west hamm Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 гледам яко само тесни специалисти , ма не прочетох коментар на някой който поне малко е прочел точно за GUS модовете , как работят , какви нови разработки има , май само Хари е в час и правилно го е казал , GUS KISS искам някой да го копира и тогава ще коментираме цени колци домати , патладжани или каквото и да е , а аз лично повече няма да се занимавам да се разглобяват мойте спусъци и фланци за да се вадят размерите и даже няма да давам да се пипат модовете ми , който иска може да си купи от сайта частите по отделно и да каже каква е цената , как една тема няма която да не се заля с лайна бре , някой опита ли се да намери метчици и плашки а ? Дано Хари да помни думите ми . Не дай си боже нещо стане при неправилна употреба и мода си го правел ти.Не ти трябва таралеж в гащите друже а да те помоля малко да прочетеш и тогава да пишеш по темата Отговор
hamardin Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 гледам яко само тесни специалисти , ма не прочетох коментар на някой който поне малко е прочел точно за GUS модовете , как работят , какви нови разработки има , май само Хари е в час и правилно го е казал , GUS KISS искам някой да го копира и тогава ще коментираме цени колци домати , патладжани или каквото и да е , а аз лично повече няма да се занимавам да се разглобяват мойте спусъци и фланци за да се вадят размерите и даже няма да давам да се пипат модовете ми , който иска може да си купи от сайта частите по отделно и да каже каква е цената , как една тема няма която да не се заля с лайна бре , някой опита ли се да намери метчици и плашки а ? Дано Хари да помни думите ми . друже а да те помоля малко да прочетеш и тогава да пишеш по темата Ако ме светнеш и какво имаш предвид Отговор
west hamm Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 Ако ме светнеш и какво имаш предвид ми гледам пишеш значи би требвало да си светнат за това което пишеш , нещо за некви аварий маварий а , ма да ви кажа че не сте в час ама грам , па вие си пишете у сека тема нема ядове Отговор
hamardin Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 ми гледам пишеш значи би требвало да си светнат за това което пишеш , нещо за некви аварий маварий а , ма да ви кажа че не сте в час ама грам , па вие си пишете у сека тема нема ядове Бе със сигорност съм имал друго в предвид Отговор
west hamm Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 Не дай си боже нещо стане при неправилна употреба и мода си го правел ти.Не ти трябва таралеж в гащите е за тоя ти коментар казвам , ако беше прочел поне малко за този мод надали щеше да се изказваш неподготвен Отговор
hamardin Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 Че къде видя да съм писал за мода Отговор
west hamm Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 Не дай си боже нещо стане при неправилна употреба и мода си го правел ти.Не ти трябва таралеж в гащите е това да не го писа некой извънземен а , а и гледам че това е точно темата за мода или да си сложа още един чифт очила ако трябва Отговор
hamardin Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 Ами къде е писането за мода. На мен това на друго ми прилича от колкото нещо конкретно за мода , ама той за който беше предназначено ме разбра За мода мнението ми не може да е по различно от това , че е перфектен Отговор
west hamm Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 и аз съм те разбрал бъди спокоен , той знае какво е направил ма ти пишеш за неправилна употреба , а какво значи това за тебе ? Отговор
hamardin Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 По скоро за реакции и приказки в последствие имах предвид Кое е правилно или неправилно при ползването на механиката не възнамерявам въобще да коментирам поради същата причина , а и да не стане така че съм подвел някой в последствие . Основно пуша с механиката която ми подариха и определено ми е ясно какво точно е добре да си взема .А както казва наш колега всеки си има глава на раменете да си решава Отговор
west hamm Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 готини сте нема как да го отрека Отговор
branniKKK Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 Не разбирам защо се палите толкова Никой нищо лошо не е казал. Отговор
Atila Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 Не разбирам защо се палите толкова Никой нищо лошо не е казал. Ами явно си пропуснал да прочетеш нещо в една друга тема свързана с тая тема ! Отговор
mad-max Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 Мир момчета. Стига емоции. Няма смисъл от кавги и разправяне. Атила е направил добър МОД. Нека не издребняваме Отговор
Atila Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 Мир момчета. Стига емоции. Няма смисъл от кавги и разправяне. Атила е направил добър МОД. Нека не издребняваме Благодаря,няма нерви и емоции но при положение че още в самото начало казах че няма да търгувам с това,да ми говорят че са наясно и с колци и домати и че сме търгаши е доста убидно! Отговор
mad-max Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 Благодаря,няма нерви и емоции но при положение че още в самото начало казах че няма да търгувам с това,да ми говорят че са наясно и с колци и домати и че сме търгаши е доста убидно! Знам бе човек. Колкото и аз започнах да произвеждам "Метлата" . Правим МОД просто за да си начешем крастата. По този начин помагаме на други колеги да се амбицират с направата на собствен МОД за самите тях. Утре ще снимам модчето на мой колега. За да му оправя Лаватубе си спретна МОД който нарече "Детонатор" . Утре ще го снимам. Пиша и ме напушва смях защото момчето работи на особенно място и там се проверява за странно изглеждащи неща. А той се разхожда като Осама с тоя МОД Отговор
Atila Публикувано на 15 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 15 Септември, 2013 Краста е разбира се,вече мисля че са над десет направени и всичко е за чешане на душата не за търговия.Но този наистина се получи доста добре.И сега е момента да ти кажа че от тебе съм научил доста неща Знам бе човек. Колкото и аз започнах да произвеждам "Метлата" . Правим МОД просто за да си начешем крастата. По този начин помагаме на други колеги да се амбицират с направата на собствен МОД за самите тях. Утре ще снимам модчето на мой колега. За да му оправя Лаватубе си спретна МОД който нарече "Детонатор" . Утре ще го снимам. Пиша и ме напушва смях защото момчето работи на особенно място и там се проверява за странно изглеждащи неща. А той се разхожда като Осама с тоя МОД Отговор
branniKKK Публикувано на 16 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 16 Септември, 2013 Ами явно си пропуснал да прочетеш нещо в една друга тема свързана с тая тема ! Да явно не съм прочел,извинявам се Отговор
Atila Публикувано на 16 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 16 Септември, 2013 Да явно не съм прочел,извинявам се Живи и здрави! Отговор
azz Публикувано на 26 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 26 Септември, 2013 Лелееее, много много много як мод! Отговор
Atila Публикувано на 1 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 1 Октомври, 2013 Ако някой реши да си купи Gus,и предпочита хода на спусъка да е с минимален ход като на Gp paps,може да има успех с тънка шайба която се монтира на самия бутон за активиране! Отговор
Димитър Публикувано на 1 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 1 Октомври, 2013 Същото може да се приложи и при новите бутони на Сигелейските 19ки. Отговор
Atila Публикувано на 1 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 1 Октомври, 2013 Същото може да се приложи и при новите бутони на Сигелейските 19ки. Наистина е много удобно за да си го направиш по собствен вкус Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.