hamardin Публикувано на 16 Март, 2014 Отчет Публикувано на 16 Март, 2014 Това си иска яко колекция Отговор
mad-max Публикувано на 16 Март, 2014 Автор Отчет Публикувано на 16 Март, 2014 Поставките на Хари са по хубави,това чекмедже където и да го сложа ще е грозно. Недей така колега. ВИНАГИ има нужда от повечко "дупки" за модовете. На мен ми харесва тази идея. Може да се доразвие Отговор
Димитър Публикувано на 16 Март, 2014 Отчет Публикувано на 16 Март, 2014 Чекмеджето е добра идея според мен, но може да се направи два пъти по-ниско, или най-много с размера на 30/50мл бутилка и ще стане още по-добре. Отговор
ROOT Публикувано на 16 Март, 2014 Отчет Публикувано на 16 Март, 2014 Чекмеджето е добра идея според мен, но може да се направи два пъти по-ниско, или най-много с размера на 30/50мл бутилка и ще стане още по-добре. И на мен това ми е идеята! Малко чекмедже за чарколяци, фитили,кантали. А върху чекмеджето поставка за модове,изпарители Отговор
cvet40 Публикувано на 16 Март, 2014 Отчет Публикувано на 16 Март, 2014 (редактирано) Чекмеджето е добра идея според мен, но може да се направи два пъти по-ниско, или най-много с размера на 30/50мл бутилка и ще стане още по-добре. Аз пък щях да предложа да се доразвие идеята,ама със три чекмеджета,едно ми трябва само за ароматите :-) Редактирано на 16 Март, 2014 от cvet40 Отговор
mad-max Публикувано на 16 Март, 2014 Автор Отчет Публикувано на 16 Март, 2014 Аз пък щях да предложа да се доразвие идеята,ама със три чекмеджета,едно ми трябва само за ароматите :-) Може колежке.....може Отговор
АТАМАН Публикувано на 16 Март, 2014 Отчет Публикувано на 16 Март, 2014 (редактирано) Недей така колега. ВИНАГИ има нужда от повечко "дупки" за модовете. На мен ми харесва тази идея. Може да се доразвие Хубаво,че има повечко дупки,ама къде да сложа GI2,ако си го купя.Добре е да има места и за бокс модове. Редактирано на 17 Март, 2014 от АТАМАН Отговор
Димитър Публикувано на 16 Март, 2014 Отчет Публикувано на 16 Март, 2014 Може да се помисли за една приставка към стойката. Аз съм виждал такива, които се правят от отделни модули, но струваха... Предполагам, че ако се прави в БГ, няма да е проблем на производителя да направи подобно нещо по поръчка с точни размери. Отговор
BLACK FOX Публикувано на 17 Март, 2014 Отчет Публикувано на 17 Март, 2014 Чекмеджето е супер има място за всичко идялно е. Отговор
puf-paf Публикувано на 17 Март, 2014 Отчет Публикувано на 17 Март, 2014 .... Аз съм виждал такива, които се правят от отделни модули... Нещо от рода на тавите за документи (може да си "строиш" на доста нива)? Отговор
Димитър Публикувано на 17 Март, 2014 Отчет Публикувано на 17 Март, 2014 Ето това беше - http://www.vapecrate.com/revizer-3.html Отговор
ROOT Публикувано на 23 Март, 2014 Отчет Публикувано на 23 Март, 2014 Ето още един пример за боксче за колекционери Отговор
ROOT Публикувано на 15 Април, 2014 Отчет Публикувано на 15 Април, 2014 Ето какво си измайсторих. Не е някаква красота, но върши работа. Пробих дупки с бормашина и изрязах със зеге. Монтирах я в кутия за да мога да си взимам игриграчките когато пътувам. Не е красива като на Хари, но ми върши работа. Отговор
Димитър Публикувано на 15 Април, 2014 Отчет Публикувано на 15 Април, 2014 Е, ти с всичко това ли пътуваш? Отговор
ROOT Публикувано на 15 Април, 2014 Отчет Публикувано на 15 Април, 2014 Ами да взимам си всичко като тръгвам някъде за по-дълго време. Имам си и една кутийка с течности. Отговор
Topper Публикувано на 15 Април, 2014 Отчет Публикувано на 15 Април, 2014 А само с това ли пътуваш, че аз с едно 14" куфарче в багажника Отговор
ROOT Публикувано на 15 Април, 2014 Отчет Публикувано на 15 Април, 2014 Само с това! Напълно достатъчно ми е. Отговор
Димитър Публикувано на 13 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 13 Юли, 2014 На бат Хари поставката в "леко" разширен вариант. Отговор
Димитър Публикувано на 15 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 Още един сайт с много приятни модели. Някой ако може да взаимства... http://www.boxes-bases.com/home/ Отговор
Stormglass Публикувано на 16 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 16 Ноември, 2014 (редактирано) Димитре, тези "кожи" за ВАМО много ми харесват и ще си взема. Ясно е, че дупките за бутоните и екрана са изрязани. а фолиото едно цяло парче ли е? Тоест, лепиш и после (при желание) режеш на границата на наставките. Също така, фолиото гладко ли е или леко грапаво? Благодаря предварително за разяснението. Редактирано на 16 Ноември, 2014 от Stormglass Отговор
Topper Публикувано на 16 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 16 Ноември, 2014 И аз съм хвърлил око на тези кожи за едно Вамо на мнооого години ! Отговор
Stormglass Публикувано на 16 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 16 Ноември, 2014 Topper, мисля че се сещам се за едно изтрито, но работещо ВАМО, дето си го показвал на снимки. Аз ползвам никелирано от Гигадринкс, на което покритието не е мръднало, но е толкова гладко, че чак плъзгаво, та за това питам дали "кожите" са грапави. Пък си е и шукарийка. Отговор
Topper Публикувано на 16 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 16 Ноември, 2014 Изтрито ли? То аз му свалих 2 слоя в ръцете, после Пайнер му пусна 2 стружки, после аз му направих патина в ръцете ми... и още работи пустото ! Отговор
Димитър Публикувано на 16 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 16 Ноември, 2014 Stormglass, фолиото е фабрично изрязано на мястото на бутоните и прозореца. Парчетата са три отделни - за двете туби и за горната част на мода. При залепяне се застъпват с по около 3мм (според мен ако решиш да го режеш точно, може и да го изкривиш). Самото фолио е лъскаво и гладко. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.