rebelhearth Публикувано на 21 Януари, 2017 Отчет Публикувано на 21 Януари, 2017 И аз да попитам калъфчета силиконови за realeux Отговор
kris86 Публикувано на 19 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 19 Февруари, 2017 На 21.01.2017 г. at 18:32, rebelhearth написа: И аз да попитам калъфчета силиконови за realeux Аз да попитам Noisy Cricket 2 дали предвиждате да заредите в магазина, че много ме сърбят ръцете. Тука никой не ни отрази с колегата.......... Отговор
Димитър Публикувано на 19 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 19 Февруари, 2017 Трябва да погледна, какви с какви характеристики е Cricket-a, защото ми се иска да започнем да ограничаваме механиките покрай зачестилите случаи на вентилирали батерии. Мисля, че този имаше вградена защита и ако не се бъркам, най-вероятно скоро ще го поръчаме. Силиконови калъфи за Релю може би ще има - ще разгледам вариантите и най-вероятно със следващата поръчка ще ги заредим. Отговор
kris86 Публикувано на 19 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 19 Февруари, 2017 Жалко че малко късно ще проверявате, но си струва покупката. Механика е силно казано май, но да.... Има всички нужни защити. Говорим за версия 2. Вземайки в предвид нашия манталитет,не знам какво ще е търсенето,но аз бих си запазил един. П. П. То май ще се онаже, че е по-добре да се пусне анкета и според резултатите от нея да се поръчат съответните бройки. Отговор
Topper Публикувано на 20 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 20 Февруари, 2017 С тази разлика, че производителя/дистрибутора има MOQ и няма много избор колко да се вземат. А за китайците MOQ минимума най-често е 30-50-100 бр. Отговор
tbk515 Публикувано на 25 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 25 Февруари, 2017 Ще предлагате ли SMOK AL85 85W http://www.smoktech.com/kit/al85 ? Отговор
elfar Публикувано на 27 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 27 Февруари, 2017 Здравейте, искам да попитам смятате ли да поръчвате мода H-Cigar VT 75 NANO Благодаря Отговор
kris86 Публикувано на 3 Март, 2017 Отчет Публикувано на 3 Март, 2017 Аз имам въпрос. За кангър купти има ли някакъв накраиник или нещо подобно с което да ползвам куптито с др. испарител. Мисля че някъде съм виждал но тогава не му обърнах внимание. Отговор
Димитър Публикувано на 3 Март, 2017 Отчет Публикувано на 3 Март, 2017 Има такива адаптори, да - http://vaporfan.com/product/cupti-adaptor/ Честно казано обаче, не съм сигурен дали и ако, кога ще имаме такива... Отговор
zatoychi Публикувано на 5 Март, 2017 Отчет Публикувано на 5 Март, 2017 Искам а питам ,гледам и при по-горен пост колега също се интересува ще вкарате ли H-Cigar VT 75 NANO? Благодаря предварително ,ако дадете отговор. Отговор
elfar Публикувано на 15 Март, 2017 Отчет Публикувано на 15 Март, 2017 (редактирано) Не намирам никъде в магазините ви нихром 0,32 това временно ли е или е завинаги Благодаря Редактирано на 15 Март, 2017 от elfar Отговор
Димитър Публикувано на 16 Март, 2017 Отчет Публикувано на 16 Март, 2017 Временно е. В онлайн магазина вече е наличен. Отговор
elfar Публикувано на 17 Март, 2017 Отчет Публикувано на 17 Март, 2017 Преди 16 часа, Димитър написа: Временно е. В онлайн магазина вече е наличен. Надявам се и в магазините в София да заредите. Отговор
Topper Публикувано на 14 Август, 2017 Отчет Публикувано на 14 Август, 2017 От няколко седмици има проблме с Tapa talk ? Отговор
Димитър Публикувано на 15 Август, 2017 Отчет Публикувано на 15 Август, 2017 Ще проверя - имаше няколко нови версии на форума, които сме качили и най-вероятно не е съвместимо приложението с тях. Ще го обновим днес. Edit: Би трябвало да е готово. Отговор
Topper Публикувано на 16 Август, 2017 Отчет Публикувано на 16 Август, 2017 Благодаря за адекватната реакция, всичко е ОК. Отговор
Soupel Публикувано на 8 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 8 Октомври, 2017 Здравейте, имам един един въпрос: Възнамерявате ли да зареждате новия 25мм Кайфун, когато братята китайци пуснат копие за страните членки на Европейския съюз с по-ниска покупателна способност? Става дума за това: http://shop.svoemesto.de/atomizer/kayfun-5squered-accessories Отговор
Димитър Публикувано на 11 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 11 Октомври, 2017 Здрасти, да, имаме намерение да пуснем и двата - Прайма и новата 5-ца. Отговор
Soupel Публикувано на 11 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 11 Октомври, 2017 Супер, тогава ще чакам. А някаква идея вече на кой производител ще е?Sent from my LG-D855 using Tapatalk Отговор
Димитър Публикувано на 11 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 11 Октомври, 2017 Със сигурност няма да е на Tobeco, понеже ни информираха, че са спрели да произвеждат клонинги. За другите все още не мога да кажа. Отговор
spider Публикувано на 22 Ноември, 2017 Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2017 Здравейте. Да попитам предвиждат ли се някакви намаления тази седмица? Тъй като гледам в редит много сайтове тази седмица правят традиционните намаления за годината. Отговор
Димитър Публикувано на 22 Ноември, 2017 Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2017 Здравей, най-вероятно ние няма да правим такова нещо, като не ми се навлиза в подробности относно това си виждане, но може да погледнеш тази директория, в която винаги можеш да намериш актуални и реални намаления: http://gigadrinks.com/category/429/promotsii.html Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.