Venis Posted June 17, 2021 Report Share Posted June 17, 2021 Бихте ли ми препоръчали необслужваем изпарител MTL? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Posted June 18, 2021 Report Share Posted June 18, 2021 Здравейте! Ако нямате ограничение в ширината на мода, мога да препоръчвам Innokin Zlide 4ml, който е 24мм ширина, но ако мода има някакво ограничение, което да изисква изпарител до 22мм, то бих препоръчал Aspire Nautilus 2S. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venis Posted June 18, 2021 Author Report Share Posted June 18, 2021 Благодаря поръчах Innokin Zlide 4ml . Мода ми е Joytech eVic-VTC Mini. А това добро ли е и стаа ли за моя мод? - Innokin Kroma Z Pod Cartridge 4.5ml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Posted June 18, 2021 Report Share Posted June 18, 2021 На VTC Mini изпарителя леко ще надстърча - мода е 22мм, а изпарителя е 24. Ще имаш по един милиметър от двете страни, където изпарителя ще е по-широк от мода. Но това е визуално - ако не те притеснява, устройството е чудесно за този изпарител. Виж само изпарителните глави в комплекта, понеже са две различни и ще трябва да настроиш устройството на различна мощност според всяка глава. Kroma - Z контейнера не е съвместим с твоето устройство. Става единствено за Kroma - Z електронните цигари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venis Posted June 19, 2021 Author Report Share Posted June 19, 2021 Тези милиметри не ме притесняват по важното е да ми върши работа за да не паля аналогови Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Posted July 19, 2021 Report Share Posted July 19, 2021 On 7/18/2021 at 12:51 PM, Samael said: На Voopoo Drag X 4.5ml 80w става ли този Innokin Zlide с преходник? Да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoevmobile Posted February 10 Report Share Posted February 10 Митко, кога се очакват от тези на 1.6 ома? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Posted February 12 Report Share Posted February 12 Предполагам около 2 до 3 седмици. Тази седмица ще правим поръчка. Има и нов вид, който евентуално да пробваш - 0.6 Duoprime. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoevmobile Posted February 12 Report Share Posted February 12 Свикнал съм с 1.6 от години. Ще се опитам да изкарам на резерви, ако не успея - ще взема с по-ниски омове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoevmobile Posted March 8 Report Share Posted March 8 Митко, добри новини - има ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Posted March 16 Report Share Posted March 16 Пътуват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts