Jump to content
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Привет,

От няколко месеца изпарявам и вече не мога да си представя как съм пушил :) Бъркам си разстворите сам и действам на принципа проба-грешка. Горе долу съм нацелил правилната комбинация, но имам нужда от малко помощ. Разстворите ми стават малко по-сладки от желаното. VG или PG да преобладава за да не сме толкова сладък крайния продукт? След всички опитани вскусове, за сега най-ми допада Cherry. Искам обаче да си харесам и различен от плодовия, да е ароматен, но по-на тютюн да бие. Толкова са много, че наистина не мога да попадна на някой, който да ми хареса. Моля ви за съвет.

Това е най-трудния въпрос от всички - ароматите. Всичко е строго индивидуално и е трудно да се даде съвет. Ако черешата ти харесва и имаш някакъв тютюнев аромат под ръка, можеш да пробваш с микс между двата. Почни първоначално със съотношение 1:1 от двата аромата и виж дали ти допада. Ако някой от тях доминира прекалено много, пробвай да добавиш повече аромат от другия. :)

• 1 month later...
On 9/19/2022 at 9:37 PM, Yavor Pavlov said:

Привет,

От няколко месеца изпарявам и вече не мога да си представя как съм пушил :) Бъркам си разстворите сам и действам на принципа проба-грешка. Горе долу съм нацелил правилната комбинация, но имам нужда от малко помощ. Разстворите ми стават малко по-сладки от желаното. VG или PG да преобладава за да не сме толкова сладък крайния продукт? След всички опитани вскусове, за сега най-ми допада Cherry. Искам обаче да си харесам и различен от плодовия, да е ароматен, но по-на тютюн да бие. Толкова са много, че наистина не мога да попадна на някой, който да ми хареса. Моля ви за съвет.

Аз минах вече 10+години на 15ти Август.... :)

Одъртяхме с някои от Колегите тук.... 

• 2 months later...

За съжаление все още не съм чувал за такъв аромат. Ако трябва да съм честен, едва ли и ще се появи. Тютюна Клан от години не е това, което е бил някога и се съмнявам, че някой вече помни на какво точно е имал мирис оригиналния.