Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

177 потребители са гласували

1. 1. Продължавате ли да пушите електронни цигари и какво ще правите занапред

• Продължавам на електронни цигари, но смятам да откажа и тях
      7
    • Продължавам на електронни цигари и за сега не смятам да ги отказвам
      156
    • Върнах се на обикновени цигари
      0
    • Върнах се на обикновени, но смятам отново да опитам електронни
      2
    • Пуша и от двата вида
      9
    • Отказах нацяло всички видове цигари
      3

Recommended Posts

• Отговори 220
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Януари месец изпарявах ванилия на Лавейп.По едно време започна да ми сладни,горчи в устата.Започнах да пия повече вода.Дойде ми и мисълта за проблем с кръвната захар.Отидох на лекар,направиха ми изследвания и всичко беше в нормите.Спрях ванилията и Лавейп и всичко се оправи.Явно бях раздразнил стомаха.Отделно си ми е проблемен с появата на киселини.Но преди това от тези мисли пропуших отново след едномесечно изпаряване.Сега отново не пуша.И те така.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано на

Колега Stoevmobile, ти започваш да ми приличаш на героя от вица, в който двуметров мъжага влиза в кабинета на доктор-сексолог, смъква си панталона и слипа, гордо се изправя и мълчи.

Доктора казва: - Така като гледам, всичко ви е наред. Даже сте много расов! От какво се оплаквате?

- Не се оплаквам, хваля се!!! :wOOt3: :wOOt3: :wOOt3::cheers3:

Колега Stormglass, малко преди навършването на четвъртата година от спирането на аналоговите установих, че от натрупаните 95-96 килограма мърдане нагоре/надолу с 1-2 кила се дължат само на преяждане или на нередовна дефекация (голяма нужда).

За периода с изпаряването качих около 18 килограма, ДжиПи-то, дето виждам все по-рядко, не ме позна последният път, усети се кой съм когато ми въведе ЕГН-то в компютъра ..

Тежа на мястото си, жената и детето си ме харесват, останалите свикнаха.

Имам проблем със служебните си задължения, когато се налага да влизам в ограничени пространства през тесни люкове, както и в личната си хигиена - когато си режа ноктите на краката..., лично мнение - по-добре дебел и готин, отколкото слаб и смърдящ на цигари.. Боже, като си спомня само как пръстите ми на ръката с която пушех бяха оцветени от цигарите... по над 50 на ден... 

Айде стига, че много се разписах...  :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:

Някой да има наблюдения дали се качва кръвната захар от електричките? Има логика при продължително изпаряване да окаже влияние.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Сигурно си е индивидуално - това са ми последните изследвания, преди половин година бях малко извън нормата....

a364c418c6744d238290d6a88f7b06c3.png

Публикувано на

При мен изпаряването не оказва никакво значение на килограмите. Изпярявах няколко години, като през тези години бях около 80кг. - преди това не съм пушил цигари никога. 2013-та година започнах по-сериозно във фитнес залата (преди това също съм я посещавал, но най-активно е било в периода 2006-2008-ма) и до 2014-та, благодарение на режима, който си бях наложил стигнах 87 килограма. След като спрях тренировките 2014 (заради работата, детето и други ангажименти), до сега съм свалил 9 килограма, като в момента съм 78кг. - без диети, без спорт, без нищо. Честно казано, в момента не се чувствам особено комфортно с тези килограми, въпреки че са подходящи за ръста ми и най-вероятно скоро отново ще започна да тренирам и ще опитам да си наложа някакъв режим, за да кача няколко кила, стига да успея да открадна малко време разбира се...

Според мен електронните цигари не оказват никакво влияние на метаболизма, а това, което влияе е спирането на цигарите - мисля, че е едно и също дали човек ще ги спре изведнъж или ще ги замени с електронни цигари. Качването/свалянето е въпрос на метаболизъм и хранителен режим или по-точно, какво се яде. Също така, напрежението си оказва влияние по различен начин - някои ядат повече в следствие на стреса, а други обратно (както при мен).

Публикувано на

Ти си моята порода, пък и спорта си оказва влияние. Пък стреса....може и да сваляш рязко, аз съм стигал до 10кг за 40 дни.Но че се пълнее, като се спрат цигарите е просто тъпо извинение на пушач. Включително сетра ми!

Sent from my GRACE using Tapatalk

Публикувано на

При всеки е различно. Аз като спрях изведнъж цигарите, от 2 кутии на 0, и 3 дена нищо не ядох....просто никакъв апетит.

После за 2-3 седмици всичко си влвзе в норма както си е било преди

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• 5 месеци по-късно...
Публикувано на

За две седмици два пъти ми се случи гласа ми да става дрезгав и да имам нещо като хрипове. Първия път помислих че съм настинал ,но ми мина за часове. След няколко дни пак се случи и пак така отмина,което ме навежда на мисълта че може да е от електронната цигара нещо...Вече месец и половина не съм палил аналогова- дефакто от първия момент в който взех електричката. На някой да му се е случвало ?

Публикувано на (редактирано)

Може дробовете ти да се прочистват от натрупаните боклуци в тях. Според мен това е причината за хриповете.
При мен например, ми се появяваха ( и все още понякога) едни червени пъпки. Помислих, че е алергия към PG или непоносимост към ароматите, но след консултация с дерматолог, се оказа че тези пъпки са в резултат на прочистване на организма от много натрупани токсини.
При теб явно с хрипове се проявява това прочистване.

Редактирано на от Br0k3n
Публикувано на

А пък аз като усетя, че настивам и засилвам ментата, като даже започвам да я пуша на дропка, която по принцип не ми е любим изпарител, ама дава повече пара. И вече май няколко пъти се разминавам тази зима от по-сериозно разболяване.

Публикувано на
На 12.01.2017 г. at 15:23, drkk89 написа:

За две седмици два пъти ми се случи гласа ми да става дрезгав и да имам нещо като хрипове. Първия път помислих че съм настинал ,но ми мина за часове. След няколко дни пак се случи и пак така отмина,което ме навежда на мисълта че може да е от електронната цигара нещо...Вече месец и половина не съм палил аналогова- дефакто от първия момент в който взех електричката. На някой да му се е случвало ?

Според мен някой аромат те дразни и на мен ми се случва с цитрусите и кремчетата ако не са dx

Публикувано на

Или просто ти засъхва много устата и лигавицата. Пробвай следващия път да изпиеш веднага 1-2 чаши вода, На мен ми се е случвало и обикновено така ми минава или от самосебе си Хриповете вече е каквото казват по-горе колегите ;)

Публикувано на

Това с дрезгавината и на мен ми се случва, мисля че не е нищо страшно.
А пробвали ли сте да говорите докато имате пара в дробовете?[emoji23] Тъй като парата е доста по-тежка от въздуха, гласът ви става по-нисък и смешен - обратното на хелий.

Изпратено от моят LG-D802 с помощта на Tapatalk

• 5 месеци по-късно...
  • 2 години по-късно...
Публикувано на (редактирано)
На 30.06.2019 г. at 14:12, fu4ko написа:

Здравейте! Доста одавна не съм влизал тук. Да се похваля че все още не употребявам никакви цигари. 

Нормално, аз откакто започнах да изпарявам активно, спрях да пуша - вече над 2 години. Приключих с тая смрад за винаги.

Редактирано на от haiku

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...