Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Тъй като предстои нова заявка към Флейвър Арт, но все още имаме големи количества от дадени течности, решихме да направим промоция 2+1 (купуваш 2 и получаваш 1 подарък) на някои аромати. Промоцията ще е до изчерпване на количествата (по около 100 бройки от аромат). В момента е валидна само за Дезърт Шип 50/18, Латакия 50/18 и Латакия 100/18.

• 8 месеци по-късно...
Публикувано на

http://www.gigadrinks.com/category/302/aromati.html

50% намаление на 52 аромата от Flavour Art. Причината е изтичане на сроковете в края на годината. Промоцията е до края на месеца или до изчерпване на количествата.

Публикувано на (редактирано)

Бишкотата стана хита на сезона :wOOt3: Пробвайте и инаверската ... също е мн добра и напомня на тази ...

В каква пропорция я бъркате? Аз слагам 10-11 капки и я почвам веднага ... след няколко дни (ако остане)  вече е напълно готова  ...

Редактирано на от deepblue
Публикувано на

http://www.gigadrinks.com/category/302/aromati.html

50% намаление на 52 аромата от Flavour Art. Причината е изтичане на сроковете в края на годината. Промоцията е до края на месеца или до изчерпване на количествата.

Проблем ли е да се използват ароматите след изтичането на срока им?

Публикувано на

Проблем ли е да се използват ароматите след изтичането на срока им?

По принцип е добре да се изразходват/ползуват в срок. Но не е проблем да се пафкат няколко месеца по-късно. Е...сега колко  месеца...ми не знам. Аз имам аромати от преди 3 години..още стават  :wOOt3: . Но заради ззакона за защита на потребителите и останалият шит........ няма как да се предлагат в магазините.

Публикувано на

По принцип е добре да се изразходват/ползуват в срок. Но не е проблем да се пафкат няколко месеца по-късно. Е...сега колко  месеца...ми не знам. Аз имам аромати от преди 3 години..още стават  :wOOt3: . Но заради ззакона за защита на потребителите и останалият шит........ няма как да се предлагат в магазините.

Мерси. :thumbup3:

Публикувано на

Но заради ззакона за защита на потребителите и останалият шит........ няма как да се предлагат в магазините.

Би ли обяснил какво имаш предвид под "останалият шит", че ЗЗП за теб е "шит" е ясно, но какво още? Може би цялото европейско законодателство? Не мислиш ли, че е малко незряло, да не кажа  глуповато, когато модератор на форум на търговска фирма, т.е. явно свързан с фирмата се изказва така. Това се чете от потребителите Ви. В тази връзка няма да е лошо и г-н Гигов да вземе отношение и за него ли законите са "шит"? Това официална позиция на фирмата ли е?

Публикувано на

NiOOH, не знам, колко пъти трябва да ти казвам, че mad-max не е служител на фирмата. Моята позиция съм я заявил и е ясна - след изтичане на срока на годност, продуктите ще бъдат свалени от продажба. Който иска да ползва продукти след изтичане на срока им, си е лично негова отговорност.

Но ти вместо да вземеш отношение по въпроса, веднага ни скачаш на нас. Честно ти казвам, започвам вече да се чудя дали нямаш нещо против фирмата и използваш всеки удобен момент, за да се заяждаш! Ако тоя въпрос беше зададен в другия форум, съм убеден, че изобщо нямаше да ти е такъв тона!

Публикувано на

Би ли обяснил какво имаш предвид под "останалият шит", че ЗЗП за теб е "шит" е ясно, но какво още? Може би цялото европейско законодателство? Не мислиш ли, че е малко незряло, да не кажа  глуповато, когато модератор на форум на търговска фирма, т.е. явно свързан с фирмата се изказва така. Това се чете от потребителите Ви. В тази връзка няма да е лошо и г-н Гигов да вземе отношение и за него ли законите са "шит"? Това официална позиция на фирмата ли е?

На кратко  . Що не си пиеш хапчетата мистър НЕдоволен ? ? 

Публикувано на (редактирано)

Димитър,

Това не е обикновен публичен форум на определена тематика, нека сме наясно. Това е форум на търговска фирма, който има за цел главно популяризиране на продуктите и. В този смисъл, администрацията на този форум (независимо дали са служители ) е тясно свързана с фирмата,няма как това да се отрече колкото и да ти се иска. И точно тази администрация, чрез този форум изгони не един и двамa редовни клиенти, жалко!

Ако въпросът се зададе в обикновен публичен форум бих обяснил или поне бих дал мнение относно срока на годност на овкусителите. Тук сме един вид  на гости при търговците и подобни обяснения не са на място.

Редактирано на от NiOOH
Публикувано на

Всеки сам си преценява кое и как да ползва. И никъде не видях официално изявление да е. Това е верния подход принаближаване на срока на годност. Или може би е по-правилно да изчакаш да изтече и да го хвърлиш? Както процедират някой големи вериги ...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...