Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

BG GUS by Atila

Recommended Posts

Публикувано на

гледам яко само тесни специалисти , ма не прочетох коментар на някой който поне малко е прочел точно за GUS модовете , как работят , какви нови разработки има , май само Хари е в час и правилно го е казал , GUS KISS искам някой да го копира и тогава ще коментираме цени колци домати , патладжани или каквото и да е , а аз лично повече няма да се занимавам да се разглобяват мойте спусъци и фланци за да се вадят размерите и даже няма да давам да се пипат модовете ми , който иска може да си купи от сайта частите по отделно и да каже каква е цената , как една тема няма която да не се заля с лайна бре , някой опита ли се да намери метчици и плашки а ? Дано Хари да помни думите ми .

Не дай си боже нещо стане при неправилна употреба и мода си го правел ти.Не ти трябва таралеж в гащите  :thumbup3:

друже а да те помоля малко да прочетеш и тогава да пишеш по темата

• Отговори 97
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

гледам яко само тесни специалисти , ма не прочетох коментар на някой който поне малко е прочел точно за GUS модовете , как работят , какви нови разработки има , май само Хари е в час и правилно го е казал , GUS KISS искам някой да го копира и тогава ще коментираме цени колци домати , патладжани или каквото и да е , а аз лично повече няма да се занимавам да се разглобяват мойте спусъци и фланци за да се вадят размерите и даже няма да давам да се пипат модовете ми , който иска може да си купи от сайта частите по отделно и да каже каква е цената , как една тема няма която да не се заля с лайна бре , някой опита ли се да намери метчици и плашки а ? Дано Хари да помни думите ми .

друже а да те помоля малко да прочетеш и тогава да пишеш по темата

Ако ме светнеш и какво имаш предвид

Публикувано на

Ако ме светнеш и какво имаш предвид

ми гледам пишеш значи би требвало да си светнат за това което пишеш , нещо за некви аварий маварий а , ма да ви кажа че не сте в час ама грам , па вие си пишете у сека тема нема ядове

Публикувано на

ми гледам пишеш значи би требвало да си светнат за това което пишеш , нещо за некви аварий маварий а , ма да ви кажа че не сте в час ама грам , па вие си пишете у сека тема нема ядове

Бе със сигорност съм имал друго в предвид  :thumbup3:

Публикувано на

Не дай си боже нещо стане при неправилна употреба и мода си го правел ти.Не ти трябва таралеж в гащите  :thumbup3:

е за тоя ти коментар казвам , ако беше прочел поне малко за този мод надали щеше да се изказваш неподготвен

Публикувано на

е това да не го писа некой извънземен а , а и гледам че това е точно темата за мода или да си сложа още един чифт очила ако трябва

Публикувано на

Ами къде е писането за мода. На мен това на друго ми прилича от колкото нещо конкретно за мода , ама той за който беше предназначено ме разбра  :thumbup3:

За мода мнението ми не може да е по различно от това , че е перфектен

Публикувано на

По скоро за реакции и приказки в последствие имах предвид

Кое е правилно или неправилно при ползването на механиката не възнамерявам въобще да коментирам поради същата причина , а и да не стане така че съм подвел някой в последствие . Основно пуша с механиката която ми подариха и определено ми е ясно какво точно е добре да си взема .А както казва наш колега всеки си има глава на раменете да си решава

Публикувано на

Мир момчета.  :cheers3:  Стига емоции. Няма смисъл от кавги и разправяне. Атила е направил добър МОД. Нека не издребняваме :)  :thumbup3:

Благодаря,няма нерви и емоции но при положение че още в самото начало казах че няма да търгувам с това,да ми говорят че са наясно и с колци и домати и че сме търгаши е доста убидно! :cheers1:

Публикувано на

Благодаря,няма нерви и емоции но при положение че още в самото начало казах че няма да търгувам с това,да ми говорят че са наясно и с колци и домати и че сме търгаши е доста убидно! :cheers1:

Знам бе човек. Колкото и аз започнах да произвеждам "Метлата" . Правим МОД просто за да си начешем крастата. По този начин помагаме на други колеги да се амбицират с направата на собствен МОД за самите тях. Утре ще снимам модчето на мой колега. За да му оправя Лаватубе си спретна МОД който нарече "Детонатор" . Утре ще го снимам. Пиша и ме напушва смях защото момчето работи на особенно място и там се проверява за странно изглеждащи  неща. А той се разхожда като Осама с тоя МОД :wOOt3:

Публикувано на

Краста е разбира се,вече мисля че са над десет направени и всичко е за чешане на душата не за търговия.Но този наистина се получи доста добре.И сега е момента да ти кажа че от тебе съм научил доста неща :thumbup3::cheers1:

Знам бе човек. Колкото и аз започнах да произвеждам "Метлата" . Правим МОД просто за да си начешем крастата. По този начин помагаме на други колеги да се амбицират с направата на собствен МОД за самите тях. Утре ще снимам модчето на мой колега. За да му оправя Лаватубе си спретна МОД който нарече "Детонатор" . Утре ще го снимам. Пиша и ме напушва смях защото момчето работи на особенно място и там се проверява за странно изглеждащи  неща. А той се разхожда като Осама с тоя МОД :wOOt3:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Ако някой реши да си купи Gus,и предпочита хода на спусъка да е с минимален ход като на Gp paps,може да има успех с тънка шайба която се монтира на самия бутон за активиране! :thumbup3:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...