Надя Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Искам да си купя електронна цигара , но се опасявам от това да не се разтече в хоризонтално положение ? Имам в предвид да я сложа най спокойно в джоба или в чантата си. Бихте ли ми помогнали с решението или ме посъветвайте какво да взема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 Здравейте! От тази гледна точка няма да имате притеснения. Цигарата може да се разтече при определени условия, но не зависи от това как ще е поставена. Ако няма да се ползва дълъг период от време, е по-добре да се изпразни течността или да се махне контейнера. Колкото до самата цигара - трудно е да се препоръча така. Има много зависимости, които определят правилната цигара за конкретния потребител - пушите ли цигари, колко, какви, имате ли изисквания за форма, дизайн, цена... Най-добре е да се направи консултация по телефон, за да може да се обясни подробно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts