лента на батерията, съпротивление на тока, напрежение на тока, токов ток и текуща мощност. Сега, това, което е страхотно за това устройство, е фактът, че то може да побере 24-милиметрови пулверизатори, което съответства на много популярни vape tanks. Ако търсите страхотно изглеждащо устройство за вашите резервоари, тогава не търсете повече! Ще върви бързо, след като е на склад в vape shop online, така че не го пропускайте.

Параметри
Размер: 82.0 * 54.5 * 27.0мм
Материал: Алуминиева сплав
Чипсет: DNA60 От Evolv
Батерия: 1 * 18650
Изходна мощност: 1-60W
Диапазон на съпротивление: 0,1-3,0 ohm
Време за зареждане: 2-3 часа
Порт за зареждане: Micro USB порт
Цветове: Черен, Гънметал, Червен, Сребърен

 

Може и да искате
lost vape centaurus dna250c
hellvape dead rabbit se rda

Edited by vapesourcing
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...