БГ/Вейпър Публикувано на 27 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 27 JЮни, 2013 Водката и бирата Седи в стомаха водката. Идва бирата и казва: - Дръпни се! - Няма! Бирата пак: - Дръпни се! - Няма! Тогава бирата: - Хайде да излезем навън да се разберем!!! Отговор
Mitazi Публикувано на 29 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 29 JЮни, 2013 Българският език е толкова кратък и лаконичен.. например надписът "Тук бяха туристи от България" се състои само от три букви... Отговор
Mitazi Публикувано на 30 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 30 JЮни, 2013 Три часът през нощта. Мъж и жена спят. Изведнъж се звъни на вратата. Мъжът, псувайки, отива да отвори. На прага стои мъж, очевидно пийнал: – Приятел, ела, моля ти се, долу да ме бутнеш. – Абе, човек, ти полудя ли! Три часът през нощта е! Ходи помоли някой друг. Връща се мъжът в леглото и жена му го пита: – Кой беше? – Някакъв идиот, искаше да го бутна. – И ти какво направи? – Пратих го на майната му! – Звяр! Говедо! Помниш ли на нас как ни изгасна колата в големия дъжд и едно момче цял час ни бута? Толкова ли не можеш да помогнеш на човека! Мъжът пак се разпсувал, станал от леглото и се облякъл. Слиза на двора, а там - пълна тъма. Вика: – Ей, приятел! Къде си? От тъмнината: – Тук съм! Ела тук! – Къде тук? – Тука бе, на люлките! Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 1 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 1 Юли, 2013 В московското метро пътува майка с детенце на 4-5 години. Близо до тях пътувал африкански студент. Детенцето забелязало, че той е черен и възкликнало: - Мама, мама, смотри - обезяна! Негърът се обидил, че са го взели за маймуна и отвърнал на чист руски език: - Я не обезяна, я тоже человек как вы! А детенцето, възторжено: - Мама, мама, обезяна и говорит! ================================================================= Волен Сидеров отива на ресторант. Келнерът го пита: - Желаете ли маса? - Не, само стол, аз маса си нося! ============================================================= Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е фактът, че досега никой не се е опитал да се свърже с нас. Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 2 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 2 Юли, 2013 Вестникарска обява: “Дами и господа! Направете тази Нова година незабравима за своите деца – извикайте у дома Дядо Коледа! P.S. Господа, доставете и на себе си удоволствие в тази празнична вечер – извикайте си Снежанка!” Отговор
Mitazi Публикувано на 3 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 3 Юли, 2013 Водят малко момиченце при психиатър. Психиатърът я пита: - Как се казваш? - Мая. - А на колко години си? - На 5. - Кой сезон е сега? - Лято. - Е как лято, вчера вози ли се на шейна? - Возих се. - А прави ли снежен човек? - Правих. - Е какво лято е тогава? - Скапано! Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 3 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 3 Юли, 2013 Поздрав за АдМиНиТе: Жена към заспиващия мъж-админ: - Скъпи, хладно е - да затворя прозореца? - Не затваряй, само го минимизирай... =============================== - Защо блондинките слагат пердета на монитора на компютъра? - Защото там пише "Windows"... Отговор
mad-max Публикувано на 3 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 3 Юли, 2013 Малко е копи/пейст ама не можах да се сдържа Млад поп щял да за първи път да чете литургия пред енорията под надзора на владиката. Притеснил се доста как ще се представи и преди това посръбнал от църковното винце за кураж. Когато литургията свършила той отишъл при надзорника си да обсъдят представянето му, а владиката му казал: - Като цяло мина много добре моето момче, но допусна четири практически грешки, три теоритически и две от общ характер . Започвам с практическите: 1 - на амвона не се излиза на четири крака , а на два; 2 - литургията не се гъгне и подсвирква , а се пее; 3 - купела пред теб не е за драйфане, а за кръщаване на деца.4-расото не се запасва в дънките,а виси свободно. Колкото до теоритическите: 1 - Юда не е преебал Христос, а го е предал; 2 - Адам не е изял сливата на Ева, а ябълката; 3 - и една от божиите заповеди не гласи ближи обичания си, а обичай ближния си. - Ами тези от общ характер? - плахо попитал попът. - Нищо важно не е, но занапред да знаеш, че литургията завършва с АМИН, а не с а`е ебете си майката... И за кръстенето се използват ТРИ пръста: палец, показалец и среден, а не само среден. Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 5 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 5 Юли, 2013 Мъж пита жена си: - Къде беше? - На курс. - Това "с" за благозвучие ли го слагаш.? - Не, за множествено число! ================================================== Мъж влиза в магазин за облекла. Жена му го придружава. - Бихте ли ми показали онзи сив костюм? ? обръща се мъжът към продавача. - Стига, бе! Имаш пет сиви костюма... ? намесва се жената. - Ами тогава нека видя онзи, червения. - Не, не, в никакъв случай червено, това е толкова педерастко! - Ок! Дайте ми онзи зеления. - Ти луд ли си, бе?! Зеленото носи нещастие! - отново се намесва жената. Мъжът с дълбока въздишка изважда пистолет, стреля няколко пъти в жената, после се обръща към продавача и казва: - Дай един черен тогава... =========================================================================== Съпрузи седят в хола и гледат фигурно пързаляне с перфектна фигуристка. Мъжът изпъшква: - Ех! Ако ми падне, каква волна програма ще изпълня с нея... Жената: - Първо да видим как ще се справиш със задължителната! Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 7 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 7 Юли, 2013 Две блондинки си говорят на летището: - Марче, тия самолети как ги отвличат? Виж ги какви са големи! - О, ти си много глупава! Не знаеш ли, че като излетят, стават малки.... Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 8 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 8 Юли, 2013 - Какво казало "O" на "Q"? - Брат, прибери си го... Отговор
Mitazi Публикувано на 8 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 8 Юли, 2013 Иванчо се прибира от училище: - Тате, имам двойка по български език. - Защо бе, сине? - пита баща му. - Ами даскалката каза: "Марийка влиза в гората с Пешо и излиза с Гошо. Какво е Марийка?" - Как какво бе, ку*ва! - казал баща му. - Ами и аз така казах, ама тя каза, че е подлог. Отговор
Mitazi Публикувано на 8 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 8 Юли, 2013 - Do you speak English ? - Yes! - Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no... I mean male or female? - Yes, male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn't that hostile? - Horse style, doggy style, free style, any style! - Oh dear! - No, no, no! Deer run too fast... Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 9 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 9 Юли, 2013 Мутра отива в скъпарски магазин да си купи часовник.Продавача му препоръчва последен модел Ролекс. -Страхотен модел,пълен автомат,херметик-спокоино можете да се къпете с него. Борецът го харесва и го купува.Не след дълго влиза запъхтян в магазина с часовника на ртката и казва: -Абе брато забрави да ми кажеш от къде се пуска топлата вода. ======================================================== Питат радио Ереван: -Каква е разликата между десет кокошки и три блондинки? -Седем-отговорило радиото Отговор
BNN Публикувано на 10 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 10 Юли, 2013 (редактирано) Иванчо се качва в последния момент на влака, няма запазено място за спален вагон, бутнал един двайсетак на шафнера да го сложи на някое свободно място. Шафнерът взел мангизите и го пратил в едно купе, където имало едно грозничко, очилато девойче-само. След един час, мацето отива при шафнера разстроено и се оплаква: -Господине, като дойде този хубав младеж при мен, нищо не казах, като изкара едно шише и го изпи, също нищо не казах, като ме опипа за гърдите и между краката, също нищо не казах, като се съблече, също не реагирах, но като ми свали очилата и ги сложи на надървения си член и рече: "-А, сега хуйчо, виж какъв крокодил ще ебем!" Не издържах и идвам да ви се оплача! Редактирано на 10 Юли, 2013 от BNN Отговор
Mitazi Публикувано на 10 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 10 Юли, 2013 Един човек влиза в супер технологичен бар, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита: -Колко е Вашето IQ?. Човекът отговаря: -150. Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологиите и т.н. Човекът остава много впечатлен от вечерта, затова и на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ – той казва 80. Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр. Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново. На третия ден същият влиза и казва "IQ-30" Роботът, без да го пита, му налива една карнобатска и казва: -"И к'во напрайхме ся? Пак ли ще гласуваме за същите говеда?" Отговор
nblagoev Публикувано на 10 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 10 Юли, 2013 (редактирано) Тича си лисицата през гората и вижда вълкът - опечален и намръщен.- Кво става, Вълчо?- Ходи до онзи храст и сама ще разбереш.Отива лисицата до храста. Зад храста седи ламята Спаска. Ламята казва:- Дааа, ти коя си?- Ами лисицата...- Такаааа, записваме - ли-си-ца-та. Утре ела в 12.00, да те изям. Въпроси има ли?- Не....Върви лисицата по пътеката и реве. Среща мечката. Пратила я и нея при храста. С мечката се случило същото, само че й дали друг час за изяждане. Върви мечката из гората, гадно й е.....По едно време срещнала заека. Решила, да го прекара и него. Пратила го при храста. Тича заекът при храста.- Кой си ти? - пита ламята.- Заекът.- Такаааа, записваме - за-е-к. Утре в 17.00 да си тук, за да те изям. Въпроси има ли? - Има! Mоже ли да не дойда?- Може, за-драс-квамееееее. Редактирано на 10 Юли, 2013 от nblagoev Отговор
Mitazi Публикувано на 10 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 10 Юли, 2013 - Не мога да разбера, защо на мъжете им се разрешава да имат само по една жена? - Когато се ожените, ще разберете, че законът защитава хората, които не могат да се защитават сами. * * * Шефът на пожарната влиза в дежурната стая с ръце в джобовете, оглежда бавно присъстващите и казва: - Хайде, колеги, лека-полека да тръгваме. Данъчното се е запалило... * * * Софийският зоопарк кани всички желаещи на ново екстремно изживяване - "Ден на отворените врати" Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 10 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 10 Юли, 2013 Кои са наи-малките белезници на света? -Сватбените пръстени. ======================================== Две блондинки си говорят: -Муцка,страхотен филм гледах вчера,и музиката чудесна -от Бетовен! Че тои и музика ли е писал? -Ми, да! -Ега ти кучето. Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 11 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 11 Юли, 2013 Тираджия тръгнал от София за Бургас с ремарке пълно с пилци. Около Пазарджик жена маха на стоп. Той спира и тя пита: - Добър ден, ако може за Бургас? - Няма проблем, казал тираджията, но вие ще ми пуснете ли? - Ееее не мога, господине! - Щом не можете, ще вървите пеш! И тираджията продължил по магистралата. Пловдив. Жена маха на стоп. - Добър ден, ако може за Бургас? - Няма проблем, мадам, но вие ще ми пуснете ли? - Ееее, не мога да правя такива неща! - Щом не можете, ще вървите пеш! На 100 км, преди Бургас пак жена маха на стоп, но с папагалче на рамото. - Добър ден, ако може за Бургас? - Вие пък днес всички сте за Бургас. Може, но вие ще ми пуснете ли? - Е, щом е до това, ще ви пусна! Но нося и папагалчето си с мен. - Няма проблем дайте го на мен. - казал тираджията и хвърлил папагала при пилците. Стигнали Бургас, тираджията оставил дамата, но забравили за папагала. Отива нашият човек да разтоварва пилците, отваря ремаркето и гледа вътре - нито едно пиле, само папагала седи и го глега умно. - Къде са ми пилетата бе, папагал проскубан? - Е как къде, като не пускат ще вървят пеш!! Отговор
pioneer 306c Публикувано на 12 Юли, 2013 Автор Отчет Публикувано на 12 Юли, 2013 Забавни факти1. Оргазмът на свинете трае към 30 минути. (30 минути... Басси - искам да съм свиня в следващия живот);2. Сомът има над 27’000 вкусови рецептора. (Какво ли пък чак толкова вкусно намира на дъното?!?);3. Хлебарката може да живее без глава 9 дни, след което умира от глад. (Продължавам да си мисля за свинята...);4. Бълхата може да скочи 350 пъти повече от дължината на тялото си. Все едно човек да прескочи футболно игрище. (’Бах тая свиня, как й е провървяло... 30 минути - представяте ли си!?!);5. Слоновете са единствените бозайници, които не могат да скачат. (Толкова по-добре!);... 6. Някои лъвове се сношават над 50 пъти на ден. (Хич не ми пука, аз си държа да съм прасе в следващия живот - качеството е много по-важно от количеството...);7. Окото на щрауса е по-голямо от мозъка му. (Познавам доста такива хора.);8. Морската звезда изобщо няма мозък. (И такива хора познавам за съжаление.);9. Хората и делфините са единствените бозайници, които правят секс за удоволствие. (Алоууу, ами свинята?!?). Отговор
Stef Публикувано на 13 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 13 Юли, 2013 (редактирано) - Пушите ли?- Не.- Пиете ли?- Не.- Някакви наркотици взимате ли?- Не.- А как разпускате?- Не се напрягам, баце, не се напрягам! Истински случай в маршрутка в София-постнат е във форум. Качва се 23-24 год майка с моми4енце на 3-4 год. Сядат и детето почва да мрънка: Искам Барби, искам Барби! Обаче туй го мрънка в различни тоналности и майката отговаря по същия начин: Имаш вече триииии! На хората им писва да слушат, но детето изведнъж млъква. Явно замисля нещо и изведнаж казва: Аз пък ще кажа на баба. Майката се усмихва: И какво толкова ще кажеш? Цялата маршрутка затаява дъх от любопитство. Ще кажа какво видях, казва детето. Майката: И какво толкова видя? Детето: Видях как вчера целуваще пишката на тати! Маршрутката избухва в смях, жената си взема детето под мишница и слиза на следващата спирка. От там се качва млад мъж с момченце на около 7-8 год. Сядат на същите места, а всички в маршрутката се смеят та се късат. Мъжът смутено се усмихва и в този момент синът му изтърсва: Тате, купи ми войници! Маршрутката избухва в истеричен смях, шофьора спира, защото не може да кара от смях и се обръща към младия мъж: Братче, по-добре му купи войници, не дърпай дявола за опашката! Редактирано на 13 Юли, 2013 от Bat_Stef Отговор
Станчо Публикувано на 13 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 13 Юли, 2013 Учителаката: -Иванчо ! Чувам някакви гласове ! -И аз чувам госпожо, но се лекувам Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.