Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

• Отговори 104
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Поставките на Хари са по хубави,това чекмедже където и да го сложа ще е грозно.

Недей така колега. ВИНАГИ има нужда от повечко "дупки" за модовете. На мен ми харесва тази идея. Може да се доразвие ;)

Публикувано на

Чекмеджето е добра идея според мен, но може да се направи два пъти по-ниско, или най-много с размера на 30/50мл бутилка и ще стане още по-добре.

И на мен това ми е идеята! Малко чекмедже за чарколяци, фитили,кантали. А върху чекмеджето поставка за модове,изпарители

Публикувано на (редактирано)

Чекмеджето е добра идея според мен, но може да се направи два пъти по-ниско, или най-много с размера на 30/50мл бутилка и ще стане още по-добре.

Аз пък щях да предложа да се доразвие идеята,ама със три чекмеджета,едно ми трябва само за ароматите :-)

Редактирано на от cvet40

Недей така колега. ВИНАГИ има нужда от повечко "дупки" за модовете. На мен ми харесва тази идея. Може да се доразвие ;)

Хубаво,че има повечко дупки,ама къде да сложа GI2,ако си го купя.Добре е да има места и за бокс модове. Редактирано на от АТАМАН
Публикувано на

Може да се помисли за една приставка към стойката. Аз съм виждал такива, които се правят от отделни модули, но струваха... Предполагам, че ако се прави в БГ, няма да е проблем на производителя да направи подобно нещо по поръчка с точни размери.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано на

Ето какво си измайсторих. Не е някаква красота, но върши работа. Пробих дупки с бормашина и изрязах със зеге. Монтирах я

в кутия за да мога да си взимам игриграчките когато пътувам. Не е красива като на Хари, но ми върши работа.

d492add27446d31ecd1be805f9270dfa_920x0.j

• 2 месеци по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 4 месеци по-късно...

Димитре, тези "кожи" за ВАМО много ми харесват и ще си взема.  :thumbsup:

781292.jpg

Ясно е, че дупките за бутоните и екрана са изрязани. а фолиото едно цяло парче ли е? Тоест, лепиш и после (при желание) режеш на границата на наставките.

Също така, фолиото гладко ли е или леко грапаво?

Благодаря предварително за разяснението.  :cheers3:

Редактирано на от Stormglass
Публикувано на

Topper, мисля че се сещам се за едно изтрито, но работещо ВАМО, дето си го показвал на снимки.  :)

Аз ползвам никелирано от Гигадринкс, на което покритието не е мръднало, но е толкова гладко, че чак плъзгаво, та за това питам дали "кожите" са грапави. Пък си е и шукарийка.  :)

Публикувано на

Stormglass, фолиото е фабрично изрязано на мястото на бутоните и прозореца. Парчетата са три отделни - за двете туби и за горната част на мода. При залепяне се застъпват с по около 3мм (според мен ако решиш да го режеш точно, може и да го изкривиш). Самото фолио е лъскаво и гладко.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...