Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Искам да си купя електронна цигара , но се опасявам от това да не се разтече в хоризонтално положение ? Имам в предвид да я сложа най спокойно в джоба или в чантата си. Бихте ли ми помогнали с решението или ме посъветвайте какво да взема

Публикувано на

Здравейте! От тази гледна точка няма да имате притеснения. Цигарата може да се разтече при определени условия, но не зависи от това как ще е поставена. Ако няма да се ползва дълъг период от време, е по-добре да се изпразни течността или да се махне контейнера.

Колкото до самата цигара - трудно е да се препоръча така. Има много зависимости, които определят правилната цигара за конкретния потребител - пушите ли цигари, колко, какви, имате ли изисквания за форма, дизайн, цена... Най-добре е да се направи консултация по телефон, за да може да се обясни подробно.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...