Jump to content
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Здравейте,
това е малко особен въпрос, но ето няколко примерни, които според мен са подходящи и ще си паснат като размер с това устройство. Предполагам, че предпочитате такива със стегнато дърпане, подобно като усещане на това от нормална цигара (MTL).

ThunderHead Creations Tauren Elite Pro MTL RTA Atomizer 2ml

Vapefly Alberich MTL RTA Atomizer 4ml

Vapefly Galaxies MTL RTA 3ml

 

Link to comment
Share on other sites

Много благодаря...а отделно има ли такъв атомайзер с обслужваеми и необслужваеми изпарители?Може би не зададох въпроса правилно...проблема ми е в изпарителя в комплекта Tron S...няма вкус и пара достатъчно?

Edited by stenchok
Link to comment
Share on other sites

Според мен няма качествени изпарители, които да разполагат с вариант за обслужваема и необслужваема глава. Трон-С е изпарител от по-старите поколения и главите, с които работи не са особено читави спрямо днешните стандарти. Може би трябва да пробвате нещо по-качествено. Примерно Innokin Zenith II (малко по-широк е от устройството Ви, но ще работи). Изпарителя няма обслужваеми глави, но вкуса от него е много добър. Вариант за по-тесен изпарител, който да не надстърча от мода е Innokin Zlide 2ml, който ползва същите глави, но събира по-малко течност.

Link to comment
Share on other sites

Здравейте Димитър...взех Innokin Zlide 4мл.В една тема четох че няма проблем че надстърча на Evic.Въпроса ми е какъв метал са изпарителите и на какъв режим се ползват на Vtc mini?

Link to comment
Share on other sites

Обикновено изпарителната част (намотката) е стомана. Моя съвет е да се придържате към стандартния режим (мощност или VW), където може да се настройва по мощност (ватове). Вижте коя глава е монтирана в изпарителя и настройте устройството да е някъде около или малко над средата на препоръчителния диапазон. Ако пише 10-15 вата, задайте на устройството 13 вата.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...