mad-max Публикувано на 15 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 Димитър, Това не е обикновен публичен форум на определена тематика, нека сме наясно. Това е форум на търговска фирма, който има за цел главно популяризиране на продуктите и. В този смисъл, администрацията на този форум (независимо дали са служители ) е тясно свързана с фирмата,няма как това да се отрече колкото и да ти се иска. И точно тази администрация, чрез този форум изгони не един и двамa редовни клиенти, жалко! Ако въпросът се зададе в обикновен публичен форум бих обяснил или поне бих дал мнение относно срока на годност на овкусителите. Тук сме един вид на гости при търговците и подобни обяснения не са на място. Само да Ви информирам . В този форум всички ние сме по собствена воля и желание. Никой никога и никъде не е принуждавал никого да бъде член на форума. Вие сте по собствено желание ТУК. Това , че Вие имате амбиция да вредите на форума може да ви спечели единствено негативи. Отговор
Димитър Публикувано на 15 Ноември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 Димитър, Това не е обикновен публичен форум на определена тематика, нека сме наясно. Това е форум на търговска фирма, който има за цел главно популяризиране на продуктите и. В този смисъл, администрацията на този форум (независимо дали са служители ) е тясно свързана с фирмата,няма как това да се отрече колкото и да ти се иска. И точно тази администрация, чрез този форум изгони не един и двам редовни клиенти, жалко! Ако въпросът се зададе в обикновен публичен форум бих обяснил или поне бих дал мнение относно срока на годност на овкусителите. Тук сме един вид на гости при търговците и подобни обяснения не са на място. Основната функция на форума е и винаги е била взаимопомощ. И не администрацията на форума изгони хора, а определени амбиции на няколко човека. Ако това е търговски форум, другите форуми не са по-назад. Дори и тези с претенции за "свободни", където всяко ревю и всеки обявен или коментиран продутк минава през афилиейт програма! Отговор
NiOOH Публикувано на 15 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 (редактирано) Не съм коментирал други форуми. Ако имам коментар за тях ще го направя там, не тук. Не вярвам да ме обвиниш в каквито и да е амбиции, но когато служител (форумен администратор на фирмата ти) ме съветва да си пия хапчетата, това как ти се струва? Ти би ли пазарувал от фирма, която те съветва да си пиеш хапчетата? Не амбиции, а грозното отношение (във форума, не в магазините) гонят клиентите, вярвай ми. Редактирано на 15 Ноември, 2014 от NiOOH Отговор
mad-max Публикувано на 15 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 Не съм коментирал други форуми. Ако имам коментар за тях ще го направя там, не тук. Не вярвам да ме обвиниш в каквито и да е амбиции, но когато служител (форумен администратор на фирмата ти) ме съветва да си пия хапчетата, това как ти се струва? Ти би ли пазарувал от фирма, която те съветва да си пиеш хапчетата? Не амбиции, а грозното отношение гонят клиентите, вярвай ми. За съжаление "клиенти" като Вас НЕ помагат . Това , че симпатизирате на друг форум не означва , че този трябва да бъде оплюван от Вас. Изглежда ще се наложи да Ви цитирам от "другият" форум. Ние също четем форуми и сме редови потребители и посетители там. Отговор
Людо Публикувано на 15 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 Къде го чукаш, къде се пука. Кви хапчета че съм пропуснал?! Като не ти харесва, има и други места за драскане и пазаруване. А за Еврошитовете много може да се пише. 'всичко в името на човека...' да бе да. Примери искаш ли? Отговор
Димитър Публикувано на 15 Ноември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 NiOOH, дразни ме отношението ти, честно ти казвам - тук се заяждаш с всеки, говориш на въпреки, търсиш непрекъснато под вола теле, а в другите форуми си мил и хрисим. Ако мислиш, че това не се усеща и от останалите потребители, си е твой проблем. Аз не съм пъдар на никой и както каза Хари, тук всеки е по свое желание. Хари е модератор, да, но на първо място е част от вейп обществото и е допринесъл много за развитието му. Това, че е модератор, не означава, че не може да изказва собственото си мнение. И не смятам, че е правилно някой да кара друг да се чувства виновен, че е изразил собственото си мнение, още по-малко да го подвежда под отговорност. Съгласен съм да бъде коригиран, но да бъде обвиняван и порицаван - не е правилно! Отговор
koko76 Публикувано на 15 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 Аз съм доволен от Митко и продуктите на фирмата им.Не веднъж съм се обаждал по телефона и са ми обяснявали по 10-15 минути за нещо което ме интересува даже са ми казвали ако съм си избрал даден продукт и не е хубав да него взимам така че не мога да се оплача от тях. Отговор
NiOOH Публикувано на 15 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 Това, че е модератор, не означава, че не може да изказва собственото си мнение. И не смятам, че е правилно някой да кара друг да се чувства виновен, че е изразил собственото си мнение, още по-малко да го подвежда под отговорност. Съгласен съм да бъде коригиран, но да бъде обвиняван и порицаван - не е правилно! E, значи ще се обиждаме с него така ли? Той ще ми пише да си пия хапчетата, аз да взема пък да му пиша, че е интелектуално ограничен... това ли се цели? Аз не мога ли да изкажа такова мнение? Ще го напиша съвсем простичко, дано да ме разбереш: озапти си приятелите, които си назначил да ти модерират форума защото ти гонят клиентите, не става въпрос само за мен, много добре го знаеш. Айде със здраве, че почва бокса. Отговор
Димитър Публикувано на 15 Ноември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 NiOOH, не смятам, че има нужда да озаптявам някого. Вярно, никога не съм харесвал такива спорове, но нападките и грешните квалификации (незряло, глупаво, служител на фирмата) ти ги започна и все пак не казах нищо, нали? А точно ти, с претенциите ти за познания по химия, можеше да вземеш отношение, което щеше да е полезно за всички в случая, но реши за пореден път да тръгваш на нож, вместо реално да си в помощ най-малкото на задалия въпроса. За съжаление такива са ти голяма част от постовете в този форум... Отговор
NiOOH Публикувано на 15 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2014 Димитър, Споровете, които не харесваш избухват всеки път, когато някой (съвсем не само аз) си позволи да изкаже каквото и да е мнение, различно от положителното за продукт, продаван от фирмата ти. Тези спорове не ги започваш ти, а хората от приятелския ти кръг, след като не харесваш определението служители, повечето от които са и в администрацията на този форум. Подобни форуми имат много търговски фирми. Интелигентният подход е те да се използват за обратна връзка с потребителите, т.е. получаваш безплатно маркетингово проучване. Тук не е така. Тук всеки, който напише нещо относно недостатък на продукт продаван от фирмата ти, веднага бива захапан от групичка от 5-6 Ваши приятели, при това достатъчно арогантно. Накрая се включваш и ти в тяхна защита. Така се получава винаги и с всеки, който се опита да напише нещо освен хвалби. Това не помага на никого. Точно по тази причина си загубихте не един и двама клиенти, които бяха с Вас от доста време, а други, от които можеше да се научи много, вече не пишат тук. Търговските фирми не са приятелски кръгове и двете неща никак не е хубаво да се смесват, сам виждаш защо. Питаш ме защо не съм написал нещо по темата, а какво се получава когато напиша? Същите тези Ваши приятели се държат по същия не дотам интелигентен начин. Никога не съм си позволявал да коментирам продукт, който не притежавам и при това закупен от твоите магазини. Когато пристигне някой боклук от бързите китайци, ще пиша там, ако е от друго място-другаде, когато съм си дал парите на теб, пиша тук, просто и ясно. Само тук обаче, няколко човека винаги се чувстват длъжни да се държат все едно им е бръкнато някъде. Отговор
Tino Публикувано на 16 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 16 Ноември, 2014 NiOOH - следя мненията ти и смятам, че не едно са достатъчно обосновани и резонни, но този път нападките дойдоха от теб! ... Но заради ззакона за защита на потребителите и останалият шит........ няма как да се предлагат в магазините. и ти му скачаш защо е нарекъл закона и т.н. - шит !!! Може ли от тези думи, които са лично и собствено виждане на определен човек, ти да изкараш отново Димитър виновен?! Първо, никога не съм харесвал хора,които се опитват да коригират другите заради техните мнения, било те правилни или не! Второ, да набеждаваш без изобщо да си наясно с това кой кой е и да нападаш Димитър е доста арогантно, Да, Димитър е човека, който преценя и решава кой да е част от неговия колектив - във Форума и във Фирмата, но мисля че е добре да се оцени, че никога не си е позволил да диктува на служителите си или модераторите си какво да е тяхното мнение по какъвто и да е въпрос! По-добре ли е всички да са коне с капаци? Преди време го написах, сега пак ще го напиша - оценяйте, че Димитър се стреми да поддържа по-приятелско отношение с клиентите си, защото обратното няма да е полезно за нито една от страните! И трето не е въобще добре да наричаш дадено мнение на някой - глуповато, защото не можеш да очакваш нищо по-различно от последвалата реакция! Ако някой прекрачи прага на възпитания тон беше ти, за това не се хващай изобщо, че някой те е посъветвал да си пиеш хапчетата! Сега, настрани от горната тема - NiOOH, смяташ ли, че хората няма да се усетят как постоянно се опитваш да извиваш ръцете на Димитър? Каква ти е целта? Оценях темите ти за батерии, за механичния мод , но сега наистина прекрачи прага. И въобще няма да коментирам, че редактираш мнението си след постването и подвеждаш редица хора, които ще прочетат по-късно написаното в темата, а някои са ти отговорили веднага преди да редактираш мнението си!!! Сега ще напиша и нещо друго, което ми е показало практиката във форумните пространства. Имам шанса да съм член на автомобилен форум от над 10г и съм били на всеки един фронт- и като член, и като организатор на събития, и като модератор или администратор. Практиката ми показва, че подобни разпри никога нямаше да се случат на живо, никой не би си позволил такова отношение към другия и в най-лошия случай биха се гледали на криво и не биха си говорили. В този ред на мисли, какво е по-различното от това да кажеш на някого в лицето това, което пишеш? Какво ти вдъхва тази клавиатура и екран, че винаги се стига до караница и груби думи? Ами това е липсата на мимики, интонация в гласа, моментно състояние на човека. Сигурен съм, че думата "шит" в личен разговор би била подмината и дори не регистрирана защото темата на разговор не са европейските директиви и закони, а срока на годност на ароматите. Отговор
Topper Публикувано на 16 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 16 Ноември, 2014 То си пише позицията на фирмата, косвено в личното мнение на Хари - и поради това не могат да се предлагат в магазина. Точка. Другото е търсене на теле под вола. Отговор
Димитър Публикувано на 16 Ноември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 16 Ноември, 2014 Димитър, Споровете, които не харесваш избухват всеки път, когато някой (съвсем не само аз) си позволи да изкаже каквото и да е мнение, различно от положителното за продукт, продаван от фирмата ти. Тези спорове не ги започваш ти, а хората от приятелския ти кръг, след като не харесваш определението служители, повечето от които са и в администрацията на този форум. Подобни форуми имат много търговски фирми. Интелигентният подход е те да се използват за обратна връзка с потребителите, т.е. получаваш безплатно маркетингово проучване. Тук не е така. Тук всеки, който напише нещо относно недостатък на продукт продаван от фирмата ти, веднага бива захапан от групичка от 5-6 Ваши приятели, при това достатъчно арогантно. Накрая се включваш и ти в тяхна защита. Така се получава винаги и с всеки, който се опита да напише нещо освен хвалби. Това не помага на никого. Точно по тази причина си загубихте не един и двама клиенти, които бяха с Вас от доста време, а други, от които можеше да се научи много, вече не пишат тук. Търговските фирми не са приятелски кръгове и двете неща никак не е хубаво да се смесват, сам виждаш защо. Питаш ме защо не съм написал нещо по темата, а какво се получава когато напиша? Същите тези Ваши приятели се държат по същия не дотам интелигентен начин. Никога не съм си позволявал да коментирам продукт, който не притежавам и при това закупен от твоите магазини. Когато пристигне някой боклук от бързите китайци, ще пиша там, ако е от друго място-другаде, когато съм си дал парите на теб, пиша тук, просто и ясно. Само тук обаче, няколко човека винаги се чувстват длъжни да се държат все едно им е бръкнато някъде. Това са абсолютни глупости! Никога не сме тръгвали, нито аз, нито колегите, да защитаваме даден продукт необосновано, само защото го предлагаме ние. Това се получава малко като приказката със сестрата - ходи доказвай, че нямаш сестра... Ако съм опитвал да застана зад даден продукт, то е било, защото обвиненията са били целенасочени и неверни. Пресен пример е Вижън Виви Нова изпарителите - казах, че ако изпарителните глави продължават да са с такова качество, ще спрем да ги предлагаме. Не съм си позволил да оспорвам твърденията, че са занижили качеството, дори сам го потвърдих! Друг пресен пример - обвинението от теб, че сме предлагали продукт, който е потенциално опасен - казах, че ще вземем мерки да бъдат отстранени проблемите. Аз не се сещам за нито един продукт, за който да е имало обективно отрицателно мнение и да сме тръгнали да си изсмукваме глупости от пръстите, само и само за да го защитим и да уверяваме клиентите в обратното! Когато някой не е бил доволен от получен продукт, винаги съм приемал рекламацията (с изключение на ползвани изпарители, при които е по-особено) и сме връщали пари или сме заменяли продукта, дори след продължително ползване - в този форум има не един или два такива случая и много хора могат да потвърдят! Обвиненията ти са абсолютно тенденциозни! В нашия форум се обсъждат всякакви продукти на всякакви производители. Форума е създаден на първо място с цел взаимопомощ и информиране, а след това и за популялизиране на изпаряването и ползите от него! Никога не съм ограничавал никого относно информативни постове за продукти, били те и на фирми, с които не работим! Единственото, което не желая да се публикува в този форум, са директни линкове към един определен китайски магазин, който всички много добре го знаят - това е единственото ограничение, което си позволявам да направя! И за да сложа веднъж и за винаги край на спекулациите за официалните позиции - в този форум аз съм единствения, който може да има официална позиция от страна на фирмата относно предлаганите продукти. Всички, повтарям ВСИЧКИ модератори участват във форума на първо място като потребители и изцяло по собствено желание, и мненията им трябва да се разглеждат на първо място като собствени и несвързани с политиката на фирмата! Отговор
ROOT Публикувано на 16 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 16 Ноември, 2014 Има ли вероятност утре бисквитката да кацне на магазина на Ломско шосе? Ще ми трябва база и да комбинирам нещата. Поздрави Отговор
Tino Публикувано на 16 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 16 Ноември, 2014 Не, стоката ще е по магазините вторник към ранния следобед Отговор
ROOT Публикувано на 16 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 16 Ноември, 2014 Ок. Няма проблеми. Все пак мерси за инфото. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.