Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

177 потребители са гласували

1. 1. Продължавате ли да пушите електронни цигари и какво ще правите занапред

• Продължавам на електронни цигари, но смятам да откажа и тях
      7
    • Продължавам на електронни цигари и за сега не смятам да ги отказвам
      156
    • Върнах се на обикновени цигари
      0
    • Върнах се на обикновени, но смятам отново да опитам електронни
      2
    • Пуша и от двата вида
      9
    • Отказах нацяло всички видове цигари
      3

Recommended Posts

Публикувано на

И сега какви Хавтомобили караш ^_^

И аз днес, т.е. вчера теглих чертата и констатирах, че за почти нищожния си изпарителски стаж съм изхарчил почти 115лв по-малко от колкото за папироси. Лошото е че тези пари ги нямам заделени във фонд "И аз съм човек", а съм ги дал за нещо друго. Най-вероятно за нафта за маршрутката... <_<

Mercedes E-класа и Chrysler Sebring Convertible. Преди да мина на електронни карах един кошник БМВ 725 96г.

• Отговори 220
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на (редактирано)

Хахахах, Жоро, това може да го използваме като реклама на електронни цигари - преди и след. :D

То майтап няма, ама един авер ме пита, абе брат ти като спря цигарите ли си купи тия коли. Викам като минах на електронни :) Кабрио и Мерцедес и повече не искам. Мерцедеса даже си го виждал, Митак :) Сега се набирам на едно Понтиаче Птичка кабрио, ама да видим, трябва да отпадне някой разход, това ще да е жената. Харчи 100 на час ебаси.

Редактирано на от Георги Дяков
Публикувано на

Аз пък е.цигарите ги ползвам за поводи за запознанства...

Бях с жена ми бяхме на "женска разходка" и седнах в един магазин за
обувки докато тя се шляеше из стелажите. Извадих си цигарата и си
дръпнах няколко пъти и едната от засуканите продавач-консултантки се
засили към мен и .... оооо изненада аз не пуша, а изпарявам smiley_emoticons_joint.gif

- Ама Вие пушите е.цигара.... Не са ли вредни?

В същото време към мен се запътиха още две продавачки.

- Може и да са, но не и колкото другите. - отговарям аз.

- На мен ми казаха, че са много по-отровни от обикновените. - продължава да сипе бисери първа.

- Това "казаха" нещо не ми звучи като много достоверна информация. Аз
за себе си знам, че не са вредни. Е със сигурност не са и полезни, но...

След това се заформи един разговор между мен и трите интелигенции, но...
Ако не бях със половинката си бих поканил на среща онази първата (беше
аналогова пушачка) за да и обясня "+" и "-" на изпаряването, но.... май
ме усетиха и ми казаха "Хайде да тръгваме, тук нищо не си харесах..."

Публикувано на

Хе-хе, аз аналоговите ги използвам вместо пръчка - когато малкият не иска да си прибира играчките (примерно), следва: "Сашо, искаш ли да запаля една цигара от тези хвърлените отгоре на шкафа в кухнята?" ...

Винаги помага ;)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано на

За сега се държим за електричките с жената макар че минахме през някой премеждия които се случиха и може би ще продължават да се случват разни други такива,но това не трябва да отказва никого защото посегне ли към аналоговите се погребва сам на дълбоко.Които се бори той печели.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Колеги, да споделя нещо - последните 3 месеца качих около 8-9кг...

Установих го случайно - трябваше да облека "официално" панталонче, дето последно носих около Коледните празници и изведнъж -НЪЦКИ - не можах да го закопчая..... :(

Извадих кантарчето, дето последните двайсетина години все ме показва 78+/- 2кг и .... хоп 87....

Висок съм към 183 и сега към прегърбената ми стойка от много висене на цомпутер се добавя и коремче... :((

Вината не е в електронните цигари, а че смених навиците си на хранене на обед - започнах да ходя в една "долнопробна шкембеджийница", дето цените са на 65% от предишното място, дето хапвах, а качеството е на 250%....

Супа с 4-6 филийки хляб, второ с гарнитура и още някоя филийка, понякога и нещо сладко.... и така...

Аз съм от тези, дето при личният лекар казват "Докторе, болен съм от лакомия - предпишете ми някакви хапчета, ама МНОГОООООООО!"

Ако някой е минал по моят път и е намерил спасение - да помага!

Публикувано на

Бях сигурен , че електронните цигари са вредни - ето , човека го е довело до по-голям апетит , започнал е да усеща вкусовете и да му става по-вкусно , на всичкото отгоре е спестил пари и вместо за аналогови цигари ги дава за храна .... бива ли такава работа  :D

Мога да те посъветвам да не ядеш след 20 часа , да не кажа и по-рано . Яж само плодове примерно , но нищо друго ;) Друг съвет е преди ядене някакъв плод , сочен ако може , да не е банан - примерно ябълка , портокал ;) Спомага по-лесното храносмилане . Шкембето задължително го яж с препекани филийки , причината е , че като е неизпечен хляба става на топка в стомаха и се преработва доста по-трудно ;) 

Публикувано на

Само не казвай и за бирата, че е виновна - поемам си я яко от години и не съм увеличил количествата...

Иначе вчера си купих едно тостерче за в къщи, да усвоявам и стар хляб... аз и пържени картофи ям с хляб от малък - само пица и спагети още не мога да набивам с филийки хляб.... :(

Публикувано на

Stoevmobile, стига си се оплаклвал. При този ръст и зряла възраст, теглото ти е нормално. Просто образуваш коремче.

Съвет: намали наполовина хляба и другите въглехидрати и прави коремни преси. Нищо повече. :cheers3:

Публикувано на

По-лесно ще намаля изпаряването, отколкото хляба... :(

В една-две от любимите ми шкембеджийници предлагат хляб на четвъртинки - една ми е малко - на две леко се озорвам с хубаво шкембе, с достатъчно чесън/оцет/лют пипер...

...Боже, окапах се със слюнки и ще хода да си дояждам нещо след малко.....

Публикувано на

Тогава яж колкото ти се яде, но не поспивай след като се наобядваш, а се разхождай. След работа спортувай (коремните преси са задължителни).

И обърни повече внимание на партньорката, анадънму?

Повече от това не мога да ти помогна. Всичко е в твоите ръце! :thumbsup:

Публикувано на

Ще спестя снимки от работно място....а за с партньорката - ако си с малко дете и нямаш баби/дядовци, не можеш да избягаш от работа, а детето не може да спи без Мама наблизо  - приемам идеи... :D:cheers3:

Публикувано на

Колега Stoevmobile, нали разбираш, че не трябва да те подсещам да популяризираш електронните цигари сред комшийките. :D

Сам трябва да се сетиш. Щом си отговорен човек трябва да те е грижа за тяхното здраве. :thumbsup:

Публикувано на

Относно теглото. След като успях да набия в главата на благоверната след илядо години съвместен живот, че протеините са ключът към нормализиране на теглото съм свалил 15 кила/за около година. Жената повече. Просто измахахме въглехидратите и наблегнахме на мИсотУ. Аз лично пак ям до пукване, ама наблягам на вратните пържоли. Колегата Stormglass дава добър съвет

Публикувано на

Относно теглото. След като успях да набия в главата на благоверната след илядо години съвместен живот, че протеините са ключът към нормализиране на теглото съм свалил 15 кила/за около година. Жената повече. Просто измахахме въглехидратите и наблегнахме на мИсотУ. Аз лично пак ям до пукване, ама наблягам на вратните пържоли. Колегата Stormglass дава добър съвет

Добре бе да го вземат дяволите...как успявате да свалите тегло ??? Аз съм залепен на едни и същи килограми от 5 години. Разликата от преди 7 години и се изразява в един килограм на горе "ама може и да  съм ходил до тоалетна два пъти кат съм се мерил преди 7 години"

• 1 месец по-късно...
Публикувано на (редактирано)

Колеги, аз като един виден фитнес ентусиаст в годините, искате ли да ви направя една проста диетка, с която ще ядете, а ще слабеете? Просто информативно питам, ако има заинтересовани, да я кача? Защо ли  да питам, направо я слагам :)

http://dox.bg/files/dw?a=d8f9cb37c5

Прави се до 4 цикъла само да кажа. След това се почива поне 20 дена. Имам тука един авер 6 месеца вече я кара и е свалил над 18 кг. само лой (тренира и в залата). Тук е леко променена, добавих малко неща, а махнах други, че да може да се яде от повече хора.

Редактирано на от Георги Дяков
Публикувано на

към 9 килца лепнати на коремчето имам :(

Стига си се оплаквал, явно още си малък и продължаваш да растеш. :D

Иначе, ако е възможно, не хапвай половин хляб с две шкембе-чорби една след друга. :D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...