Димитър Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 GigaDrinks.com извършва всякакъв вид гаранционни и извънгаранционни ремонти на електронни цигари (батерии, електроники, механични и немеханични части). Цената се определя след диагностика. За справки може да използвате някой от телефоните ни - 032 945608; 0899 189 149, както и e-mail sales@gigadrinks.com. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Posted October 26, 2013 Author Report Share Posted October 26, 2013 Във връзка със зачестилите запитвания за цени на ремонт на извънгарандицонни модове и батерии (най-често Вамо), искам да нахвърля в общи линии как стоят нещата: 1. При изгоряла електроника, не можем да извършим ремонт и мода трябва да бъде изпратен обратно на продавача. 2. За ремонти свързани с други повреди (смяна на бутон, разпоени проводници, скъсани фланци и т.н.) цената е между 15 и 25лв. 3. За изработка на конкретен елемент (примерно фланец или капачка за батерии), цената се уговаря допълнително, като зависи от мода и материала, от който е изработен елемента. За ремонти на Его батерии, нещата седят по следния начин: 1. Смяна на литиево-йонен елемент не се извършва на този етап. 2. Смяна на електроника струва 8лв. 3. Запояване на разпоени проводници, смяна на проводници или други струва 5лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinsf Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Моето Его се запали за пореден път - да смятам ли че замяната на повредения елемент + запояване ще ми струва 13 лв? Или трябва да си платя само замяната на електрониката - 8лв.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Posted October 26, 2013 Author Report Share Posted October 26, 2013 Не, ремонта на батериите струва най-много до 8лв в случаите, когато трябва да се смени и електрониката.Ако батерията е гаранционна и подлежи на гаранционно обслужване, какъвто и ремонт или подмяна на елемент да се налага е безплатно за клиента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinsf Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 А пластмасови бутончета за его имате ли артисали, че не мога да си намеря бутона(като пратя електрониката за смяна, да ми се постави и бутон, ако не мога да го намеря)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Posted October 26, 2013 Author Report Share Posted October 26, 2013 Мисля, че нямаме. Бутоните се оказват трудни за намиране... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamardin Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Бе засядай какво чакаш още не знам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinsf Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Значи намирам бутончето и си приготвям осем лЪвЪ и го оставям при Марио! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
branniKKK Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Хаха като сега го помня черното вамо дето даваше 0 ома с завит и развит карт,на 1 приятел беше от фасттех а с такъв хъс го поръча човека...... думи нямам. Сега всичко е ОК де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tangra Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 За тези които не са от Пловдив начисляват ли се транспортни разходи и ако отговора е да какви . Лично аз живея в София . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pioneer 306c Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Значи намирам бутончето и си приготвям осем лЪвЪ и го оставям при Марио! Ако не си намериш бутончето ще ти струва +2лв За тези които не са от Пловдив начисляват ли се транспортни разходи и ако отговора е да какви . Лично аз живея в София . Можеш да оставиш за ремонт батерия в някой от магазините в София. Тогава няма да плащаш за транспортни разходи. Но малко повечко се чака докато се върне обратно при теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinsf Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Ако не си намериш бутончето ще ти струва +2лвПак са 10 лЪвЪ, което си е оферта! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad-max Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Пак са 10 лЪвЪ, което си е оферта! А ако нищо не си намериш......струва между 25,99лв и 49,99лв в зависимост от нуждата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tangra Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Можеш да оставиш за ремонт батерия в някой от магазините в София. Тогава няма да плащаш за транспортни разходи. Но малко повечко се чака докато се върне обратно при теб. Благодаря за отговора . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Posted January 29, 2014 Author Report Share Posted January 29, 2014 Добавени са няколко снимки в първия пост на изработени фланци за познати модове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viliko Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Искам да изкажа моите огромни благодарности към екипа на Gigadrinks и по-специално на Ненко, който спаси резбата на любимия ми Евик . Резбата е вече стоманена и пуши та пушек се вдига. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigancho Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Браво много добре е станало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stocher Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Честито, Вилико! То по-хубаво от ново, днес сме се разминали, но утре другиден ще го видя! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Br0k3n Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Здравейте, имам питане свързано с ремонт на Subox Mini модче. Купувано е от Вас, но прецакването си е по моя вина, така че ме интересува извънгаранционен ремонт. Та, значи, навих му един изпарител, който се оказа прекалено голям залък за устата на мод-а и 510 конектъра явно хлътна. Отворих мод-а, опитах да върна пинчето на мястото му, с помоща на отвертка, но пак не сработва. Въпроса ми е дали ще можете да го отремонтирате и каква ще е приблизителната цена за това нещо? Да речем цялостна замяна на 510 частта. Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad-max Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Здравей. Възможна е подмяна на конекторът. Ако разбира се проблемът е единствено в него ще заработи За цени и начин за изпращане шеф Димитър трябва да каже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Posted July 2, 2016 Author Report Share Posted July 2, 2016 Чак сега виждам темата - пращай го към нас да го видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Br0k3n Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Как ще е по-удобно да Ви го изпратя? По куриер или да го оставя в магазин, като мога да го оставя в магазина на ул. Одрин, при Люси. Но това мога да го свърша в събота ( 09,07,2016) . И благодаря, банда! Ако заработи гадта ще има и по бира за екипа, че си скъсах нервичките с него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ijust S Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Добър вечер имам запитване аз имам vape Eleaf Ijust S и мисля, че копчето не ми работи защото като го сложа в зарядното той свети зад бутона и червената светлина която си е за зареждане, но като го заредих и го ползвах и вечерта отказа да работи помислих си, че му е паднала батерията сложих го да се зарежда но пак не работи и мисля че бутона му има нещо ако може някой да ми помогне отговорете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Posted February 2, 2017 Author Report Share Posted February 2, 2017 Има ли вероятност да е заключен - 5 натискания на бутона? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ijust S Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Ами натискам 5-10 пъти, но нищо не става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts