mad-max Публикувано преди 12 Октомври, 2013 Отчет Публикувано преди 12 Октомври, 2013 Колеги , понеже скоро имаше питания.....ето две-три фотки на една удобна "поне според мен" вещ. Дано да са Ви интересни Отговор
go4o Публикувано на 12 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 12 Октомври, 2013 Интересни са разбира се, а и необходими. Може ли цена и откъде? Отговор
mad-max Публикувано на 12 Октомври, 2013 Автор Отчет Публикувано на 12 Октомври, 2013 Интересни са разбира се, а и необходими. Може ли цена и откъде? Ще изчакаме Шеф Димитър да каже цена и кога Отговор
Vladimirh Публикувано на 12 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 12 Октомври, 2013 (редактирано) изглеждат чудесни Редактирано на 12 Октомври, 2013 от Vladimirh Отговор
Tonito0803 Публикувано на 12 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 12 Октомври, 2013 Брей наистина мноо добре това, браво Отговор
stocher Публикувано на 12 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 12 Октомври, 2013 Браво! Нека ги има в сайта и магазините, не си и помислям как бих си събрал такъмите без такава поставка! Отговор
icetooo Публикувано на 13 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2013 супер е ... лично съм я пробвал на живо - просто невероятно удобство и спестява коментарите на жената, че навсякъде из къщи има шишета и боклуци Отговор
Stormglass Публикувано на 13 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2013 (редактирано) Колеги , понеже скоро имаше питания.....ето две-три фотки на една удобна "поне според мен" вещ. Дано да са Ви интересни Поставките са много красиви и със сигурност, удобни за ползване. Браво на майстора! Но като знам какви сме ..., в момента в който се напише колко струва такава поставка, ще се започнат едни коментари... И никой няма оцени, майсторлъка, труда и естествената дървесина. Дано да не съм прав. Редактирано на 13 Октомври, 2013 от Stormglass Отговор
Димитър Публикувано на 13 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2013 Е, то е ясно... За съжаление това го няма в някой китайски сайт, за да се натякне, колко по-евтино струва там, но пък веднага ще се направи сметка, колко струва парче дърво в магазина, кутия лак, четка и колко лесно е да се направят 10 дупки с бормашината... Все пак ето няколко места (разбира се не в Китай), на които може да се видят подобни неща и на какви цени са:http://www.mountainoakvapors.com/E-Cigarette-Mod-Stands-by-Tenderfoot-p/smallstand.htm http://vaporjoe.blogspot.com/2013/05/a-stunner-low-cost-wood-mod-stands.html http://www.vapecrate.com/revizer-3.html Отговор
avalon Публикувано на 13 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2013 Стъклен вариант - няколко компотени буркана с дупки в капачките,не знам в Китай колко струват Отговор
Stormglass Публикувано на 13 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2013 Колега авалон , понеже чак сега се вгледах в аватара и ще питам. Този сладур мравояда, домашен любимец ли ви е? С какво го храните и обича ли да виси надолу с главата от касата на вратата? (Сори за спама) Отговор
avalon Публикувано на 13 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2013 Мад-макс ше ни се кара,ама да отговоря-не е мое животинчето.От нета е снимчицата,хареса ми че е разперил ръце като пиян майстор в обедна почивка Отговор
mad-max Публикувано на 13 Октомври, 2013 Автор Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2013 До сега съм правил само забележки "като лош даскал/даскалица" ако е груба проявата на никой не съм и няма да се карам. Не ми е присъщо. Радвам се , че все пак са Ви интересни поставките. И аз се разрових за Китайски такива но не видях да се предлагат Отговор
Atila Публикувано на 13 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2013 Радвам се , че все пак са Ви интересни поставките. И аз се разрових за Китайски такива но не видях да се предлагат Това е само за ценители Отговор
trankata Публикувано на 13 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2013 Е, то е ясно... За съжаление това го няма в някой китайски сайт, за да се натякне, колко по-евтино струва там, но пък веднага ще се направи сметка, колко струва парче дърво в магазина, кутия лак, четка и колко лесно е да се направят 10 дупки с бормашината... Все пак ето няколко места (разбира се не в Китай), на които може да се видят подобни неща и на какви цени са: http://www.mountainoakvapors.com/E-Cigarette-Mod-Stands-by-Tenderfoot-p/smallstand.htm http://vaporjoe.blogspot.com/2013/05/a-stunner-low-cost-wood-mod-stands.html http://www.vapecrate.com/revizer-3.html Е няма да го има , като си е родно производство . Браво на колегата Mad-Max. Сигурен съм , че никой няма да натяква това , което казваш . Когато нещо е произведено в България , заслужава уважение. Отговор
Димитър Публикувано на 13 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2013 Еднo нещо за размисъл: поставка с различни модули - за допълнителни устойства, изпарители, дрип-тип мунщдуци, батерии, евентуално течности. Отговор
west hamm Публикувано на 13 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2013 Всичко което е направил Батко знам че е пипнато и няма да се замисля да си го взема Отговор
mad-max Публикувано на 13 Октомври, 2013 Автор Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2013 Всичко което е направил Батко знам че е пипнато и няма да се замисля да си го взема Да кажем , че има "нарочни" кусури. Вече са налични на сайта Отговор
Stormglass Публикувано на 13 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2013 (редактирано) Браво за mad-max и браво за Димитър! Блясъка е отличен. Виждат ми се два слоя лак или безир и лак. Запазвам си втория вариант на поставката (на втората фотография), който върви с модовете и картовете. Редактирано на 13 Октомври, 2013 от Stormglass Отговор
Mitazi Публикувано на 14 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 14 Октомври, 2013 Поздравления за Батко Чудесна придобивка ПП. Само една молба - сложете в описанието някакви приблизителни размери на основата. Отговор
PhrozenCrew Публикувано на 14 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 14 Октомври, 2013 Дали ще има такива стойки и за механични модове или поне по-популярните? Някои, които са с бутон отдолу имат пръстен за заключване на бутона, който е с по-голям диаметър. Идеята за подобни поставки ми харесва и с удоволствие бих инвестирал някой лев в наредба на модовете и картовете, че сега си ги държа в едни платмасови кутии. Батко е човек, който е спечелил симпатиите, доверието и уважението на много колеги вейпъри. Сигурен съм, че не би предложил нещо, което самия той да не хареса. Отговор
kazo Публикувано на 14 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 14 Октомври, 2013 (редактирано) Много са хубави. Друго което липсва е поставка за застопоряването на модовете в колата. Редактирано на 14 Октомври, 2013 от kazo Отговор
Tonito0803 Публикувано на 14 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 14 Октомври, 2013 Батко, да кажи, руснаците и кайфуна влизат ли в мястото за изпарители, че мноо хубава работа ще ми свърши това бижу. Отговор
Topper Публикувано на 14 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 14 Октомври, 2013 Много са хубави. Друго което липсва е поставка за застопоряването на модовете в колата. А, е те това е задачата Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.