Jump to content
GigaDrinks.com форум

V.Thru/ Vmate на VooPoo


Recommended Posts

Здравейте !
Искам да попитам набързо за мнение за въпросните устройства и може би наличнсот ( виждам че Vmate го има в комплект с Drag X ) .
Като цяло искам да взема на  един авер нещо като за начинаещ , спря аналоговите но навика .... та съм го надъхал за Елктронна 
пробвал е само Joyetech AIO от мен горе долу му хареса а в момента се мъчи с някакви еднодневки , а моят AIO от не използване здаде та не мога да му помогна  .
Тези два модела ми хващат окото така да се каже поне по това което чета и гледам а виждам че им зареждате PODs  , и другото е че искам да го пратя на място където може да си взема всичко течнсоти , консумативи и т.н.т .

Edited by ALIEN
Link to comment
Share on other sites

Здравей!
Странно е, но Voopoo не предлагат VMate подчето отделно и го има само в комплекта с Драг-а. Скоро очакваме V.Thru подовете обаче, които може би ще са по-добрия вариант понеже предлагат някаква базова настройка на мощността, а ползват същите контейнери. В този ценови диапазон обаче се намира и Caliburn G, от който имаме само положителни отзиви към момента и честно казано ми е трудно да дам съвет. 

Ако обаче финансовата част и размера на устройството не са проблем, и търсите нещо наистина качествено, което да си заслужава инвестицията и да върши работа, моя съвет е да погледнете Innokin Kroma Z. Устройството е насочено предимно към MTL изпаряващи, но върши работа и за хора, които предпочитат ихналиране, като разбира се въздуха не е толкова свободен, колкото е при системите, които са насочени изцяло към DL.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...