Shtur4o Публикувано на 27 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 27 Януари, 2013 (редактирано) Topper , нямам представа колко струва такава услуга, дойде ми на акъла задари причините които споделих. И от сайтовете на хипермаркетите за черна и бяла техника. Редактирано на 27 Януари, 2013 от Shtur4o Отговор
NiOOH Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 Предложение за магазина ( на ул. Д. Хаджикоцев в София, вероятно и другите). Моля, поставете пост-терминали за картови разплащания. Ако ги имаше, щях да съм похарчил доста повече. Случва се да отида за нещо малко и да видя, че е пристигнало и нещо друго, но в момента нямам кеш в портфеила. И понеже все бързам, нямам време да ходя до мола отсреща, да търся банкомат, да тегля и да се връщам. Малко, но според мен, важно улеснение за клиентите, което би повлияло добре и на оборота. Отговор
Димитър Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 Да, прави си. Това е нещо, което трябваше отдавна да сме направили. Отговор
Elinos Публикувано на 5 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 5 Февруари, 2013 И аз го подкрепям! Всеки пък като отида трябва да търся банкомат преди това... Отговор
зенит-е Публикувано на 6 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 6 Февруари, 2013 Бих Ви предложил да махнете темата "Наличности" от раздела "Общи приказки". Мисля, че мястото и не е там. Според мен е по-добре да се намира в раздел "Новини". Отговор
sithius Публикувано на 6 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 6 Февруари, 2013 Тези дни като че ли се смени шрифта или големината му в онлайн шопа - на течностите основно забелязах. Това новото е по-слабо четимо и някак си не добре за окото. Лично мнение. Отговор
Димитър Публикувано на 6 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 6 Февруари, 2013 Предложение за магазина ( на ул. Д. Хаджикоцев в София, вероятно и другите). Моля, поставете пост-терминали за картови разплащания. Ако ги имаше, щях да съм похарчил доста повече. Случва се да отида за нещо малко и да видя, че е пристигнало и нещо друго, но в момента нямам кеш в портфеила. И понеже все бързам, нямам време да ходя до мола отсреща, да търся банкомат, да тегля и да се връщам. Малко, но според мен, важно улеснение за клиентите, което би повлияло добре и на оборота. И аз го подкрепям! Всеки пък като отида трябва да търся банкомат преди това... В магазина на Одрин вече е наличен постерминал, а в магазина на Хаджикоцев до 1-2 дни. Бих Ви предложил да махнете темата "Наличности" от раздела "Общи приказки". Мисля, че мястото и не е там. Според мен е по-добре да се намира в раздел "Новини". Готово. Тези дни като че ли се смени шрифта или големината му в онлайн шопа - на течностите основно забелязах. Това новото е по-слабо четимо и някак си не добре за окото. Лично мнение. Може ли да посочиш конкретен продукт? Отговор
sithius Публикувано на 7 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 7 Февруари, 2013 Такъв ли е бил винаги използвания шрифт или проблема е при мен в задклавиатурното устройство. Като че ли преди десетина дни беше по друг и по-четим поне според мен. Не че това е болка за умиране...... Отговор
Димитър Публикувано на 7 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 7 Февруари, 2013 Тук ме хвана неподготвен. Принципно главната страница винаги е била такава, виж, за останалите не мога да си спомня... Отговор
Mitazi Публикувано на 8 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 8 Февруари, 2013 Може би колегата sithius има предвид това: http://web.archive.org/web/20120530140342/http://www.gigadrinks.com/category/309/10ml.html Отговор
sithius Публикувано на 8 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 8 Февруари, 2013 Може би колегата sithius има предвид това: http://web.archive.org/web/20120530140342/http://www.gigadrinks.com/category/309/10ml.html А точно, знаех си че очите не ми играят номера, въпреки цайсите.... Отговор
Topper Публикувано на 8 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 8 Февруари, 2013 Мдаа, от пробване на теми е бегал някой шрифт Е не е болка за умиране, въпроса е да грее бутона Поръчай Отговор
Димитър Публикувано на 8 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 8 Февруари, 2013 Предложение за магазина ( на ул. Д. Хаджикоцев в София, вероятно и другите). Моля, поставете пост-терминали за картови разплащания. Ако ги имаше, щях да съм похарчил доста повече. Случва се да отида за нещо малко и да видя, че е пристигнало и нещо друго, но в момента нямам кеш в портфеила. И понеже все бързам, нямам време да ходя до мола отсреща, да търся банкомат, да тегля и да се връщам. Малко, но според мен, важно улеснение за клиентите, което би повлияло добре и на оборота. Постерминали - налични. Такъв ли е бил винаги използвания шрифт или проблема е при мен в задклавиатурното устройство. Като че ли преди десетина дни беше по друг и по-четим поне според мен. Не че това е болка за умиране...... Може би колегата sithius има предвид това: http://web.archive.org/web/20120530140342/http://www.gigadrinks.com/category/309/10ml.html Fixed. Ако шрифта ви е малък - ще го увеличим. Отговор
NiOOH Публикувано на 9 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2013 Eто на това му се вика бърза реакция, бравос от мен! При следващото пазаруване ще се възползвам от възможността за картово плащане. Отговор
mad-max Публикувано на 25 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 25 Февруари, 2013 Към администратора и/или модератора на форума. Колеги ще е добре да се отвори нова тема "Батерии и зарядни устройства" където да има поле за дискусии и препоръки. А защо не и на ревю-та. Вярно , че всеки си гледа от неговата камбанария но според мен ще е полезна тема. Точно къде да бъде евентуално направена оставям на вас. Отговор
sithius Публикувано на 25 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 25 Февруари, 2013 Твърдо за "ревюта". Подкрепям идеята. Отговор
зенит-е Публикувано на 27 Март, 2013 Отчет Публикувано на 27 Март, 2013 Защо обикновен потребител като мен не може да пише в темата Наличности? Отговор
mad-max Публикувано на 27 Март, 2013 Отчет Публикувано на 27 Март, 2013 Защо обикновен потребител като мен не може да пише в темата Наличности? И НЕобикновен не може Предполага се , че темата ще се ползва като информационна. Демек Администратор и/или модератор ще пишат какво ново е в наличност. Иначе темата може да се получи безкрайно голяма с повтарящи се въпроси и съответно отговори. Отговор
Mitazi Публикувано на 27 Март, 2013 Отчет Публикувано на 27 Март, 2013 зенит-е, може да пуснеш една тема "Наличности" в този раздел и пак да си питаме питанките Отговор
Димитър Публикувано на 27 Март, 2013 Отчет Публикувано на 27 Март, 2013 Хахахахаха, съжалявам, грешакта е моя - прехвърлил съм темата в раздел, където не може да се публикува. Отговор
mad-max Публикувано на 6 Април, 2013 Отчет Публикувано на 6 Април, 2013 Имам предложение да се направи секция "ПРОБЛЕМИ" към раздела електронните цигари.Пинната "закарфичена" по възможност. Въпросите започват да се повтарят. Според мен ще е добре всички "дертове" с техните решения да са в една конкретна тема а не да се рови из форума. Оказва се , че е по-лесно да се пуска нова тема със стар проблем отколкото да се потърси дали е питано по същият въпрос и преди. Благодаря Отговор
Tino Публикувано на 6 Април, 2013 Отчет Публикувано на 6 Април, 2013 От опит ще ви подготвя , че дори да се пинне , сложи да изкача при всяко влизане като първа - пак ще има хора които ще си пуснат нова тема или ще питат в друга подобна Отговор
Димитър Публикувано на 7 Април, 2013 Отчет Публикувано на 7 Април, 2013 batko32, добър съвет, но когато темите започнат да стават по-обемисти, отново ще започнат да се отварят нови, така че не виждам смисъл. Друг вариант е модераторите да следят решаването на конкретни проблеми и да пускат препратки към конкретния отговор на даден въпрос директно в първото мнение, но това си е бая занимавка... Отговор
mad-max Публикувано на 7 Април, 2013 Отчет Публикувано на 7 Април, 2013 batko32, добър съвет, но когато темите започнат да стават по-обемисти, отново ще започнат да се отварят нови, така че не виждам смисъл. Друг вариант е модераторите да следят решаването на конкретни проблеми и да пускат препратки към конкретния отговор на даден въпрос директно в първото мнение, но това си е бая занимавка... Ами.....дупе да им е яко на модераторите :D Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.