Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

177 потребители са гласували

1. 1. Продължавате ли да пушите електронни цигари и какво ще правите занапред

• Продължавам на електронни цигари, но смятам да откажа и тях
      7
    • Продължавам на електронни цигари и за сега не смятам да ги отказвам
      156
    • Върнах се на обикновени цигари
      0
    • Върнах се на обикновени, но смятам отново да опитам електронни
      2
    • Пуша и от двата вида
      9
    • Отказах нацяло всички видове цигари
      3

Recommended Posts

Публикувано преди

Знам, че повече потребители, които посещават форума са пушачи на електронни цигари, но предплагам, че ще има хора и от другите групи, които да се включат в гласуването.
Та, какво е положението ви към момента? :)

• Отговори 220
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на (редактирано)

Продължавам на електронни цигари и за сега не смятам да ги отказвам.

Няма стига........има не искам. Че то какво друго остава ? 

Имаше приказка.....-От мъжките удоволствия ми остана само бръсненето...... :wOOt3: вече и електронните изпаряващи устройства 

Абе момчета. Защо продължавате да ги наричате ЦИГАРИ ???? Май скоро нормална цигара не сте виждали как изглежда. Нямат нищо общо да знаете  :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:

Мисля и да въведем нов термин ПЕИУ

П ерсонално

Е лектронно

И зпаряващо

У стройство

Редактирано на от batko32
Публикувано на

То ако трябва да търсим нова терминология, може да погледнем към братята руснаци.

Там отдавна вейпърите помежду си се наричат "цифри" (от цифрови цигари, а не аналогови).

"Цифра" аз да се наричам -

първа радост е за мене ...

:D :D :D

Публикувано на

Чувствам се прекрасно откакто минах на тая версия на самоунищожението и изпитвам огромно удоволствие от тях. Преди по стълбите на 3-я етаж езикът ми вече пляскаше по коленете, а сега си търча като млада коза, макар да не съм вече толкова млада.

И моето тълкувание на версията на Батко за удоволствията - не пия, не ходя по мъже, а ако и откажа цигарите ме сърби между раменете щото ми никнат ангелски крила, ама електронката ме спаси ;)

Публикувано на

И аз продължавам вече почти година само на тях и нямам намерение да се отказвам. Комбинацията хубаво кафе + мод + читав изпарител + домашно забъркана Инавера (или ФА ако има наличен :D ) е страхотна...

Публикувано на

От месец и 20 дни "сецам фазомеро" и съм предоволен. В началото бях с някакво CE-4-5 и хвърлях поглед към обикновените цигари, но не запалвах. А от както съм с Мини Виви даже не ми минава и през главата. (Дано не се приеме като реклама).

off: Тъй като това ми е първо мнение, ще използвам момента - здравейте Колеги! :)

Добре дошъл! :)

Иначе не се притеснявай за рекламата - към момента има само едно Виви, което си струва и го предлагаме само ние... :D

Добре заварил! :)

А получихте ли нова партида, че май аз купих последното от магазина на Одрин и след това навих поне още няколко човека, които са в режим на изчакване?

Редактирано на от Yasen
 Продължавам на електронни цигари и за сега не смятам да ги отказвам

Вече три години и нещо. Първите месеци беше много зле, но тогава просто нямаше читав хардуер. Поне сравнен с днешния си беше пълен боклук. Първият месец едвам устисках с няколко издънки/десетина аналогови/. След това започнах да си модифицирам 901-цата и нещата добиха оптимистичен вид. Преди 2-3 месеца си дръпнах от една пура/да не чувам сексуални намеци/ колкото да се сетя, че това е отвратно творение. И така..както казва колежката си тичкам по стълбите  и тийновете ми дишат прахта. Всичката работа е огън

дали няма да стигна до безникотиново съдържание (започнах с 36 и постепенно (без да си поставям за цел) "слязох" до 12 мг.)

Честно казано, в момента чорбата ти е като таратор без кисело мляко. :yahoo:  Не си струва да сваляш повече. 

Редактирано на от gogo63
Публикувано на

Наскоро за колежка, изпаряваща активно от 3 месеца, при лекарски преглед заключили, че вероятно е непушач, защото дробовете й били чисти. Изключвайки малката вероятност джи пи - то да е било глухо, звучи окуражаващо, нали?

Публикувано на

Съдейки по себе си, няма нужда ДЖипайката да има какъвто и да било слух. Преди дробовете ми свиреха като оркестър съсипани саксофони. Сега никак. И това още след първите 4-5 месеца

Публикувано на

Лично аз се чуствам прекрасно работя тежък труд и сърцето ми се качваше в устата от зор сега си изпарявам и работя без да се задъхвам.Колегата стормгласс знае с какво се занимавам :smoke2:

Публикувано на

Оказа се, че аз съм гласувал както още 26 колега: "Продължавам на електронни цигари и за сега не смятам да ги отказвам".

А по темата...

...Абе момчета. Защо продължавате да ги наричате ЦИГАРИ ???? Май скоро нормална цигара не сте виждали как изглежда. Нямат нищо общо да знаете  :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:

Мисля и да въведем нов термин ПЕИУ

П ерсонално

Е лектронно

И зпаряващо

У стройство

......

За по-лесно бих предложил да се изказва като "ПЕЮ" :wOOt3::dance::wOOt3:

Публикувано на

Ако не бъркам с няколко часа - току-що направих половин година без аналогови.

Изпарявам "плодови" аромати в стил "кафе-сладкарница" и съдържание 2-3мг/мл, по изключение някои по-отлежали супи на 4мг.

Вчера отидох да разгледам новият магазин на никотин.бг на пазара в Дружба 1, София.

За да не излизам с празни ръце взех едни полски капки Дезърт шип 6мг.

Беше ми ужасно силно и гадно .........

Сигурно ще премина полека към чиста база 0.1мг/мл..... :smoke2:  :cheers3:

Публикувано на

Аз съм на година и малко, изпарявам стабилно от 18 до 36, в зависимост от сезона. Основно ВГ. Имах обаче и проблеми с хардуера по едно време, а беше и след морето, та и с парите имах, та тогава изпафках една кутия Кинг и една партия Уинстън. И от време на време като съм прекалял с огнената вода, съм припалвал, но само ментол. Изпарявам само плодови аромати, и RY4. Спестих за 2 автомобила пари и бягам по 20 обиколки на стадиона. (преди и 1 не можех).

Публикувано на

Започна да ме дразни миризма на цигари - вчера близо покрай мен мина една Кака от тези, дето мъжете се обръщат да погледнат, но с цигара в ръка.... дали не ми никнат крилца вече? :o

Публикувано на
дали не ми никнат крилца вече?

Не! Мен аналоговите ме дразнят от поне две години. И става все по-зле. Също така и не пия...Няколко пъти съм се почесвал между плешките и после с надежда  съм се гледал в огледалото. Освен кир  нищо друго не съм виждал. Явно това с крилцата не е толкова лесна работа, колкото го изкарват някоЙ/Аве Цезар, Аве Гого!/  :smoke2:

Публикувано на

...Спестих за 2 автомобила...

И сега какви Хавтомобили караш ^_^

И аз днес, т.е. вчера теглих чертата и констатирах, че за почти нищожния си изпарителски стаж съм изхарчил почти 115лв по-малко от колкото за папироси. Лошото е че тези пари ги нямам заделени във фонд "И аз съм човек", а съм ги дал за нещо друго. Най-вероятно за нафта за маршрутката... <_<

Публикувано на

И сега какви Хавтомобили караш ^_^

И аз днес, т.е. вчера теглих чертата и констатирах, че за почти нищожния си изпарителски стаж съм изхарчил почти 115лв по-малко от колкото за папироси. Лошото е че тези пари ги нямам заделени във фонд "И аз съм човек", а съм ги дал за нещо друго. Най-вероятно за нафта за маршрутката... <_<

За половин година - непохарчено за аналогови около 2000лв, похарчено за електроника и капки се усещаше в началото, докато се оборудвам - сега не ми тежи и не го усещам като разход.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...