Evgeniya Vitanova Публикувано преди 17 Ноември Отчет Публикувано преди 17 Ноември Здравейте, необходима ми е нова батерия за Oby aspire kid pot, изпрах я в пералнята... Виждам, че е капсулована, но съм готова да я ,,вържа", стига да имате батерия с необходимите параметри. След дълго проучване, все още не съм сигурна колко вата и колко mAh. Дължината е 3.5 см, цилиндрична, без надписи. Отговор
Димитър Публикувано на 19 Ноември Отчет Публикувано на 19 Ноември Здравейте, в този случай не си заслужава ремонт. Според мен не е проблем батерията, а електрониката. Водата е повредила елементи по платката и при всички положения, ще трябва първо тя да се ремонтира. Такова интервенция, ако изобщо е възможна, защото не се знае дали ще има подходящи чипове за подмяна, ще е 20+ лева. Ако и батерията е повредена (малко вероятно), ще трябва да се смени и тя. Такъв елемент е около 15-тина лева, но много трудно се намира. При положение, че ново устройство с контейнера е около 30лв, сама може да прецените, че не си заслужава изобщо да се мисли за ремонт. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.