Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на (редактирано)

Topper , нямам представа колко струва такава услуга, дойде ми на акъла задари причините които споделих. И от сайтовете на хипермаркетите за черна и бяла техника.

Редактирано на от Shtur4o
Публикувано на

Предложение за магазина ( на ул. Д. Хаджикоцев в София, вероятно и другите). Моля, поставете пост-терминали за картови разплащания. Ако ги имаше, щях да съм похарчил доста повече. Случва се да отида за нещо малко и да видя, че е пристигнало и нещо друго, но в момента нямам кеш в портфеила. И понеже все бързам, нямам време да ходя до мола отсреща, да търся банкомат, да тегля и да се връщам. Малко, но според мен, важно улеснение за клиентите, което би повлияло добре и на оборота.

Публикувано на

Тези дни като че ли се смени шрифта или големината му в онлайн шопа - на течностите основно забелязах. Това новото е по-слабо четимо и някак си не добре за окото. Лично мнение.

Публикувано на

Предложение за магазина ( на ул. Д. Хаджикоцев в София, вероятно и другите). Моля, поставете пост-терминали за картови разплащания. Ако ги имаше, щях да съм похарчил доста повече. Случва се да отида за нещо малко и да видя, че е пристигнало и нещо друго, но в момента нямам кеш в портфеила. И понеже все бързам, нямам време да ходя до мола отсреща, да търся банкомат, да тегля и да се връщам. Малко, но според мен, важно улеснение за клиентите, което би повлияло добре и на оборота.

И аз го подкрепям! Всеки пък като отида трябва да търся банкомат преди това...

В магазина на Одрин вече е наличен постерминал, а в магазина на Хаджикоцев до 1-2 дни.

Бих Ви предложил да махнете темата "Наличности" от раздела "Общи приказки". Мисля, че мястото и не е там. Според мен е по-добре да се намира в раздел "Новини".

Готово.

Тези дни като че ли се смени шрифта или големината му в онлайн шопа - на течностите основно забелязах. Това новото е по-слабо четимо и някак си не добре за окото. Лично мнение.

Може ли да посочиш конкретен продукт?

Публикувано на

Такъв ли е бил винаги използвания шрифт или проблема е при мен в задклавиатурното устройство. Като че ли преди десетина дни беше по друг и по-четим поне според мен. Не че това е болка за умиране......

5841617T.jpg

Публикувано на

Постерминали - налични. :D

Такъв ли е бил винаги използвания шрифт или проблема е при мен в задклавиатурното устройство. Като че ли преди десетина дни беше по друг и по-четим поне според мен. Не че това е болка за умиране......

Може би колегата sithius има предвид това:

http://web.archive.org/web/20120530140342/http://www.gigadrinks.com/category/309/10ml.html

Fixed. :) Ако шрифта ви е малък - ще го увеличим.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано на

Към администратора и/или модератора на форума. 

Колеги ще е добре да се отвори нова тема "Батерии и зарядни устройства" където да има поле за дискусии и препоръки. А защо не и на ревю-та. Вярно , че всеки си гледа от неговата камбанария но според мен ще е полезна тема. Точно къде да бъде евентуално направена оставям на вас.

:cheers3:

• 1 месец по-късно...
Публикувано на

Защо обикновен потребител като мен не може да пише в темата Наличности?

И НЕобикновен не може :) Предполага се , че темата ще се ползва като информационна. Демек Администратор и/или модератор ще пишат какво ново е в наличност. Иначе темата може да се получи безкрайно голяма с повтарящи се въпроси и съответно отговори.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Имам предложение да се направи секция "ПРОБЛЕМИ" към раздела електронните цигари.Пинната "закарфичена" по възможност. Въпросите започват да се повтарят. Според мен ще е добре всички "дертове" с техните решения да са в една конкретна тема а не да се рови из форума. Оказва се , че е по-лесно да се пуска нова тема със стар проблем отколкото да се потърси дали е питано по същият въпрос и преди.

Благодаря :)

Публикувано на

От опит ще ви подготвя , че дори да се пинне , сложи да изкача при всяко влизане като първа - пак ще има хора които ще си пуснат нова тема или ще питат в друга подобна ;) 

Публикувано на

batko32, добър съвет, но когато темите започнат да стават по-обемисти, отново ще започнат да се отварят нови, така че не виждам смисъл. Друг вариант е модераторите да следят решаването на конкретни проблеми и да пускат препратки към конкретния отговор на даден въпрос директно в първото мнение, но това си е бая занимавка... :)

Публикувано на

batko32, добър съвет, но когато темите започнат да стават по-обемисти, отново ще започнат да се отварят нови, така че не виждам смисъл. Друг вариант е модераторите да следят решаването на конкретни проблеми и да пускат препратки към конкретния отговор на даден въпрос директно в първото мнение, но това си е бая занимавка... :)

Ами.....дупе да им е яко на модераторите :D :D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...