Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Приятелката ми си купи това (номер 4 -микс от тютюни и номер 1 нещо от сорта на бърбън и бисквитка) , е..Уникални са и двете . Само дето и цената им е височка - 10 лв за 10 мл. Познати ли са тези , защото аз съм аматьор на един месец изпаряване ? 

http://www.cremedevape.com/WebRoot/Store/Shops/yxve46fvrnud/565D/A80B/2E44/E7FC/5F4F/0A28/1056/8607/Suprem-eFirstLab_06_w.jpg

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 899
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувани изображения

Публикувано на

Да драсна и аз една похвала!

Днес правих поръчка за вейпъри, които не могат да се регистрират и ползват "гласов гугъл" демек мен и в бързината вместо 6мг съм цъкнал 18мг.

Обадих се, никой не ме навика, поправиха ми поръчката, питаха ме какво е времето при нас, информираха ме, че поради влошените условия вероятно няма да работи склада в събота и това беше.

Не съм се и съмнявал всъщност, никога не съм имал проблем с колектива ;)

Публикувано на (редактирано)

Здравейте. От днес съм собственик на istick pico 75w с melo 3 mini. Имах големи очаквания ,но за сега нещо не съм изкефен. Парата очаквах да е повече от на АЙО-то но не е. Нещо съм доста бос явно. На колко вата е добре да е ? Другото..Много въздушни ми идват дръпките ,дори при максимално затворен въздух, удара е по силен и малко ме дразни,явно е за инхалиране ,което явно не ми допада. Каква ще е разликата ако сложа главата 0.5 има като усещане? Сега е с тази на 0.3 . 

Редактирано на от drkk89
Публикувано на

Meloto има по-въздушна дръпка српямо AIO, но прави повече пара определено. Пробвай да изпаряваш от 30 до 50вата. На самата глава пише между какъв диапазон трябва да изпаряваш. Не те съветвам да дърпаш със затворен въздух, защото ще започне да гъргори. Или не ти допада или е по-различна и не си свикнал. Но и аз след 1седмица с Melo се връщам на GS-Tank, който има доста по-стегната дръпка ;) Но е въпрос на свикване понякога

Публикувано на
Явно ще трябва пак да купувам нещо.. не мога да дърпам повече от една -две секунди и ме дави.. някой изпарител за уста-дроб май ще трябва. [emoji20]

А защо не пробваш да намалиш малко никотина първо? Ще спре да те дави така. Може към твоета течност да добавиш малко чист глицерин, за да свалиш никотина, колкото за проба.
Публикувано на

Бая четох за този модел ,но никъде не видях че течността която си изпарявам от 2 месеца няма да "пасва" на  новото устройство. Какво да си взема да отремонтирам вече готовите течности? Забъркани са 60/40 ПГ/вг 12 мг никотин от гигата, а някои са с 80/20 вг/ПГ от друг магазин във Варна със същата концентрация. Мерси .

• 4 седмици по-късно...
Публикувано на

Оплакване : с Мело 3 мини не мога да изпарявам тютюневи аромати. По принцип ги харесвам. С АЙО-то пък само тютюневи изпарявам. Незнам защо на Мелото не ми допадат . Предполагам че е от начина на изпаряване . Стегнати стъпки на АЙО  и инхалиране с Мело...Незнам точно къде е логиката ,но друга не намирам.

Публикувано на

Но пък с плодови аромати димя здраво, които пък не ми допадат на АЙО-то . Явно продължавам по същата схема . С по ниско съдържание на никотин и  плодови на Мелото и по- високо съдържание на никотин и по "цигарени"  дръпки и тютюневи аромати на АЙО-то. :smoke2:

• 2 месеци по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 1 месец по-късно...
Публикувано на

Дойде ред и да се оплача поръчка направена

Дата на поръчка: 21 Юли 2017, 20:25

Обаче не дойде получих писмо че уж е изпратена обаче днес в 17:30 получавам обаждане че не е изпратена ! Според мен трябваше да я получа в понеделник,но не явно ще я получа утре.За първи път ми се случва подобно нещо .

:wallbash:

Публикувано на

За съжаление в понеделник не успяваме да изпратим всичко, понеже се събират много поръчки - от петък след 16:00 часа, събота, неделя и понеделник. Това са поръчки от 3 дни и половина, които трябва да се изпратят в един ден и в понеделник е някаква лудница в буквалния смисъл на думата... Най-често това забавяне е свързано с продукти, които не са налични в момента, като в повечето случаи въпросните са налични на следващия ден, а ако е нещо, което го нямаме и няма да имаме в по-дълъг период, се обаждаме на клиента, за да го информираме. Работим по въпроса да се подобри положението и се надявам, че скоро ще имаме готовност такива пратки да се сведат до минимум. Извинявайте за неудобството!

• 11 месеци по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Аз пък си оправих сам смартфона след като намерих сервиз от който да ми го върнат не само неремонтиран, но и без работеща вибрация и светлинен сензор и разлепен заден капак.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...