drkk89 Публикувано на 5 Януари, 2017 Отчет Публикувано на 5 Януари, 2017 Приятелката ми си купи това (номер 4 -микс от тютюни и номер 1 нещо от сорта на бърбън и бисквитка) , е..Уникални са и двете . Само дето и цената им е височка - 10 лв за 10 мл. Познати ли са тези , защото аз съм аматьор на един месец изпаряване ? http://www.cremedevape.com/WebRoot/Store/Shops/yxve46fvrnud/565D/A80B/2E44/E7FC/5F4F/0A28/1056/8607/Suprem-eFirstLab_06_w.jpg Отговор
Topper Публикувано на 16 Януари, 2017 Отчет Публикувано на 16 Януари, 2017 Да драсна и аз една похвала! Днес правих поръчка за вейпъри, които не могат да се регистрират и ползват "гласов гугъл" демек мен и в бързината вместо 6мг съм цъкнал 18мг. Обадих се, никой не ме навика, поправиха ми поръчката, питаха ме какво е времето при нас, информираха ме, че поради влошените условия вероятно няма да работи склада в събота и това беше. Не съм се и съмнявал всъщност, никога не съм имал проблем с колектива Отговор
drkk89 Публикувано на 21 Януари, 2017 Отчет Публикувано на 21 Януари, 2017 (редактирано) Здравейте. От днес съм собственик на istick pico 75w с melo 3 mini. Имах големи очаквания ,но за сега нещо не съм изкефен. Парата очаквах да е повече от на АЙО-то но не е. Нещо съм доста бос явно. На колко вата е добре да е ? Другото..Много въздушни ми идват дръпките ,дори при максимално затворен въздух, удара е по силен и малко ме дразни,явно е за инхалиране ,което явно не ми допада. Каква ще е разликата ако сложа главата 0.5 има като усещане? Сега е с тази на 0.3 . Редактирано на 21 Януари, 2017 от drkk89 Отговор
Tino Публикувано на 21 Януари, 2017 Отчет Публикувано на 21 Януари, 2017 Meloto има по-въздушна дръпка српямо AIO, но прави повече пара определено. Пробвай да изпаряваш от 30 до 50вата. На самата глава пише между какъв диапазон трябва да изпаряваш. Не те съветвам да дърпаш със затворен въздух, защото ще започне да гъргори. Или не ти допада или е по-различна и не си свикнал. Но и аз след 1седмица с Melo се връщам на GS-Tank, който има доста по-стегната дръпка Но е въпрос на свикване понякога Отговор
drkk89 Публикувано на 22 Януари, 2017 Отчет Публикувано на 22 Януари, 2017 Явно ще трябва пак да купувам нещо.. не мога да дърпам повече от една -две секунди и ме дави.. някой изпарител за уста-дроб май ще трябва. Отговор
gnedialkoff Публикувано на 22 Януари, 2017 Отчет Публикувано на 22 Януари, 2017 Явно ще трябва пак да купувам нещо.. не мога да дърпам повече от една -две секунди и ме дави.. някой изпарител за уста-дроб май ще трябва. [emoji20] А защо не пробваш да намалиш малко никотина първо? Ще спре да те дави така. Може към твоета течност да добавиш малко чист глицерин, за да свалиш никотина, колкото за проба. Отговор
drkk89 Публикувано на 22 Януари, 2017 Отчет Публикувано на 22 Януари, 2017 Сега пробвах на приятелката една течност 6мг ...Доста по-добре,но може и още. Аз си изпарявам 12 с АЙО-то ,но на това устройство ще ме умори. Отговор
Tino Публикувано на 22 Януари, 2017 Отчет Публикувано на 22 Януари, 2017 Е да, това е проблема, че не можеш да дърпаш. То добре, че само те дави, а не те замайва Отговор
drkk89 Публикувано на 22 Януари, 2017 Отчет Публикувано на 22 Януари, 2017 Ами сега какво правим със 150 мл забъркана течност на 12 мг ,която зрее ? И 50 мл чиста база още остана 12 мг ,която смятах да забъркам ,но за сега ще изчакам. Отговор
Topper Публикувано на 22 Януари, 2017 Отчет Публикувано на 22 Януари, 2017 Разреждаш я, как какво?Защо не прочете първо, какво купувате, как се експлоатира и как се поддържа?Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk Отговор
drkk89 Публикувано на 22 Януари, 2017 Отчет Публикувано на 22 Януари, 2017 Бая четох за този модел ,но никъде не видях че течността която си изпарявам от 2 месеца няма да "пасва" на новото устройство. Какво да си взема да отремонтирам вече готовите течности? Забъркани са 60/40 ПГ/вг 12 мг никотин от гигата, а някои са с 80/20 вг/ПГ от друг магазин във Варна със същата концентрация. Мерси . Отговор
Tino Публикувано на 22 Януари, 2017 Отчет Публикувано на 22 Януари, 2017 Купуваш 0мг и правиш същата концентрация вг/пг, добавяш и аромат към нея както си добавил в 12мг и като си готов смесваш 1:1 и се получава 6мг. Отговор
drkk89 Публикувано на 16 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 16 Февруари, 2017 Оплакване : с Мело 3 мини не мога да изпарявам тютюневи аромати. По принцип ги харесвам. С АЙО-то пък само тютюневи изпарявам. Незнам защо на Мелото не ми допадат . Предполагам че е от начина на изпаряване . Стегнати стъпки на АЙО и инхалиране с Мело...Незнам точно къде е логиката ,но друга не намирам. Отговор
Tino Публикувано на 16 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 16 Февруари, 2017 С Мелото имаш повече аромат, повече пара, явно не ти допада. Вариант е може би да разредиш малко тютюневия аромат с чиста база с никотин Отговор
drkk89 Публикувано на 16 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 16 Февруари, 2017 Но пък с плодови аромати димя здраво, които пък не ми допадат на АЙО-то . Явно продължавам по същата схема . С по ниско съдържание на никотин и плодови на Мелото и по- високо съдържание на никотин и по "цигарени" дръпки и тютюневи аромати на АЙО-то. Отговор
Topper Публикувано на 20 Април, 2017 Отчет Публикувано на 20 Април, 2017 Честит празник, българи!Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk Отговор
DevilWoW Публикувано на 2 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 2 JЮни, 2017 То тва си е за хвалба като гледам, открих как може да ползваш по голям изпарител към ПИКО-то Отговор
Soupel Публикувано на 2 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 2 JЮни, 2017 Според мен е компломис. Удължителя има собствено съпротивление. Отговор
Tino Публикувано на 2 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 2 JЮни, 2017 И да развиваш изпарителя, за да смениш батерията Отговор
Vladimirh Публикувано на 25 Юли, 2017 Отчет Публикувано на 25 Юли, 2017 Дойде ред и да се оплача поръчка направена Дата на поръчка: 21 Юли 2017, 20:25 Обаче не дойде получих писмо че уж е изпратена обаче днес в 17:30 получавам обаждане че не е изпратена ! Според мен трябваше да я получа в понеделник,но не явно ще я получа утре.За първи път ми се случва подобно нещо . Отговор
Tino Публикувано на 25 Юли, 2017 Отчет Публикувано на 25 Юли, 2017 А в колко часа си я направил на 21ви ? Отговор
Димитър Публикувано на 26 Юли, 2017 Отчет Публикувано на 26 Юли, 2017 За съжаление в понеделник не успяваме да изпратим всичко, понеже се събират много поръчки - от петък след 16:00 часа, събота, неделя и понеделник. Това са поръчки от 3 дни и половина, които трябва да се изпратят в един ден и в понеделник е някаква лудница в буквалния смисъл на думата... Най-често това забавяне е свързано с продукти, които не са налични в момента, като в повечето случаи въпросните са налични на следващия ден, а ако е нещо, което го нямаме и няма да имаме в по-дълъг период, се обаждаме на клиента, за да го информираме. Работим по въпроса да се подобри положението и се надявам, че скоро ще имаме готовност такива пратки да се сведат до минимум. Извинявайте за неудобството! Отговор
Topper Публикувано на 17 Юли, 2018 Отчет Публикувано на 17 Юли, 2018 Хайде да се похваля с още една спечелена томболка. Както вика бай Ицо - който ни играй, ни пичьели https://gleam.io/5QSMs/6-x-smoant-charon-mini-mod-giveaway Отговор
Димитър Публикувано на 17 Юли, 2018 Отчет Публикувано на 17 Юли, 2018 Брех, не е лош подаръка. Честито! Отговор
opensource Публикувано на 28 Юли, 2018 Отчет Публикувано на 28 Юли, 2018 Аз пък си оправих сам смартфона след като намерих сервиз от който да ми го върнат не само неремонтиран, но и без работеща вибрация и светлинен сензор и разлепен заден капак. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.