nikidimow Публикувано на 13 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 13 JЮни, 2013 Две циганета си говорят: -Ти спал ли си с медицинска сестра? -А,с медицинска не.... Отговор
Mitazi Публикувано на 14 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 14 JЮни, 2013 Отишъл Прекрасният принц на ресторант и си поръчал жабешки бутчета. Донесли му жабата, допрял я той до устните си и тя се превърнала в принцеса. Целувал я пак, какво ли още не я правил - тя си останала принцеса, не се превърнала пак в жаба. Наложило се така да я яде... * * * Учителката пита: - Какво ще се случи, ако едно всичко-разрушаващо гюле се удари в една неразрушима стена? Иванчо отговаря: - Ще се вдигне цената на ракията. Татко казва, че каквато и простотия да се случи в тази страна, винаги се вдига цената на ракията. Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 16 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 16 JЮни, 2013 Таксиметров шофьор към клиент:- Нещо не ми вдъхвате доверие. Имате ли пари?- Имам, но все още са у вас… Отговор
mad-max Публикувано на 16 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 16 JЮни, 2013 Киро се събужда в леглото. Отваря очи - до него лежи тъщата и се усмихва игриво. Ужасен скача от постелята и пита: - А Мими къде е? - Снощи, като се прибра пиян, й каза да ходи да се шиба. - И? - Отиде да спи при съседа. - Друго какво казах? - Че ще и ебеш майката. - И? - Кире, ама ти май наистина нищо не помниш... Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 16 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 16 JЮни, 2013 (редактирано) Ръководство „Как да спечелим пари по интернет само в две стъпки”: 1. Изключване на Internet. 2. Отиване на работа П.П.-Лесно качествено и безотказно Редактирано на 17 JЮни, 2013 от bgvaper Отговор
Mitazi Публикувано на 21 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2013 Списък със задачи за утре: 1. Да купя 4 малки живи прасенца. 2. Да напиша с маркер на гърба им: 1, 2, 3 и 5. 3. Да ги пусна в Метро. 4. Да гледам как се лута охраната, търсейки номер 4. Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 21 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2013 Ако не умееш да рисуваш - ставаш фотограф, ако не можеш да свириш на музикални инструменти - ставаш DJ, ако не можеш да пееш - ставаш рапър, ако не можеш да пишеш - ставаш блогър, ако нищо не можеш - ставаш политик! Отговор
puf-paf Публикувано на 21 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2013 А, ако не умееш да изпаряваш? Отговор
pioneer 306c Публикувано на 22 JЮни, 2013 Автор Отчет Публикувано на 22 JЮни, 2013 Дилемата на женения: Да изляза ли да гледам това, което не мога да чукам или да си остана и да чукам това, което не мога да гледам? Седят три девойки на кафе и си лафят. Първата казва: - Оня ден лягаме с моя Иван, хващам го аз за топките, а те топли. Втората казва: -Вчера лягаме с моя Гошо, хващам го аз за топките - и те бяха топли. След ден-два се срещат пак. Третата девойка посинена, с едно полузатворено око и нещастна физиономия.Другите изненадани: -Муцка, какво е станало, защо си така? -Ами прибирам се вчера аз, лягаме си с моя, хващам го аз за топките - студени! Викам изненадана, абе, на Иван и Гошо топките са им топли, твоите защо са студени? И те така.... Някаква жена се кани да замине в отпуска на море, но без мъжа си. Мъжът и обаче не я пуска: - Не, не може. - Ама защо? - Защото там ще ми изневериш. - Няма! Кълна се – заклела се жената. ... - Добре – казал мъжът. – Ще те пусна, но за всеки случай ще ти нарисувам на корема един трактор. Ако има много търкане по корема, тракторът ще се изтрие и това ще значи, че си ми изневерила. - Добре – съгласила се жената. Мъжът и нарисувал един трактор на корема и тя заминала. Там на морето обаче се запознала с един гларус. Не се сдържала и изневерила на мъжа си и то многократно. Естествено заради любовните изпълнения трактора на корема и се изтрил. - Ами сега! Какво ще правиме – уплашила се жената. - Не бой се – казал любовникът. – Имам един приятел художник. Той ще ти нарисува нов трактор. Отишли при художникът. Обяснили му за какво става дума и той започнал да рисува нов трактор. - От ауспуха излизаше ли дим – попитал художникът. - Ами сега - уплашила се жената. – Не помня. Май излизаше дим. - Добре. Ще нарисувам дим. След малко художникът пак пита: - А в кабината на тракторът имаше ли шофьор? - Ау-у-у не помня! Май имаше. - Добре, ще нарисувам и шофьор. Художникът нарисувал тракторът и жената си отпътувала за в къщи. Щом се прибрала, отишла при мъжа си, вдигнала си тениската и гордо му заявила: - Ето виж. Тракторът е тук. Не съм ти изневерявала. Мъжът внимателно разгледал трактора и казал: - Аре стига бе. Не стига че са те скъсали от секс, ами и трактора са успяли да запалят и да го подкарат. Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 22 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 22 JЮни, 2013 Мъж среща жена на улицата, която ронела сълзи, ридаела и се тръшкала на тротоара. - "Жено, кажи защо плачеш? Да не е умрял мъжът ти?" - "Не, нееее!" - "Да не е болно детето ти?" - "Не, нееее!" - "Да не те е обрал някой?" - "Не, нееее!" - "Гладна ли си, жадна ли си?" - "Не, нееее!" - "Е, тогава за `къв **й плачеш?" - "За `къв да ееее...." Отговор
Ma3xNeo Публикувано на 22 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 22 JЮни, 2013 Блондинка в магазин за авточасти Вечер след края на работния ден. Магазин за авточасти. Само един продавач и опашка от около 10 човека. Продавача работи доста добре, но опашката все пак се движи бавно - докато намери частта в каталога, докато провери в компютъра, туй - онуй... Цялата опашка е малко напрегната, заради това че трябва да си губи времето, би било добре за 5 минути да купят каквото им трябва и да си ходят... Цялата опашка се състои от мъже, с изключение на една девойка.Девойката:- Трябват ми спирачни накладки!Продавача:- За каква кола?Девойката:- За мойта!Продавача:- ?!Опашката е отчаяна, разбират че това ще продължи дълго...Продавачът:- Марка?Девойката:- ?!Продавачът:- Как се казва?!Девойката:- Фолксваген!Продавачът:- Модел?Девойката:- ?!Продавачът:- Отзад, на багажника, какво пише?Девойката:- А-а-а-ааа! (пауза за размисъл) - "Роло"!Продавачът:- ?!Опашката:- ?!Девойката:- !Продавачът и опашката се замислят какво е това "роло".Изведнъж, някой от опашката получава просветление:- Поло!Девойката:- ?Продавачът:- Уффф!Опашката:- Уф! Уф! Уф!Продавачът:- Година?Девойката:- 1978!Продавачът:- ?!Опашката:- ?!Всички са в шок, такава антика, а още се движи...Продавачът нерешително прелиства каталога... Изведнъж някой от опашката:- Хахахаха, хихихихи! (подавен смях), после по опашката с верижна реакция се чува хихикане...Девойката (към опашката):-?!Цялата опашка, вече дружно "ХА-ХА-ХА"! Продавачът се откъсва от каталога. Тъпо гледа опашката, но и той загрява и почва да хихика. По-късно, потискайки смеха си:- Година на производство на колата?!Девойката:- 1999.Продавачът (ровейки се в каталога):- Обем?Опашката замира. Девойката (мислейки няколко секунди):- На кое?Опашката:- ?!Някой от опашката, на пода на магазина:- На багажника, хаха - обема на багажника!Опашката:- Ха-ха-ха!Девойката (много смутена):- Не знам...Половината опашка започва да се тресе в конвулсии. Продавачът:- Дайте документите.Девойката (дълго се рови в чантичката си) и вади ПАСПОРТ!Остатъците от опашката, в пристъпи на епилепсия, падат на земята. Най-слабите вече ги доубиват, за да не се мъчат. Около отдела се събира тълпа. Продавачът (червен от сдържания смях):- Документите на КОЛАТА!Девойката (червена като продавача, но по други причини), изсипва съдържанието на чантичката си на рафта, продавача лови оттам свидетелството за регистрация, започва да търси по каталога накладки. Пауза. Народът от опашката постепенно се успокоява. Връща се в строя, чува се рядко, самотно хихикане.Продавача:- Имаме Lucas.Девойката:- Това какво е - модел?Някой от опашката, (задавяйки остатъци от хихикане):- Не - това е марка!Девойката:- ?! (явно се чувства тъпо)... А други имате ли?Продавачът:- Имаме Ferоdo, Ate.Девойката:- А задни?Продавачът:- Имаме и задни.Девойката:- Какви?Продавачът:- Същите.Девойката (след дълъг размисъл):- Не искам!Продавачът:- Какво не искате?Девойката, почервеняла като рак, почти крещейки, и вече достигайки до писък:- Нищо не искам!(бързо събира нещата си от рафта и си тръгва)Опашката:- !?Продавачът:- ?!... (пауза) - хм... !! ... следващия! Отговор
Stormglass Публикувано на 22 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 22 JЮни, 2013 ... Остатъците от опашката, в пристъпи на епилепсия, падат на земята. Най-слабите вече ги доубиват, за да не се мъчат. ... Напълно хуманно, с оглед на създалата се ситуация. :D Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 23 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 23 JЮни, 2013 Учителката пита: - Коя е фамилията на автор, която започва с К и завършва на В? Иванчо казва: - Каралийчев! - Не, Каравелов, но ми харесва начина ти на мислене! Коя е фамилията на автор, която започва с В и завършва на В? … – Вазов – отговаря Иванчо. - Не, Вапцаров, но ми харесва начина ти на мислене! След часа Иванчо пита госпожата: - Кой е авторът, чиято фамилия започва с Х, в средата има У, а накрая – Й? Госпожата го води при директора, а Иванчо казва: - Аз ви питах за Хемингуей, но ми харесва начина ви на мислене! Отговор
pioneer 306c Публикувано на 23 JЮни, 2013 Автор Отчет Публикувано на 23 JЮни, 2013 Американец, французин и българин летят в самолет. По едно време гледат един дявол реже крилото на самолета. Американецът се провикнал: - Ей дяволе, ако спреш ще ти дам един милион долара. Обаче дяволът не спрял. Французинът му предлозил 10 милиона франка, но дявола пак не спрял и казал, че с толкова пари не могат да го подкупят. Българинът мислил, мислил, и се провикнал: - Ей дребния, давам ти 5 лева да продължиш да режеш. Дяволът моментално спрял и казал: - Ай стига бе, за 5 лева да се бъхтя тука като луд. Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 23 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 23 JЮни, 2013 Не е хитър тоя българин ама въобще даже. Две деца си говорят: - Ти имаш ли брат или сестра? - Не, но имам трима бащи от първата си майка и четири майки от първия си баща. Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 24 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 24 JЮни, 2013 (редактирано) Блондинка:- Вчера бях на очен преглед.- Какво ти казаха?- Казаха да науча азбуката!Върви Иванчо по коридора на училището и крещи:- Къде е логиката, къде е разумът…Среща го Директорът и пита:- Иванчо, какво ти има? Вървиш из коридора, по време на час, крещиш като ненормален, какво става?!- Какво става – отвръща Иванчо – пръднах в час и ме изгониха, а те останаха вътре. Къде е логиката, къде е разумът… Редактирано на 24 JЮни, 2013 от bgvaper Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 25 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 25 JЮни, 2013 (редактирано) Седи си един в кръчмата още от обяд и пие. Към вечерта се опитва да стане, но ..краката не го слушат. - Келнер, кафе! Келнерът носи кафето, пияният го изпива и пак опитва да стане, но не може... - Келнер, още две кафета! Келнерът донася кафетата, пияният ги изпива и едвам-едвам става и с влачещи крака тръгва за вкъщи, прибира се и пада на леглото и заспива. Сутринта звъни телефона: - Какво? - Обажда се келнера от кръчмата, в която бяхте вчера. - За какво? - Ами не знам какво да правя с инвалидната ви количка... Редактирано на 25 JЮни, 2013 от bgvaper Отговор
Stef Публикувано на 25 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 25 JЮни, 2013 Питат радио Ереван:-Кой е най-хубавият град на света?Без никакво колебание отговорът е:-Ереван, разбира се!-А може ли над най-хубавия град на света да падне атомна бомба?След дълъг размисъл се чува отговор:-И Анкара е хубав град! Отговор
Stormglass Публикувано на 26 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 26 JЮни, 2013 Дете казва на майка си: - Мамо, написах на оградата една дума с три букви! Майката плясва на детето един шамар зад врата. Детето: - Защо ме удари? Думичката е "дом"! Тогава бащата плеснал на майката един шамар зад врата. - За дома трябва повече да мислиш, за дома! Блондинка звъни във фирма за компютри. - Извинете, счупи ми се поставката за чаша на компютъра. Откъде да си купя нова. - Но госпожо, да не сте купили прототип от някое изложение, защото нашите компютри по принцип, нямат поставка за чаша. - Я не ме занасяйте! Разбира се, че имат. Като натисна едно копче и поставката излиза. Отговор
pioneer 306c Публикувано на 26 JЮни, 2013 Автор Отчет Публикувано на 26 JЮни, 2013 Мъж към жена си: - Вече не ме възбуждаш както преди. Жената: - А моите сексуални усещания не са се променили. Мъжът: - Голяма работа съм. Жената: - Просто и преди не ме възбуждаше. Отговор
Stormglass Публикувано на 26 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 26 JЮни, 2013 В клас: Слънцето има ли крака? - пита учителката. Да! - отговаря Иванчо. - Сигурен ли си, откъде знаеш? - Ами като минавах снощи покрай вашата врата, госпожо, чух някой да казва: "Слънчице, отвори си краката". Отговор
steam machine Публикувано на 26 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 26 JЮни, 2013 Един к....р видял вибратор и възкликнал яааа киборг. Отговор
pioneer 306c Публикувано на 27 JЮни, 2013 Автор Отчет Публикувано на 27 JЮни, 2013 Биолог, физик и математик седят и наблюдават къща. В къщата влизат двама души и след малко излизат трима.Тримата коментират факта.Биологът казва: "Нормално. Това е резултат от естествен процес на размножаване."Физикът:"Нищо необичайно. В рамките на допустимата грешка е."Математикът:"Ако сега в къщата влезе един човек, в нея няма да има никой" Двама бивши затворници минават край затвора.- Виж, вдигнали са стената с още два метра - казва единият.- И какво от това? - отговаря другият. - Ако пожелая, пак мога да вляза вътре. Отговор
pioneer 306c Публикувано на 27 JЮни, 2013 Автор Отчет Публикувано на 27 JЮни, 2013 В погребалното бюро: - Какви ковчези предлагате? - Ами ето тук едни много хубави, за 500 лева. - А не, много скъпо е. Нещо по-евтино? - Ами тук едни прилични за 300. - Не, и това е много. - За 50 имаме едни от шперплат... - Скъпо е, няма ли нещо по-евтино? - Ама вие кого погребвате? - Тъщата. - Така да бяхте казали. Донесете я тука да й сложим едни дръжки за два лева. Отговор
puf-paf Публикувано на 27 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 27 JЮни, 2013 Автобус, в който пътували политици, се движел с превишена скорост по селски път, когато се блъснал в едно дърво и се преобърнал. Навсякъде имало кръв и стъкла. Възрастен селянин видял катастрофата и пръв дошъл на местопроизшествието. След два часа бил изкопал голяма яма и погребал всички политици.След няколко дни селския полицай минавал оттам и видял останките от автобуса. Селянина му разказал какво се е случило.- Всички ли бяха мъртви? - попитал полицая.Селянина отвърнал:- Е, някои казваха, че не са, обаче нали ги знаеш как лъжатполитиците. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.