Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

• 4 седмици по-късно...
Публикувано на
На 21.01.2017 г. at 18:32, rebelhearth написа:

И аз да попитам калъфчета силиконови за realeux

Аз да попитам Noisy Cricket 2 дали предвиждате да заредите в магазина, че много ме сърбят ръцете. 

Тука никой не ни отрази с колегата..........

Публикувано на

Трябва да погледна, какви с какви характеристики е Cricket-a, защото ми се иска да започнем да ограничаваме механиките покрай зачестилите случаи на вентилирали батерии. Мисля, че този имаше вградена защита и ако не се бъркам, най-вероятно скоро ще го поръчаме.

Силиконови калъфи за Релю може би ще има - ще разгледам вариантите и най-вероятно със следващата поръчка ще ги заредим.

Публикувано на

Жалко че малко късно ще проверявате, но си струва покупката. Механика е силно казано май, но да.... Има всички нужни защити. Говорим за версия 2. Вземайки в предвид нашия манталитет,не знам какво ще е търсенето,но аз бих си запазил един. 

П. П. То май ще се онаже, че е по-добре да се пусне анкета и според резултатите от нея да се поръчат съответните бройки. 

Публикувано на

Аз имам въпрос. 

За кангър купти има ли някакъв накраиник или нещо подобно с което да ползвам куптито с др. испарител. Мисля че някъде съм виждал но тогава не му обърнах внимание.

• 2 седмици по-късно...
  • 4 месеци по-късно...
  • 1 месец по-късно...
Публикувано на

Здравейте,

имам един един въпрос: Възнамерявате ли да зареждате новия 25мм Кайфун, когато братята китайци пуснат копие за страните членки на Европейския съюз с по-ниска покупателна способност?

Става дума за това:

http://shop.svoemesto.de/atomizer/kayfun-5squered-accessories

• 1 месец по-късно...
Публикувано на

Здравейте. Да попитам предвиждат ли се някакви намаления тази седмица? Тъй като гледам в редит много сайтове тази седмица правят традиционните намаления за годината.

Публикувано на

Здравей,
най-вероятно ние няма да правим такова нещо, като не ми се навлиза в подробности относно това си виждане, но може да погледнеш тази директория, в която винаги можеш да намериш актуални и реални намаления: http://gigadrinks.com/category/429/promotsii.html

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...