Jump to content
GigaDrinks.com форум

Ремонт на електронни цигари (батерии, електроники и др.)

Recommended Posts

GigaDrinks.com извършва всякакъв вид гаранционни и извънгаранционни ремонти на електронни цигари (батерии, електроники, механични и немеханични части). Цената се определя след диагностика.

За справки може да използвате някой от телефоните ни - 032 945608; 0899 189 149, както и e-mail sales@gigadrinks.com.

746040.jpg   746041.jpg

746042.jpg   746043.jpg

• 8 months later...
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Във връзка със зачестилите запитвания за цени на ремонт на извънгарандицонни модове и батерии (най-често Вамо), искам да нахвърля в общи линии как стоят нещата:

1. При изгоряла електроника, не можем да извършим ремонт и мода трябва да бъде изпратен обратно на продавача.

2. За ремонти свързани с други повреди (смяна на бутон, разпоени проводници, скъсани фланци и т.н.) цената е между 15 и 25лв.

3. За изработка на конкретен елемент (примерно фланец или капачка за батерии), цената се уговаря допълнително, като зависи от мода и материала, от който е изработен елемента.

За ремонти на Его батерии, нещата седят по следния начин:

1. Смяна на литиево-йонен елемент не се извършва на този етап.

2. Смяна на електроника струва 8лв.

3. Запояване на разпоени проводници, смяна на проводници или други струва 5лв.

Моето Его се запали за пореден път -  да смятам ли че замяната на повредения елемент + запояване ще ми струва 13 лв? Или трябва да си платя само замяната на електрониката - 8лв.?

Не, ремонта на батериите струва най-много до 8лв в случаите, когато трябва да се смени и електрониката.
Ако батерията е гаранционна и подлежи на гаранционно обслужване, какъвто и ремонт или подмяна на елемент да се налага е безплатно за клиента.

А пластмасови бутончета за его имате ли артисали, че не мога да си намеря бутона(като  пратя електрониката за смяна, да ми се постави и бутон, ако не мога да го намеря)?

Хаха като сега го помня черното вамо дето даваше 0 ома с завит и развит карт,на 1 приятел беше от фасттех а с такъв хъс го поръча човека...... думи нямам. Сега всичко е ОК де.

Значи намирам бутончето и си приготвям осем лЪвЪ и го оставям при Марио!

Ако не си намериш бутончето ще ти струва +2лв

За тези които не са от Пловдив начисляват ли се транспортни разходи и ако отговора е да какви . Лично аз живея в София .

Можеш да оставиш за ремонт батерия в някой от магазините в София.

Тогава няма да плащаш за транспортни разходи. Но малко повечко се чака докато се върне обратно при теб.

Можеш да оставиш за ремонт батерия в някой от магазините в София.

Тогава няма да плащаш за транспортни разходи. Но малко повечко се чака докато се върне обратно при теб.

Благодаря за отговора .

• 3 months later...

:D Искам да изкажа моите огромни благодарности към екипа на Gigadrinks и по-специално на Ненко,

който спаси резбата на любимия ми Евик .   :thumbup3: Резбата е вече   стоманена и пуши та пушек се вдига. :smoke2:  :smoke2:  :smoke2:

ba81eb3a1e2b030a.jpg

99efdff32a7967f9.jpg

• 2 years later...

Здравейте, имам питане свързано с ремонт на Subox Mini модче. Купувано е от Вас, но прецакването си е по моя вина, така че ме интересува извънгаранционен ремонт.

Та, значи, навих му един изпарител, който се оказа прекалено голям залък за устата на мод-а и 510 конектъра явно хлътна. Отворих мод-а, опитах да върна пинчето на мястото му, с помоща на отвертка, но пак не сработва. Въпроса ми е дали ще можете да го отремонтирате и каква ще е приблизителната цена за това нещо? Да речем цялостна замяна на 510 частта.

Благодаря предварително :)

• 2 weeks later...

Здравей. Възможна е подмяна на конекторът. Ако разбира се проблемът е единствено в него ще заработи :)

За цени и начин за изпращане шеф Димитър трябва да каже.

Как ще е по-удобно да Ви го изпратя?

По куриер или да го оставя в магазин, като мога да го оставя в магазина на ул. Одрин, при Люси.

Но това мога да го свърша в събота ( 09,07,2016) .

И благодаря, банда! Ако заработи гадта ще има и по бира за екипа, че си скъсах нервичките с него :D

• 6 months later...

Добър вечер имам запитване аз имам vape Eleaf Ijust S и мисля, че копчето не ми работи защото като го сложа в зарядното той свети зад бутона и червената светлина която си е за зареждане, но като го заредих и го ползвах и вечерта отказа да работи помислих си, че му е паднала батерията сложих го да се зарежда но пак не работи и мисля че бутона му има нещо ако може някой да ми помогне отговорете. :)