nikidimow Публикувано на 12 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2013 Puf-paf ,заповядай и ти на бира с цаца,и всички колеги когато са в Бургас-да се обаждат :cheers3: :cheers3: Отговор
puf-paf Публикувано на 12 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2013 На бирА... трудна раб'таВиж, ако е на бирИ... То в тази тема - няма как да спамиш Ех, кат се сетя за едно кръчмЕ (long time ago) - Балканчето ли му казваха... Карантийка на корем... и то не на на народни, а на СТУДЕНТСКИ цени Бяхме наели квартира - на една българска мярка (за късо разстояние ) ... и за една седмица - не успяхме да стигнем до плажа ... :cheers: ... и още една малка и ... Отговор
cvet40 Публикувано на 12 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2013 Отма ви черпя няколко виртуални Отговор
puf-paf Публикувано на 12 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2013 Ааааааааа - ние имаме достойнство!!! Ще си платим!!! (виртуално де ) Отговор
west hamm Публикувано на 12 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2013 лелеле колко си ларшшшшшшшшш Отговор
puf-paf Публикувано на 12 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2013 КинЬтЬи да искаш (виртуални де) .... Отговор
west hamm Публикувано на 12 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2013 не не ми вършат работа тия виртуалните ви кинти Пуфи Отговор
puf-paf Публикувано на 12 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2013 Ами.... остават бирите Отговор
west hamm Публикувано на 12 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2013 ми аз пия по каса за тебе незнам Отговор
puf-paf Публикувано на 12 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2013 Питие с "Б" - Бира;Питие с "К" - Каса бира;Питие с "Е" - Евентуално - още дна каса бира Отговор
nikidimow Публикувано на 13 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 13 JЮни, 2013 puf-paf Балканчето имаше много харна карантийка,не съм сигурен дали го има още,беше срещу операта на ъгъла над подлеза.От обикаляне между Сл.бряг и Созопол не ми остава време да сляза от баира в центъра Отговор
puf-paf Публикувано на 13 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 13 JЮни, 2013 Верно, че имаше някакъв подлез... ама кой ти гледа подлези (кара(х)ме ПО СЪЩЕСТВО ) Отговор
west hamm Публикувано на 13 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 13 JЮни, 2013 има ли мръвки Ники да се дигаме към Бургас Отговор
mad-max Публикувано на 13 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 13 JЮни, 2013 Хайде като хвалите и ашладисвате ....и аз да се "метна" на тезгяха. Колегата Туто да ни е жив и здрав. Зареди ме с аромати дето едва ли ще успея друг път да си намеря. Особенно добре познатият ни DK-Tab. Направо бях забравил що е да се "напушиш" с електроника. Аромат колеги ...не готов на Деканг. Ама и аз.... цяла седмица са продухах като в пушек машина с него. Пууууу сега за Мента трябва да се отскача до Денонощният Отговор
never give up Публикувано на 18 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 18 JЮни, 2013 Да се похваля, преди малко повече от 2 часа си взех механичен Gripper от магазинчето в Пловдив и съм много щастлив и доволен от новата придобивка и искам да благодаря на Гигадринкс, че винаги са били много отзивчиви и са ми обяснявали всичко от което се интересувам Отговор
stocher Публикувано на 18 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 18 JЮни, 2013 (редактирано) Да се похваля, преди малко повече от 2 часа си взех механичен Gripper от магазинчето в Пловдив и съм много щастлив и доволен от новата придобивка и искам да благодаря на Гигадринкс, че винаги са били много отзивчиви и са ми обяснявали всичко от което се интересувам Отдавна му се каня, особенно в комбинация със Смок Редукс, правени са един за друг с орнаменти, които страшно си отиват. Честито, колега!!! Редактирано на 18 JЮни, 2013 от stocher Отговор
Topper Публикувано на 18 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 18 JЮни, 2013 (редактирано) Хайде като хвалите и ашладисвате ....и аз да се "метна" на тезгяха. Колегата Туто да ни е жив и здрав. Зареди ме с аромати дето едва ли ще успея друг път да си намеря. Особенно добре познатият ни DK-Tab. Направо бях забравил що е да се "напушиш" с електроника. Аромат колеги ...не готов на Деканг. Ама и аз.... цяла седмица са продухах като в пушек машина с него. Пууууу сега за Мента трябва да се отскача до Денонощният Е от къде аромат на ДК-Таб бе Батко !!! Едит:Сега ако извадите и ФЦТ.... Редактирано на 18 JЮни, 2013 от Topper Отговор
puf-paf Публикувано на 18 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 18 JЮни, 2013 Е от къде аромат на ДК-Таб бе Батко !!! Злоупотреби с Държавния резерв Отговор
Topper Публикувано на 19 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 19 JЮни, 2013 Злоупотреби с Държавния резерв Какъв ти резерв, аз не знам да е имало някога аромати а-ла-Деканг ! Отговор
pioneer 306c Публикувано на 19 JЮни, 2013 Автор Отчет Публикувано на 19 JЮни, 2013 Имало е !!! И даже лично ти ми изпрати линка за тези аромати. Само, че излизаха малко неизгодно и за това не взехме.... Ей да си пиеш "гинкобилобата" редовно Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.