Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

• Отговори 899
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувани изображения

Публикувано на

На бирА... трудна раб'та
Виж, ако е на бирИ... ;)

То в тази тема - няма как да спамиш :)

Ех, кат се сетя за едно кръчмЕ (long time ago) - Балканчето ли му казваха... Карантийка на корем... и то не на на народни, а на СТУДЕНТСКИ цени :)

Бяхме наели квартира - на една българска мярка (за късо разстояние ;) ) ... и за една седмица - не успяхме да стигнем до плажа ...
:cheers: :cheers: :cheers:... и още една малка и ... :a096:

Публикувано на

:thumbup3: puf-paf :cheers3: Балканчето имаше много харна карантийка,не съм сигурен дали го има още,беше срещу операта на ъгъла над подлеза.От обикаляне между Сл.бряг и Созопол не ми остава време да сляза от баира в центъра :cheers1:

Публикувано на

Хайде като хвалите и ашладисвате ....и аз да се "метна" на тезгяха. Колегата Туто да ни е жив и здрав. Зареди ме с аромати дето едва ли ще успея друг път да си намеря. Особенно добре познатият ни DK-Tab. Направо бях забравил що е да се "напушиш" с електроника. Аромат колеги ...не готов на Деканг. Ама и аз.... цяла седмица са продухах като в пушек машина с него.

Пууууу сега за Мента трябва да се отскача до Денонощният  :wOOt3:

Публикувано на

Да се похваля, преди малко повече от 2 часа си взех механичен Gripper от магазинчето в Пловдив и съм много щастлив и доволен от новата придобивка и искам да благодаря на Гигадринкс, че винаги са били много отзивчиви и са ми обяснявали всичко от което се интересувам :victory:

Публикувано на (редактирано)

Да се похваля, преди малко повече от 2 часа си взех механичен Gripper от магазинчето в Пловдив и съм много щастлив и доволен от новата придобивка и искам да благодаря на Гигадринкс, че винаги са били много отзивчиви и са ми обяснявали всичко от което се интересувам :victory:

Отдавна му се каня, особенно в комбинация със Смок Редукс, правени са един за друг с орнаменти, които страшно си отиват. Честито, колега!!!

Редактирано на от stocher
Публикувано на (редактирано)

Хайде като хвалите и ашладисвате ....и аз да се "метна" на тезгяха. Колегата Туто да ни е жив и здрав. Зареди ме с аромати дето едва ли ще успея друг път да си намеря. Особенно добре познатият ни DK-Tab. Направо бях забравил що е да се "напушиш" с електроника. Аромат колеги ...не готов на Деканг. Ама и аз.... цяла седмица са продухах като в пушек машина с него.

Пууууу сега за Мента трябва да се отскача до Денонощният  :wOOt3:

Е от къде аромат на ДК-Таб бе Батко !!!  :wOOt3:  :tongue4:

Едит:Сега ако извадите и ФЦТ....

Редактирано на от Topper

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...