Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Здравейте, необходима ми е нова батерия за Oby aspire kid pot, изпрах я в пералнята...

Виждам, че е капсулована, но съм готова да я ,,вържа", стига да имате батерия с необходимите параметри. След дълго проучване, все още не съм сигурна колко вата и колко mAh. Дължината е 3.5 см, цилиндрична, без надписи.

Публикувано на

Здравейте,
в този случай не си заслужава ремонт.

Според мен не е проблем батерията, а електрониката. Водата е повредила елементи по платката и при всички положения, ще трябва първо тя да се ремонтира. Такова интервенция, ако изобщо е възможна, защото не се знае дали ще има подходящи чипове за подмяна, ще е 20+ лева.

Ако и батерията е повредена (малко вероятно), ще трябва да се смени и тя.  Такъв елемент е около 15-тина лева, но много трудно се намира.

При положение, че ново устройство с контейнера е около 30лв, сама може да прецените, че не си заслужава изобщо да се мисли за ремонт.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...