Димитър Публикувано преди 21 Февруари, 2014 Отчет Публикувано преди 21 Февруари, 2014 Тъй като предстои нова заявка към Флейвър Арт, но все още имаме големи количества от дадени течности, решихме да направим промоция 2+1 (купуваш 2 и получаваш 1 подарък) на някои аромати. Промоцията ще е до изчерпване на количествата (по около 100 бройки от аромат). В момента е валидна само за Дезърт Шип 50/18, Латакия 50/18 и Латакия 100/18. Отговор
stocher Публикувано на 22 Февруари, 2014 Отчет Публикувано на 22 Февруари, 2014 Предложението е много добро. Ако има такива и за ароматите за овкусяване ще е чудесно! Отговор
Димитър Публикувано на 10 Ноември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 10 Ноември, 2014 http://www.gigadrinks.com/category/302/aromati.html50% намаление на 52 аромата от Flavour Art. Причината е изтичане на сроковете в края на годината. Промоцията е до края на месеца или до изчерпване на количествата. Отговор
Voden Duh Публикувано на 11 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 11 Ноември, 2014 Ще има навалица ми се струва в магазините-като така наречения "черен петък" Аз ще пазарувам утре....дано хвана некоя примоцийка Отговор
ROOT Публикувано на 13 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 13 Ноември, 2014 За съжаление изпуснах бисквитката беше свършила. Отговор
Димитър Публикувано на 13 Ноември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 13 Ноември, 2014 Има още малко бройки останали и ще пратим в магазина на Ломско идната седмица. Ще имаш една запазена. Отговор
Voden Duh Публикувано на 13 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 13 Ноември, 2014 Тая бисквитка.....уникален вкус-вкъщи всички луднаха и нищо друго не се изпарява Отговор
ROOT Публикувано на 13 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 13 Ноември, 2014 Има още малко бройки останали и ще пратим в магазина на Ломско идната седмица. Ще имаш една запазена. Огромни благодарности Отговор
deepblue Публикувано на 13 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 13 Ноември, 2014 (редактирано) Бишкотата стана хита на сезона Пробвайте и инаверската ... също е мн добра и напомня на тази ... В каква пропорция я бъркате? Аз слагам 10-11 капки и я почвам веднага ... след няколко дни (ако остане) вече е напълно готова ... Редактирано на 13 Ноември, 2014 от deepblue Отговор
Voden Duh Публикувано на 13 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 13 Ноември, 2014 Мойта сметка е лесна 10мл-10 капки-изпарява се веднага!......може и на гладно Отговор
Topper Публикувано на 13 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 13 Ноември, 2014 Коя тази бисквита бре, сладкари :-) аз от коледните хич не съм впечатлен (а на живо омитам промишлени количества) Отговор
deepblue Публикувано на 13 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 13 Ноември, 2014 Е как коя ... Бисквитката http://www.gigadrinks.com/product/4776/cookie-kontsentrat-za-aromatizirane-10ml.html Отговор
Dinsf Публикувано на 13 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 13 Ноември, 2014 Нека бъдат поне две тогава засилените към Ломско шосе! Отговор
Topper Публикувано на 13 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 13 Ноември, 2014 Е, ми към панагюрско кой ще засили...По Луда Яна нагоре :-D Отговор
Димитър Публикувано на 13 Ноември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 13 Ноември, 2014 Нека бъдат поне две тогава засилените към Ломско шосе! Отговор
Dinsf Публикувано на 13 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 13 Ноември, 2014 Адаш, не виждам намалението на Фейсбук стената Ви! Отговор
koko76 Публикувано на 15 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 http://www.gigadrinks.com/category/302/aromati.html 50% намаление на 52 аромата от Flavour Art. Причината е изтичане на сроковете в края на годината. Промоцията е до края на месеца или до изчерпване на количествата. Проблем ли е да се използват ароматите след изтичането на срока им? Отговор
mad-max Публикувано на 15 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 Проблем ли е да се използват ароматите след изтичането на срока им? По принцип е добре да се изразходват/ползуват в срок. Но не е проблем да се пафкат няколко месеца по-късно. Е...сега колко месеца...ми не знам. Аз имам аромати от преди 3 години..още стават . Но заради ззакона за защита на потребителите и останалият шит........ няма как да се предлагат в магазините. Отговор
koko76 Публикувано на 15 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 По принцип е добре да се изразходват/ползуват в срок. Но не е проблем да се пафкат няколко месеца по-късно. Е...сега колко месеца...ми не знам. Аз имам аромати от преди 3 години..още стават . Но заради ззакона за защита на потребителите и останалият шит........ няма как да се предлагат в магазините. Мерси. Отговор
NiOOH Публикувано на 15 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 Но заради ззакона за защита на потребителите и останалият шит........ няма как да се предлагат в магазините. Би ли обяснил какво имаш предвид под "останалият шит", че ЗЗП за теб е "шит" е ясно, но какво още? Може би цялото европейско законодателство? Не мислиш ли, че е малко незряло, да не кажа глуповато, когато модератор на форум на търговска фирма, т.е. явно свързан с фирмата се изказва така. Това се чете от потребителите Ви. В тази връзка няма да е лошо и г-н Гигов да вземе отношение и за него ли законите са "шит"? Това официална позиция на фирмата ли е? Отговор
Topper Публикувано на 15 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 Ей човече, ти имаш сериозно проблеми. Дано има добри специалисти да ти помогнат. Питай Док, имаше познати. Отговор
Димитър Публикувано на 15 Ноември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 NiOOH, не знам, колко пъти трябва да ти казвам, че mad-max не е служител на фирмата. Моята позиция съм я заявил и е ясна - след изтичане на срока на годност, продуктите ще бъдат свалени от продажба. Който иска да ползва продукти след изтичане на срока им, си е лично негова отговорност.Но ти вместо да вземеш отношение по въпроса, веднага ни скачаш на нас. Честно ти казвам, започвам вече да се чудя дали нямаш нещо против фирмата и използваш всеки удобен момент, за да се заяждаш! Ако тоя въпрос беше зададен в другия форум, съм убеден, че изобщо нямаше да ти е такъв тона! Отговор
mad-max Публикувано на 15 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 Би ли обяснил какво имаш предвид под "останалият шит", че ЗЗП за теб е "шит" е ясно, но какво още? Може би цялото европейско законодателство? Не мислиш ли, че е малко незряло, да не кажа глуповато, когато модератор на форум на търговска фирма, т.е. явно свързан с фирмата се изказва така. Това се чете от потребителите Ви. В тази връзка няма да е лошо и г-н Гигов да вземе отношение и за него ли законите са "шит"? Това официална позиция на фирмата ли е? На кратко . Що не си пиеш хапчетата мистър НЕдоволен ? ? Отговор
NiOOH Публикувано на 15 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 (редактирано) Димитър, Това не е обикновен публичен форум на определена тематика, нека сме наясно. Това е форум на търговска фирма, който има за цел главно популяризиране на продуктите и. В този смисъл, администрацията на този форум (независимо дали са служители ) е тясно свързана с фирмата,няма как това да се отрече колкото и да ти се иска. И точно тази администрация, чрез този форум изгони не един и двамa редовни клиенти, жалко! Ако въпросът се зададе в обикновен публичен форум бих обяснил или поне бих дал мнение относно срока на годност на овкусителите. Тук сме един вид на гости при търговците и подобни обяснения не са на място. Редактирано на 15 Ноември, 2014 от NiOOH Отговор
Людо Публикувано на 15 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 Всеки сам си преценява кое и как да ползва. И никъде не видях официално изявление да е. Това е верния подход принаближаване на срока на годност. Или може би е по-правилно да изчакаш да изтече и да го хвърлиш? Както процедират някой големи вериги ... Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.